35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie?
ale mój to pies... tak ja wiem trochę do mnie podobny, ale bez przesady
Magdala wrote:Ale potomstwo to macie cuuudne. Wszystkie
Zazdroszcze bardzo takich slodkich pyszczkow.
Simba, anna maria, moremi, malgos741, mamatrojki80, iwcia77, Elfik, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
To na ktora obiad? Rozumiem ze na wege nie ma co liczyćanna maria wrote:No wlasnie pogody jutro nie bydzie .Jedziemy na Meklemburg(400km) mamy tam lesniczowke ,moj ma jakies zebranie ;gajowych; :-)pieknie tam jest same lasy i male wioski ,super ludzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 23:16
anna maria, moremi, iwcia77, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Na tvn jakiś thriller o kolesiu co dla kitu poszedł do seminarium i weźmie udział w szkoleniu z egzorcyzmow... chyba widziałam Andżeja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 23:19
anna maria, malgos741, mamatrojki80, Arwena, Dziobak, iwcia77, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Kuchnię mam bałagan, ale to dlatego, że to nie jest prawdziwa kuchnia. Wucet musi być jak talerz

Pościel najchętniej codzinnie, ale to z murzynem w gratisie. No i żeby była wykrochmalona lekko i wymaglowana... Ech. Murzyn by nie wyrobił, jeszcze musiałaby być i Chinka
Och dziewczyny, to ja jestem chuj nie zona. Raz na tydzien ogarniam
anna maria, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Obiad ,zaraz tam obiad ,dla Helci sloiczek Hipp,taty caly dzien nie bedzie ,a Mama jakas zupke z czerwonego winka wypije
Simba wrote:To na ktora obiad? Rozumiem ze na wege nie ma co liczyć
Dziobak, Magdala, iwcia77, Mega, Simba, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
przeczytalam raz na tydzien orgazm ,i pomyslalm nie jest zle
Magdala wrote:Och dziewczyny, to ja jestem chuj nie zona. Raz na tydzien ogarniam
Magdala, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie,chodzilo mi o witaminy w tabletkach lecz poxyskiwane z naturalnych surowców aa nie syntetyczne,te pierwsze lepiej sie wchłona nie grozny jest nadmiar i nie obciazaja oganizmu.Krakonka wrote:Rozumiem, że naturalne witaminy to ma być alternatywa dla tabletek? Jeśli tak, to w preparatach Kapucynów widziałam wyciągi z roślin bardzo bogate w różne dobra. Po ciązy przy anemii piłam sok z pokrzywy i lepiej działało, niż tabletki.
ALE TO CO MÓWISZ TO TEZ JEST MYSL
DZIEKI
-
Magda* wrote:reszte niby tez,a omege 3 to praktycznie tylko w rybach morskich znajdziesz.
Flax seeds i Chia seeds maja omegi 3 mnostwo. I bez rteci, mercurego czy co tam te ryby jedza.
iwcia77, Magda*, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnySuper Magdala,fajnie ze nie musze juz sama szukacMagdala wrote:Juz polecam. Spedzilam sporo czasu w necie szukajac nie syntetykow dla ciezarnych i staraczek i wynalazlam takie oto:
Vitamin Code
Raw Prenatal
Garden of Life
Na amazonie sa.
dziekuje
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wlasnie wlasnie,jakbys mi w myslach czytala,chia jem a wlasciwie pije w smoothie ale ostatnio jakos unikalam blendowania go,wybredna sie zrobilamMagdala wrote:Flax seeds i Chia seeds maja omegi 3 mnostwo. I bez rteci, mercurego czy co tam te ryby jedza.
ale czy ono nie musi byc super zmielone by sie wchonelo,bo inaczej prosto do kupy pójdzie?
bo z flax tak jest musi byc super zmielone i najlepiej tego samego dnia bo sie utlenia.
i szczeze mowiac chcialam wlascie takie roslinne omega kupic, be dodatkow rteci
wole dla swietego spokoju miec suplement omegi -
Chia nie trzeba mielic. W przeciwienstwie do flax wchlania sie niezmielone. Natomiast dobrze jest moczyc i to z dwie godz, one bardzo lase na wode sa. Ja pilam codziennie takie zalane woda, bez czekania, rano i po dwoch tygodniach cere mialam sucha bardzo i szeleszczaca przy dotyku. Fajnie jest zalac wieczorem np mlekiem kokosowym i wychodzi taki deserek. Owoce na czubek polozyc.
Magda*, Zofia8 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyja juz moczylam chia,ale mi chodzi o to ze jak tego nie pogryziesz/rozgryziesz/zmielisz to praktycznie połykasz cale ziarenka bo one sliskie przeciez a jak połkniesz to juz raczej nie strawisz tylko przeleci prez caly uklad pokarmowy.Zdziala bardziej jak miotełka dla jelit niz odzywi

invicta Gdańska