35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkie?
ale mój to pies... tak ja wiem trochę do mnie podobny, ale bez przesady
Magdala wrote:Ale potomstwo to macie cuuudne. Wszystkie
Zazdroszcze bardzo takich slodkich pyszczkow.
Simba, anna maria, moremi, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
To na ktora obiad? Rozumiem ze na wege nie ma co liczyćanna maria wrote:No wlasnie pogody jutro nie bydzie .Jedziemy na Meklemburg(400km) mamy tam lesniczowke ,moj ma jakies zebranie ;gajowych; :-)pieknie tam jest same lasy i male wioski ,super ludzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 23:16
anna maria, moremi, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Na tvn jakiś thriller o kolesiu co dla kitu poszedł do seminarium i weźmie udział w szkoleniu z egzorcyzmow... chyba widziałam Andżeja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 23:19
anna maria, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Kuchnię mam bałagan, ale to dlatego, że to nie jest prawdziwa kuchnia. Wucet musi być jak talerz

Pościel najchętniej codzinnie, ale to z murzynem w gratisie. No i żeby była wykrochmalona lekko i wymaglowana... Ech. Murzyn by nie wyrobił, jeszcze musiałaby być i Chinka
Och dziewczyny, to ja jestem chuj nie zona. Raz na tydzien ogarniam
anna maria, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Obiad ,zaraz tam obiad ,dla Helci sloiczek Hipp,taty caly dzien nie bedzie ,a Mama jakas zupke z czerwonego winka wypije
Simba wrote:To na ktora obiad? Rozumiem ze na wege nie ma co liczyć
Dziobak, Magdala, iwcia77, Mega, Simba, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
przeczytalam raz na tydzien orgazm ,i pomyslalm nie jest zle
Magdala wrote:Och dziewczyny, to ja jestem chuj nie zona. Raz na tydzien ogarniam
Magdala, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie,chodzilo mi o witaminy w tabletkach lecz poxyskiwane z naturalnych surowców aa nie syntetyczne,te pierwsze lepiej sie wchłona nie grozny jest nadmiar i nie obciazaja oganizmu.Krakonka wrote:Rozumiem, że naturalne witaminy to ma być alternatywa dla tabletek? Jeśli tak, to w preparatach Kapucynów widziałam wyciągi z roślin bardzo bogate w różne dobra. Po ciązy przy anemii piłam sok z pokrzywy i lepiej działało, niż tabletki.
ALE TO CO MÓWISZ TO TEZ JEST MYSL
DZIEKI
-
Magda* wrote:reszte niby tez,a omege 3 to praktycznie tylko w rybach morskich znajdziesz.
Flax seeds i Chia seeds maja omegi 3 mnostwo. I bez rteci, mercurego czy co tam te ryby jedza.
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnySuper Magdala,fajnie ze nie musze juz sama szukacMagdala wrote:Juz polecam. Spedzilam sporo czasu w necie szukajac nie syntetykow dla ciezarnych i staraczek i wynalazlam takie oto:
Vitamin Code
Raw Prenatal
Garden of Life
Na amazonie sa.
dziekuje
Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wlasnie wlasnie,jakbys mi w myslach czytala,chia jem a wlasciwie pije w smoothie ale ostatnio jakos unikalam blendowania go,wybredna sie zrobilamMagdala wrote:Flax seeds i Chia seeds maja omegi 3 mnostwo. I bez rteci, mercurego czy co tam te ryby jedza.
ale czy ono nie musi byc super zmielone by sie wchonelo,bo inaczej prosto do kupy pójdzie?
bo z flax tak jest musi byc super zmielone i najlepiej tego samego dnia bo sie utlenia.
i szczeze mowiac chcialam wlascie takie roslinne omega kupic, be dodatkow rteci
wole dla swietego spokoju miec suplement omegi -
Chia nie trzeba mielic. W przeciwienstwie do flax wchlania sie niezmielone. Natomiast dobrze jest moczyc i to z dwie godz, one bardzo lase na wode sa. Ja pilam codziennie takie zalane woda, bez czekania, rano i po dwoch tygodniach cere mialam sucha bardzo i szeleszczaca przy dotyku. Fajnie jest zalac wieczorem np mlekiem kokosowym i wychodzi taki deserek. Owoce na czubek polozyc.
nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyja juz moczylam chia,ale mi chodzi o to ze jak tego nie pogryziesz/rozgryziesz/zmielisz to praktycznie połykasz cale ziarenka bo one sliskie przeciez a jak połkniesz to juz raczej nie strawisz tylko przeleci prez caly uklad pokarmowy.Zdziala bardziej jak miotełka dla jelit niz odzywi

invicta Gdańska