35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mialam dzis sprzatanie. Odkurzacz i mop, 2 pietra. Ale mnie ten ruch w ogole nie rajcuje. Wrecz mnie wkurza. Poza tym mam wrazenie, ze jak odkurzam, to mi sie kregoslup krzywi i miesnie zle rozrastaja.ania.g wrote:Dzień dobry
Poćwiczyłam sobie rano z odkurzaczem i mopem. Do tego biegi po schodach i przysiady przy szlifowaniu kabin prysznicowych. Od razu czuję się lżejsza. Potem byli goście i dopiero teraz mam czas do Was zaglądać. Marcello śpi w wózku na dworzu
Simba, Aasiula, mamatrojki80, moremi, ania.g, kkisia, MartaDidi, Magdala lubią tę wiadomość
-
o to to to to ,mam to samo ,sprzatanie nie dla mnieDziobak wrote:Ja tez mialam dzis sprzatanie. Odkurzacz i mop, 2 pietra. Ale mnie ten ruch w ogole nie rajcuje. Wrecz mnie wkurza. Poza tym mam wrazenie, ze jak odkurzam, to mi sie kregoslup krzywi i miesnie zle rozrastaja.

Dziobak, mamatrojki80, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Simba chłopaki boskie są
jejjusiu cudni są 

W koszulkach od cioci Paszczakowej - dzieki nim łatwiej ich odróżnić
Aasiula, mamatrojki80, Reni, moremi, Zofia8, BISCA, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77, Krakonka, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzieks. I ma najdluzsze rzesy na swiecie. Ale nie broi, jest raczej naukowcem. Jest mega spokojnym typem zartownisia. Bedzie jajcarzem, patrzac po minach. I czarusiem. Drzyjcie laski male i duze!Aasiula wrote:Boszsz Dziobak Adas cudny tez
,ale oczka ma śliczne
lubi broic co ? 
Reni, mamatrojki80, Aasiula, moremi, BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, kkisia, MartaDidi, iwcia77, Bozia3, Mega, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
A no wlasnie bajerant hehehe ,fajnieDziobak wrote:Dzieks. I ma najdluzsze rzesy na swiecie. Ale nie broi, jest raczej naukowcem. Jest mega spokojnym typem zartownisia. Bedzie jajcarzem, patrzac po minach. I czarusiem. Drzyjcie laski male i duze!

mam takiego w domu
,moj mlody od malucha bajerowal laseczki 
Ty on na tym zdjeciu stoi ? ile on ma ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:24
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Piotrus chyba cala mamusia:-)Simba wrote:No Heniek od urodzenia wianuszek ma

Leon ze swoim blondem ma włos bardziej dyskretny.
Ale jak to mowi Bałtroczyk: jak włosy sa ładne, to nie musi byc ich kurwa dużo!!!
Simba, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Na tamtej fotce kleczy na kolanach. Ale dzis po raz pierwszy stanal podciagajac sie i zrobil 2 kroki bokiem trzymajac sie jedna reka. Chodzic bedzie zaraz czy jak? Przedwczoraj skonczyl 8 miechow.Aasiula wrote:A no wlasnie bajerant hehehe ,fajnie

mam takiego w domu
,moj mlody od malucha bajerowal laseczki 
Ty on na tym zdjeciu stoi ? ile on ma ?
moremi, BISCA, kkisia, MartaDidi, iwcia77, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-
Simba, który to który?
Który to baby a, a który b?
Hehehe wiedziałam, ze nie każda zajarzy
Sabina, kkisia, Simba, iwcia77, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHa, a ja się dziś zrobiłam na bóstwo! Znaczy u fryzjera byłam
Mam coraz jaśniejsze włosy
Bosko, będę niedługo blondi
Lubię moje jasne włosy 
Choć nie obeszło się bez nerwówki, wyleciałam od fryzjerki z mokrymi jeszcze włosami, bo bym nie zdążyła Młodej z przedszkola odebrać
No i nie zdążyła mnie obciąć, a już sobie siebie wyobrażałam jako nową MM
kapturnica, kkisia, Zofia8, mamatrojki80, macduska, MartaDidi, Dziobak, ania.g, Simba, dorbie, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość