35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega, nie mam czipsow! :-)Skrecilo mnie z zazdrosci... Malo kto juz tutaj czipsy jada... gdzie sie podzialy tamte czasy...Mega wrote:Nie no musze sie wtrącić....sory, ale nadrabiam
z lampka wina i chipsami, taka rozpusta 
Myśle ze mocno nadinterpretowalyscie słowa koleżanki, ja je odebrałam jako wesołe, lekko ironiczne, chodzi o to - i z tym sie całkowicie zgadzam, ze kobiecie cieżko dogodzić i tyle.... A my wieczne staraczki będziemy marudzić, ze sie nie udało....chociaż ja nie, wewnętrznie pogodziłam sie z porażka i ze świadomością ze moja córka jedynaczka pozostanie
(taaaa, ale Inofem i te inne dalej łykam
)
Idę dalej czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:29
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Simba, iwcia77, Dziobak, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie ( i tak ich nie znoszę) ale to nie przeszkadza mi w popijaniu drina z porzeczką (odbiegłam dziś od normy czerwonego wytrawnego)MartaDidi wrote:Mega, nie mam czipsow! :-)Skrecilo mnie z zazdrosci... Malo kto juz tutaj czipsy jada... gdzie sie podzialy tamte czasy...
Simba, nick nieaktualny, MartaDidi, BISCA, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ach no tak, przepraszam Cię najmocniej, widocznie coś mi się na dekiel rzuciło.
Spoko
Simba nie sadze ze mi dadza szampana
jedynie w niedziele tabletke na dobre spanie
a w poniedzialek rano zajebista tabletke na rozluznienie
iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis Lays na wieczor. Wbijaj do mnie jakby co!MartaDidi wrote:Mega, nie mam czipsow! :-)Skrecilo mnie z zazdrosci... Malo kto juz tutaj czipsy jada... gdzie sie podzialy tamte czasy...
iwcia77, MartaDidi, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drobny wieczór

Bede żyła.
Trafiłam na fantastyczną lekarkę (co w moich ustach jest megasuperekstrakomplementem). Zbadała, postawiła diagnozę (to znaczy potwierdziła tę postawioną przeze mnie przez dr. Gugla) i mam zapalenie trąbki E. Jak po badaniu siadłyśmy do recept, poszłam za radą Waszą i powiedziałam o staraniach. Babka genialna
Dała antybiotyk taki, żeby skończyć przed pękaniem. Dwa inne leki mam brać do 14 dc, a jeden do doby po zastrzyku. Do tego wyjaśniła dlaczego tak i dolożyła witaminę D forte, przytaczając artykuł o wynikach badań wpływu tejże witaminy na płodność. Do tego wszystkiego była miła, uważna i mówiła jak do cywilizowanego człowieka, a nie ciemnej masy (nie znoszę, jak mi lekarze tłumaczą podstawy fizjologii czy biochemii, jakbym analfabetką była). Już się czuję zdrowsza 
Teść na własne żądanie wyszedł ze szpitala, więc poczułam się w prawie do porządnego sarknięcia na histeryków i przytoczenia bajki o pastuszku i wilku. Mogli mi męża wykończyć tą nocną jazdą w nerwach
Wreszcie odwiedziłam galerię handlową i trafiłam na 3 promocje z 4 rzeczy, które miałam zakupić. Tą czwatą i tak kupiłam w ramach odstresowania się po wczorajszym. Galerii nadal nie trawię. Dla mnie, migrenika, to czysty koszmar:/ Kakofonia zapachów, dźwięków, ostrego światła. Bleee.
Ogłaszam - bo pamiętam, że są tu fanki tuszu YSL Effect faux cills - że zakupiłam tenże w nowej formule, która ponoć powstała pod wpływem opinii klientek, że tusz genialny, tylko szybko wysycha. Nowa formuła ma być równie genialna, ale nie wysychać tak szybko. Potestuję i za jakiś tydzień dam Wam znać, co i jak.
nick nieaktualny, ola_35, anna maria, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, Zofia8, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, MartaDidi, Dziobak, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, Bozia3, moremi, Magdala, Mega, megan8, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013

dramat