35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega, nie mam czipsow! :-)Skrecilo mnie z zazdrosci... Malo kto juz tutaj czipsy jada... gdzie sie podzialy tamte czasy...Mega wrote:Nie no musze sie wtrącić....sory, ale nadrabiam
z lampka wina i chipsami, taka rozpusta 
Myśle ze mocno nadinterpretowalyscie słowa koleżanki, ja je odebrałam jako wesołe, lekko ironiczne, chodzi o to - i z tym sie całkowicie zgadzam, ze kobiecie cieżko dogodzić i tyle.... A my wieczne staraczki będziemy marudzić, ze sie nie udało....chociaż ja nie, wewnętrznie pogodziłam sie z porażka i ze świadomością ze moja córka jedynaczka pozostanie
(taaaa, ale Inofem i te inne dalej łykam
)
Idę dalej czytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:29
Sabina, kkisia, ania.g, Simba, iwcia77, Dziobak, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie ( i tak ich nie znoszę) ale to nie przeszkadza mi w popijaniu drina z porzeczką (odbiegłam dziś od normy czerwonego wytrawnego)MartaDidi wrote:Mega, nie mam czipsow! :-)Skrecilo mnie z zazdrosci... Malo kto juz tutaj czipsy jada... gdzie sie podzialy tamte czasy...
Simba, kkisia, MartaDidi, BISCA, Sabina, Dziobak, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ach no tak, przepraszam Cię najmocniej, widocznie coś mi się na dekiel rzuciło.
Spoko
Simba nie sadze ze mi dadza szampana
jedynie w niedziele tabletke na dobre spanie
a w poniedzialek rano zajebista tabletke na rozluznienie
iwcia77, ania.g, Sabina, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzis Lays na wieczor. Wbijaj do mnie jakby co!MartaDidi wrote:Mega, nie mam czipsow! :-)Skrecilo mnie z zazdrosci... Malo kto juz tutaj czipsy jada... gdzie sie podzialy tamte czasy...
iwcia77, MartaDidi, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drobny wieczór

Bede żyła.
Trafiłam na fantastyczną lekarkę (co w moich ustach jest megasuperekstrakomplementem). Zbadała, postawiła diagnozę (to znaczy potwierdziła tę postawioną przeze mnie przez dr. Gugla) i mam zapalenie trąbki E. Jak po badaniu siadłyśmy do recept, poszłam za radą Waszą i powiedziałam o staraniach. Babka genialna
Dała antybiotyk taki, żeby skończyć przed pękaniem. Dwa inne leki mam brać do 14 dc, a jeden do doby po zastrzyku. Do tego wyjaśniła dlaczego tak i dolożyła witaminę D forte, przytaczając artykuł o wynikach badań wpływu tejże witaminy na płodność. Do tego wszystkiego była miła, uważna i mówiła jak do cywilizowanego człowieka, a nie ciemnej masy (nie znoszę, jak mi lekarze tłumaczą podstawy fizjologii czy biochemii, jakbym analfabetką była). Już się czuję zdrowsza 
Teść na własne żądanie wyszedł ze szpitala, więc poczułam się w prawie do porządnego sarknięcia na histeryków i przytoczenia bajki o pastuszku i wilku. Mogli mi męża wykończyć tą nocną jazdą w nerwach
Wreszcie odwiedziłam galerię handlową i trafiłam na 3 promocje z 4 rzeczy, które miałam zakupić. Tą czwatą i tak kupiłam w ramach odstresowania się po wczorajszym. Galerii nadal nie trawię. Dla mnie, migrenika, to czysty koszmar:/ Kakofonia zapachów, dźwięków, ostrego światła. Bleee.
Ogłaszam - bo pamiętam, że są tu fanki tuszu YSL Effect faux cills - że zakupiłam tenże w nowej formule, która ponoć powstała pod wpływem opinii klientek, że tusz genialny, tylko szybko wysycha. Nowa formuła ma być równie genialna, ale nie wysychać tak szybko. Potestuję i za jakiś tydzień dam Wam znać, co i jak.
kkisia, ola_35, anna maria, kapturnica, Aasiula, Sabina, Zofia8, ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, MartaDidi, Dziobak, Magda*, Simba, iwcia77, Bozia3, moremi, Magdala, Mega, megan8, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013

dramat