35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A teraz cos zabawnego. Max walczący sam ze sobą zeby sie nie rozpłakac

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e59b748007b5.jpg
mamatrojki80, kkisia, Dziobak, Aasiula, Sabina, Bozia3, kapturnica, malgos741, ania.g, moremi, BISCA, Magdala, Mega, Niuta, megan8, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wciagnelam czipsy, delicje, poprawilam ptasim mleczkiem. A moi poszli jeszcze do sklepu po "cos dobrego". To z czym wroca i czy dam rade to zjesc??
Ale Ty masz spust, a chudzinka jak ptaszek...
kkisia, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:no dobra :)jeszcze bałaganiarstwo moge dorzucic

tylko jak to pogodzic z umilowaniem do pozadku
Prosto. Ja tak mam. Uwielbiam porządkować, segregować. W szafkach, papierach, narzędziach, kosmetykach, przyprawach itp muszę miec idealny porządek. Sprzątać nienawidzę i z wierzchu może być jak dla mnie bajzel.
moremi, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytylko u mnie jakos tak szybko ten balagan powstaje,no za szybkoKrakonka wrote:Prosto. Ja tak mam. Uwielbiam porządkować, segregować. W szafkach, papierach, narzędziach, kosmetykach, przyprawach itp muszę miec idealny porządek. Sprzątać nienawidzę i z wierzchu może być jak dla mnie bajzel.
iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Boooosz piątek wieczór człowiek polezalby sobie zrelaksowal się to nie..przylezie ci to takie usiądzie przed tobą, zasloni tv i tak siedzi i cie skanuje.. brakuje tylko, żeby zaczął mówić hator hator...
Simba, kkisia, mamatrojki80, iwcia77, Dziobak, Aasiula, Sabina, Arwena, kapturnica, malgos741, ania.g, moremi, BISCA, Magdala, Mega, Niuta, SolarPolar lubią tę wiadomość

aj low ju tu!