X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie? O.o ale mój to pies... tak ja wiem trochę do mnie podobny, ale bez przesady
    Magdala wrote:
    Ale potomstwo to macie cuuudne. Wszystkie :-)

Zazdroszcze bardzo takich slodkich pyszczkow.

Simba, anna maria, moremi, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No wlasnie pogody jutro nie bydzie .Jedziemy na Meklemburg(400km) mamy tam lesniczowke ,moj ma jakies zebranie ;gajowych; :-)pieknie tam jest same lasy i male wioski ,super ludzie
    To na ktora obiad? Rozumiem ze na wege nie ma co liczyć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 23:16

anna maria, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wpadnij do Polski
    Polecam Lidzbark welski

Simba, moremi, anna maria, iwcia77, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba wpadnij do Polski
    Polecam Lidzbark welski
    W sierpniu planuje :)

moremi, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tvn jakiś thriller o kolesiu co dla kitu poszedł do seminarium i weźmie udział w szkoleniu z egzorcyzmow... chyba widziałam Andżeja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 23:19

anna maria, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi, Krakonka lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Kuchnię mam bałagan, ale to dlatego, że to nie jest prawdziwa kuchnia. Wucet musi być jak talerz :)
    Pościel najchętniej codzinnie, ale to z murzynem w gratisie. No i żeby była wykrochmalona lekko i wymaglowana... Ech. Murzyn by nie wyrobił, jeszcze musiałaby być i Chinka :)

Och dziewczyny, to ja jestem chuj nie zona. Raz na tydzien ogarniam :-/

anna maria, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiad ,zaraz tam obiad ,dla Helci sloiczek Hipp,taty caly dzien nie bedzie ,a Mama jakas zupke z czerwonego winka wypije :-)
    Simba wrote:
    To na ktora obiad? Rozumiem ze na wege nie ma co liczyć ;)

Dziobak, Magdala, iwcia77, Mega, Simba, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie ma w tej telewizji ciekawego dziś...

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytalam raz na tydzien orgazm ,i pomyslalm nie jest zle :-)
    Magdala wrote:
    Och dziewczyny, to ja jestem chuj nie zona. Raz na tydzien ogarniam :-/

Magdala, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam do wyra na dalsza czesc wieczoru. Dobranoc panieneczki!

Magdala, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wszystkie? O.o ale mój to pies... tak ja wiem trochę do mnie podobny, ale bez przesady

Twojego piesa nie widzialam na forum, ale niech Ci bedzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Rozumiem, że naturalne witaminy to ma być alternatywa dla tabletek? Jeśli tak, to w preparatach Kapucynów widziałam wyciągi z roślin bardzo bogate w różne dobra. Po ciązy przy anemii piłam sok z pokrzywy i lepiej działało, niż tabletki.
    nie,chodzilo mi o witaminy w tabletkach lecz poxyskiwane z naturalnych surowców aa nie syntetyczne,te pierwsze lepiej sie wchłona nie grozny jest nadmiar i nie obciazaja oganizmu.
    ALE TO CO MÓWISZ TO TEZ JEST MYSL :) DZIEKI :)

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    reszte niby tez,a omege 3 to praktycznie tylko w rybach morskich znajdziesz.

Flax seeds i Chia seeds maja omegi 3 mnostwo. I bez rteci, mercurego czy co tam te ryby jedza.

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja juz wiem, ze jak zaczną sie bardziej gibac z boku na bok, to przenosze przewijak na podłogę. Stamtąd nie spadną ;)
    ja tez :)

Magdala, Elfik, Simba, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, sprawdz sobie te, o ktorych mowilam na poprzedniej stronie. Sa z naturalnych surowcow.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Juz polecam. Spedzilam sporo czasu w necie szukajac nie syntetykow dla ciezarnych i staraczek i wynalazlam takie oto:
    Vitamin Code
    Raw Prenatal
    Garden of Life

Na amazonie sa.
    Super Magdala,fajnie ze nie musze juz sama szukac :)
    dziekuje

Magdala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wiesz? I gdzie ty o tej porze zastępstwo znajdziesz?
    Pochwał sie dokąd jedziesz? My moze jutro nad morze do Holandii ale szukam inspiracji na weekend majowy
    a dokąd sie wybieracie konkretnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Flax seeds i Chia seeds maja omegi 3 mnostwo. I bez rteci, mercurego czy co tam te ryby jedza.
    no wlasnie wlasnie,jakbys mi w myslach czytala,chia jem a wlasciwie pije w smoothie ale ostatnio jakos unikalam blendowania go,wybredna sie zrobilam
    ale czy ono nie musi byc super zmielone by sie wchonelo,bo inaczej prosto do kupy pójdzie? ;)
    bo z flax tak jest musi byc super zmielone i najlepiej tego samego dnia bo sie utlenia.
    i szczeze mowiac chcialam wlascie takie roslinne omega kupic, be dodatkow rteci :)
    wole dla swietego spokoju miec suplement omegi

• Magdala Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chia nie trzeba mielic. W przeciwienstwie do flax wchlania sie niezmielone. Natomiast dobrze jest moczyc i to z dwie godz, one bardzo lase na wode sa. Ja pilam codziennie takie zalane woda, bez czekania, rano i po dwoch tygodniach cere mialam sucha bardzo i szeleszczaca przy dotyku. Fajnie jest zalac wieczorem np mlekiem kokosowym i wychodzi taki deserek. Owoce na czubek polozyc.

nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz moczylam chia,ale mi chodzi o to ze jak tego nie pogryziesz/rozgryziesz/zmielisz to praktycznie połykasz cale ziarenka bo one sliskie przeciez a jak połkniesz to juz raczej nie strawisz tylko przeleci prez caly uklad pokarmowy.Zdziala bardziej jak miotełka dla jelit niz odzywi

‹‹ 8550 8551 8552 8553 8554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ