35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dzien bry.
Elfi wiadomosci zajebiste.Przynajmmniej wiem ile moja na tym etapie bedzie wazyla
A ,że dziedzic nazwiska został dalej dziedziciem to co zdziwiona?Przeca Sabbcia Ci MAO przewidziala
A co Sabina to pracuje jako wróżka Violetta?
ale jej wybaczam, bo też bedzie miała parówę..
już wkrótce
Aasiula, Sabina, BISCA, kkisia, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry

Juz lepiej ale efekty wczorajszego dziobania czulam jeszcze w nocy.
Spalam juz lepiej, wiec chyba energia powroci
Elfik super, z pitolkiem lub bez, najwazniejsze, ze rosnie zdrowo
Elfik, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kapturnica wrote:Poza tym Ty sie ciesz ,ze nie ma etatu wróza Macieja bo byś miała blizniaki chłopaki

też o nim pomyślałam!
w pierwszym momencie jak go zobaczyłam i usłyszałam, byłam pewna, że to jakiś numer kabaretowy..
))
kapturnica, Sabina, Aasiula, Arwena, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Ty ale jakbys wiedziała ile on kasy nastukał na Tych dzwoniacych do niegoElfik wrote:też o nim pomyślałam!
w pierwszym momencie jak go zobaczyłam i usłyszałam, byłam pewna, że to jakiś numer kabaretowy..
))
pierdole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 07:47
Sabina, Aasiula, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
śmichy, chichy, a ja kiedyś spotkałam faceta, który twierdził, że ma dar po babce...
Powiedział mi coś i to się sprawdziło...
może strzelił, ale...
aha, nie brał kasy
malgos741, Aasiula, Arwena, kkisia, Mega, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Trza mi to przemyśleć, przeca żadna praca nie uwlacza

te, wróżka Benita, łap za słuchawkę, albo przez skypa porad udzielaj..
najlepiej tutaj, obok Łukaszuka, dział ekspercki-
"kiedy zajde w ciaze"
"jaka będzie płeć"
"czy wróce do wagi sprzed ciązy"
wyslij smsa na nr... jedyne...
jak mogą tu wciskać magiczne koktajle, to czemu nie nasza Benita?
Zofia8, kkisia, Mega, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość
-
Witam z rańca ale mi się dobrze spało aż żal wstawać no ale cóż do roboty na 9tą
grunt to że zrobiło się ciepło i słoneczko świeci.
Elfik, kkisia, Mega, moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dobry,
Ale tu ruch z samego rana.
Kkisia, milego odpoczynku, korystaj z blogiego lenistwa.
Elfik, super wiesci. Gratuluje boja
Anna, udanego uchlewania w lesie
Ja po sniadaniu zabieram sie za pranie. Robie to tylko w weekend bo w tygodniu czasu brak. Ale pogoda cudowna, mozna suszyc na zewnatrz. Pozniej przyjezdza facet, ktoremu sprzedalismy nasze kanapy. Jak kupilismy dom 2 lata temu, postanomwilusmy zmienic wszystkie meble. Kanap szukalam 3 miesiace i 6 miesiecy czekalismy na dostawe. Sa przepiekne ale okrutnie niewygodne. Chuop mnie przekonal zeby sprzedac. Po poludniu do ikei po nowy mieciutki orgomny naroznik
Zofia8, Elfik, Mega, moremi, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bisca, dobry wybór, dzieć ci zapluje, zasika, obrzyga, zakupkuje i pomaluje długopisem kanapę, a te z Ikei mają wymienne pokrowce, albo nie będzie żal wyrzucić po 5 latach jak drugie wyrośnie

bidermajery i ludwiki jak dzieć masakruje to żal patrzeć...
a tak...
Zofia8, BISCA, Mega, moremi, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, Magda*, Sabina, Simba, Magdala, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Elfie jesteś the best
wizytę opisałaś świetnie, szczególnie końcówkę
Niechaj dziedzic zdrowo rośnie 
Elfik, kkisia, Aasiula, mamatrojki80, SolarPolar, ComeToMeBaby, Sabina, Simba, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Ja od poczatku twierdze ze Adas to kserokopia mamy!Dziobak wrote:U mnie tez tak bylo. Ale Adas zaczyna byc bardziej do mnie i corki podobny. Ivkowi tez sie zmieni.
Elfik, moremi, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mam troche odwrotnie- ozen sie ze mna bedziemy mialy idealnie.Krakonka wrote:Prosto. Ja tak mam. Uwielbiam porządkować, segregować. W szafkach, papierach, narzędziach, kosmetykach, przyprawach itp muszę miec idealny porządek. Sprzątać nienawidzę i z wierzchu może być jak dla mnie bajzel.
Zofia8, moremi, kkisia, BISCA, Bozia3, Krakonka, Sabina, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość