35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
heloł z wieczora

kyrwa plecow nie czuje
Skosilam trawe
wygrabilam
zwertykulowałam
nawiaozłam
i nie moge sie ruszyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:32
ania.g, Sabina, MartaDidi, Dziobak, kkisia, Simba, iwcia77, malgos741, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
a jeszcze trzeba sie zapładniac dalej ,hyhyhyhania.g wrote:To teraz leż i nie ruszaj się

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:38
MartaDidi, Sabina, ania.g, kkisia, Simba, Zofia8, BISCA, malgos741, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
siedź i wylegaj potomstwo...Aasiula wrote:heloł z wieczora

kyrwa plecow nie czuje
Skosilam trawe
wygrabilam
zwertykulowałam
nawiaozłam
i nie moge sie ruszyc
Aasiula, Sabina, Dziobak, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki

tak tu o witaminach piszecie a ja własnie chce cos kupic.
jestescie w stanie mi polecic jakies dobre witaminy,moze byc zestaw dla ciązowych
ale nie syntetyczne tylko naturalne ? no i pożądane w nich omega 3 czy DHEA
Na razie biorę tylko kwas foliowy-wiecej niz trzeba
witamina D 800 mg
i wlasnie mi sie skończyła B12 1000mg -
Tak, akurat. Za brak szczepień sie idzie do piekła. Także wiesz, uważajiwcia77 wrote:no wlasnie jako jedyna z foruma pojdzie do nieba

kurcze no! zadnej dewiacji, zboczenia...

iwcia77, paszczakin, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi, Magdala, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Ja jestem zboczona dewiantka... szczepie... dzieci, psy, koty... W niebie musi byc bardzo smutno...Simba wrote:Tak, akurat. Za brak szczepień sie idzie do piekła. Także wiesz, uważaj

Simba, iwcia77, Dziobak, BISCA, kkisia, Aasiula, Sabina, Bozia3, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tu nie pic?
Leże sobie przed tv, pije whisky, oglądam Iron Lady - ona tez pije whisky i pytam Dzejmsa:
- weź zobacz czy mi sie tam na dole pod posladkiem rozstępy nie zrobiły, bo cos tak czuje pod palcami.
- nie, nie ma rozstępów.
- ale ja tam czuje rozstępy...no nic, wierze ci na słowo
- nie kochanie, to nie rozstepy. To zwykły cellulit.
iwcia77, paszczakin, Dziobak, Sabina, BISCA, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Reni, Aasiula, Bozia3, Arwena, ania.g, moremi, Magdala, Mega, Niuta, Parka, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ty mi tu konkurencji nie rob , bo ja mam zlota korone w tej dziedzinie i nie zamierzam nikomu jej przekazywacMagda* wrote:nie,ja z tych idealnych

a tak powaznie to chyba lenistwo-to bardzo lubę
Simba, Sabina, BISCA, mamatrojki80, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

i zrób rodzeństwo Małgosi