35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Te statystyki sa z dobrych i złych klinik dlatego takie marneBISCA wrote:Statystycznie mam 25 % szans. Staram sie podchodzic obiektywnie ale z natury jestem optymistka

jak nie za pierwszym razem, to za drugim, trzecim, piatym. Mam zamiar byc w ciazy. 2 razy.
A ty przecież do dobrej idziesz!
moremi, kkisia, Zofia8, BISCA lubią tę wiadomość
-
No Heniek od urodzenia wianuszek maDziobak wrote:Pokazuj! Kudlacze jakies maja?

Leon ze swoim blondem ma włos bardziej dyskretny.
Ale jak to mowi Bałtroczyk: jak włosy sa ładne, to nie musi byc ich kurwa dużo!!!
kkisia, Dziobak, kapturnica, moremi, Aasiula, MartaDidi, Elfik, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
a WITAM SIE... Ja Kochana jestem zwolenniczka witaminy S... KOpulowac, kopulowac i jeszcze raz kopulowac... Efekty te same...Dziobak wrote:Zocha, jedz witaminy. Mowi ci to najwieksza maniaczka witaminowa na forum. Nie raz laski po mnie jechaly, ze witaminy i mineraly mam w zarciu. Sory, ale ja w to nie wierze.
I prosz: dziecie dorodne, figura niczego sobie, pysk daje rade, wlos bujniejszy niz przed ciaza, problemow z zebami niet, morfologia cala ciaze i po- ksiazkowa.
W witaminach moc! I w tranie tyz.
Aasiula, mamatrojki80, Simba, kkisia, moremi, Elfik, Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Polecam priorin- do znudzenia o tym nawijam... Przedluzalam i zageszczalam wlosy... w efekcie moglam popodziwiac po zdjeciu doczepow, fantastyczny ksztalt mojej glowy... pierwsze efekty po 6 miesiacach... wlos bujny, suknia plugawa...ale nie mozna miec wszystkiegoAasiula wrote:A takie dobre sOM
?
kurde bo mi zaczeły wyłazic strasznie ;/
Aasiula, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Polecam priorin- do znudzenia o tym nawijam... Przedluzalam i zageszczalam wlosy... w efekcie moglam popodziwiac po zdjeciu doczepow, fantastyczny ksztalt mojej glowy... pierwsze efekty po 6 miesiacach... wlos bujny, suknia plugawa...ale nie mozna miec wszystkiego

Ten Priorin też mnie nęcił, widziałam w aptece zestawy tablety + szampon.
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
rewelacja, ale systematycznie brany-ja jeszcze z NIemiec ciagnelam...mamatrojki80 wrote:Ten Priorin też mnie nęcił, widziałam w aptece zestawy tablety + szampon.
Aha, a szamponu nie znam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:20
mamatrojki80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niewielką ilością wody można.
Misiek, to jak Ty i Reni sobie uregulujecie tarczyce, Ty masz chyba niedługo z grubej rury wywalic, to zaraz wszystkie w ciąży będziemy
Aasiula, Reni, Zofia8, BISCA, kapturnica, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Poćwiczyłam sobie rano z odkurzaczem i mopem. Do tego biegi po schodach i przysiady przy szlifowaniu kabin prysznicowych. Od razu czuję się lżejsza. Potem byli goście i dopiero teraz mam czas do Was zaglądać. Marcello śpi w wózku na dworzu
Simba, Dziobak, Aasiula, moremi, Zofia8, BISCA, Sabina, kapturnica, kkisia, iwcia77, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Podzielam. Ja też witaminowo minerałowa.Dziobak wrote:Zocha, jedz witaminy. Mowi ci to najwieksza maniaczka witaminowa na forum. Nie raz laski po mnie jechaly, ze witaminy i mineraly mam w zarciu. Sory, ale ja w to nie wierze.
I prosz: dziecie dorodne, figura niczego sobie, pysk daje rade, wlos bujniejszy niz przed ciaza, problemow z zebami niet, morfologia cala ciaze i po- ksiazkowa.
W witaminach moc! I w tranie tyz.
Simba, Dziobak, Aasiula, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4

przez takie teksty zacznę się w nocy moczyć!