35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie licytuj sie.Zofia8 wrote:Simba a bralas te zastrzyki?
Mama, dzis pierwsze wstrzykniecie Clexane.
Mialo byc bezbolesne. Przestalo w koncu bolec ale nie moge polozyc sie na zadnym boku a spac na plecach nie potrafie. Zaraz znowu sprobuje.
Miałas robiona punkcje z jajników na żywca?
Albo kaca po wypiciu 17568 wściekłych psów?
No
Sabina, Dziobak, kkisia, Zofia8, Aasiula, Reni, paszczakin, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja czytałam same superlatywy ,no i w ciazy mozna,naturalna czyli nie obciaza i włchlania sie w okolo 90% i co dla mnie jest duzym plusem to bogactwo chlorofilu-wspaniale wspomaga organizm człowieka i dotleniamamatrojki80 wrote:No właśnie warto brać tą Spirulinę?
no kurcze nic tylko brac
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
ty to masz głowęSimba wrote:Nie licytuj sie.
Miałas robiona punkcje z jajników na żywca?
Albo kaca po wypiciu 17568 wściekłych psów?
No
iwcia77, Dziobak, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Simba, mina Maxa bezcenna. Mój zrobił dziś podobną po podaniu buraków z ziemniakiem na obiad. Nie smakowało mu ale z rozpędu otwierał buzię. W końcu zrobił podkówkę i się rozpłakał. Musiałam odpuścić i dopisać burakt do rzeczy nie ulubionych.
Simba, Dziobak, kkisia, Reni, moremi, Mega, iwcia77, Aasiula, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Zofia8 wrote:Cholera, a tak mnie korcilo, zeby przy okazji bety zrobic poziom wit i min.
Co do pozostalych wynikow, to czesc juz mam.
Jak na razie prawie wszystkie badania robie na wlasna reke. Na razie NHS na moja ciaze (czytal ang NFZ) niewiele wydal. Bylam raz zrobic -Ca125,FSH,LH.
Ale to sie zmieni, bo we wtorek umowiona jestem do rodzinnego i chce zeby mnie skierowala do najlepszego szpitala specjalizujacego sie w ciazach wysokiego ryzyka w Londynie. Sprawdzilam, ktory to a gin wczoraj polecil dokladnie ten sam. Jestem bardzo ciekawa jak sie NHS spisze.
Zosia, masz na mysli St Mary na Paddington?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wiem ze to trochę sadystyczne ale uwielbiam te jego minkeania.g wrote:Simba, mina Maxa bezcenna. Mój zrobił dziś podobną po podaniu buraków z ziemniakiem na obiad. Nie smakowało mu ale z rozpędu otwierał buzię. W końcu zrobił podkówkę i się rozpłakał. Musiałam odpuścić i dopisać burakt do rzeczy nie ulubionych.
ania.g, malgos741, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Aasiula, kapturnica, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Jezuniu, mieszkalam tam rok temu! Znaczy nie w szpitalu, ale w hotelu obok.Magdala wrote:Zosia, masz na mysli St Mary na Paddington?
Ale bylam w ciazy, wiec jakby co to bym smigala tam. I moze bym spotkala ksiezna Kate!
Magdala, moremi, iwcia77, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Wiesz jak boli upadek z dywanu na podłogę!Simba wrote:Ja juz wiem, ze jak zaczną sie bardziej gibac z boku na bok, to przenosze przewijak na podłogę. Stamtąd nie spadną

Simba, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jezuniu, mieszkalam tam rok temu! Znaczy nie w szpitalu, ale w hotelu obok.
Ale bylam w ciazy, wiec jakby co to bym smigala tam. I moze bym spotkala ksiezna Kate! 

Ja raz spotkalam Ksiezna Kate. Jeszcze nie byla wtedy Ksiezna i stalam za nia w kolejce do kasy w Waitrose.
Simba, Dziobak, moremi, iwcia77, megan8, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magda* wrote:co do witamin to bede sie tak zastanawiała i zastanawiała i w koncu kupie spiruline w tabletkach i osobno omege
Rozumiem, że naturalne witaminy to ma być alternatywa dla tabletek? Jeśli tak, to w preparatach Kapucynów widziałam wyciągi z roślin bardzo bogate w różne dobra. Po ciązy przy anemii piłam sok z pokrzywy i lepiej działało, niż tabletki.
Magdala, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aaa a to jest to co przy złamania się bierze?
Miałam tego 30 parę
Ważne żeby wkluwac prostopadle igłę
powiedziałam sobie, że raz z prawej raz z lewej, ale zawsze wydawało mi się, że ta druga strona juz była i następnego dnia wbijalam się w to samo miejsce. No i to boli.
zauważyłam że im więcej skóry się złapie i bardzo odciagnie to wchodzi jak w masło
ania.g wrote:Zośka,mnie jedne wstrzyknięcia clexane bolały inne nie i nie wiem od czego to zależy.
Simba, Dziobak, ania.g, moremi, Mega, kkisia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No musisz sie domagac bo doskonale wiesz ,ze ciaza w 1szym kwartale u angoli to jeszcze nie jest ciaza heh
To prawda, ale jak wiekowa mama to inaczej ja traktuja. Przynajmniej w tym szpitalu gdzie ja chodze. Tak ze na pewno Zoska sie zajma.
mamatrojki80, moremi, kkisia, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
Simba wrote:Wiecie co to sa pyszne kanapki?
Juz mowię:
Chleb słonecznikowy z polskiego sklepu
Masło
Pasta z awokado (plus oliwa, sól, pieprz, czosnek, sok z limonki)
Prażone orzeszki piniowe
Pomidorki koktajlowe
Rzeżucha ze świat
Sól i pieprz świeżo mielone
I kawa

To ja powiem moja ulubiona kanapke:
Chleb z polskiego sklepu
Hummus
avocado w plastry
plastry pomidora
plastry kiszonego ogora (z polskiego sklepu)
Dziobak, Simba, mamatrojki80, Magda*, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Ok ale cos mi pomidor z ogórkiem nie gra, oraz awokado z ogórkiem i pomidor z awokado.Magdala wrote:To ja powiem moja ulubiona kanapke:
Chleb z polskiego sklepu
Hummus
avocado w plastry
plastry pomidora
plastry kiszonego ogora (z polskiego sklepu)
Chyba zostawiłabym hummus i ogórka.
Albo do hummusu dodała trochę koncentratu pomidorowego.
Albo...
A kogo to obchodzi...
moremi, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość