35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu... Simba nie pokazuj tych dzieci bo mi slinka leci- taki wierszyk kulinarnySimba wrote:

W koszulkach od cioci Paszczakowej - dzieki nim łatwiej ich odróżnić
Sabina, mamatrojki80, kkisia, BISCA, Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
A moj to typ sportowca... Zero wysilku intelektualnego...Moge do porzygania gadac "gdzie rybka ma oczko- synek, pokaz oczko"- ma mnie w pampersie i pokaze, kiedy ma ochote.... Ale trenuje nieustannie dewastacje chaty na atomy...i ucieczke przed matka..Dziobak wrote:Dzieks. I ma najdluzsze rzesy na swiecie. Ale nie broi, jest raczej naukowcem. Jest mega spokojnym typem zartownisia. Bedzie jajcarzem, patrzac po minach. I czarusiem. Drzyjcie laski male i duze!

mamatrojki80, kkisia, Dziobak, Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, Mega, Heretyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A moj to typ sportowca... Zero wysilku intelektualnego...Moge do porzygania gadac "gdzie rybka ma oczko- synek, pokaz oczko"- ma mnie w pampersie i pokaze, kiedy ma ochote.... Ale trenuje nieustannie dewastacje chaty na atomy...i ucieczke przed matka..
I mówi przy tym: "Uciekłem i jeszcze Ci ucieknę!" ?
Znam ten typ.
MartaDidi, kkisia, Sabina, Dziobak, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo, może jeszcze nie do końca blondi, ale już niedługomacduska wrote:To mówisz Sabina, że jesteś słit-blondi?

Witam wieczornie z kanapy.
Moja córka właśnie nas zatkala, przed chwilą nas zapytała kiedy będzie miała brata

Drogie Bravo, kiedy?
kkisia, MartaDidi, macduska, BISCA, SolarPolar, Zofia8, kapturnica, iwcia77, Aasiula, paszczakin, Bozia3, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Z pogodna twarza i im blizej niebezpiecznych krawedzi i pzredmiotow- tym weselej, a nie daj Boze zobaczy przerazenie na mojej twarzy jak do niego dobiegam, az sie zanosi od smiechu i ledwo na zakretach wyrabia, tak spierdziela...macduska wrote:I mówi przy tym: "Uciekłem i jeszcze Ci ucieknę!" ?
Znam ten typ.
macduska, Dziobak, Sabina, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Bozia3, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Wieszcze, ze wkrótce po blond przemianie, tak mnie jakoś natchnęło...Sabina wrote:No, może jeszcze nie do końca blondi, ale już niedługo

Moja córka właśnie nas zatkala, przed chwilą nas zapytała kiedy będzie miała brata

Drogie Bravo, kiedy?
macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Z pogodna twarza i im blizej niebezpiecznych krawedzi i pzredmiotow- tym weselej, a nie daj Boze zobaczy przerazenie na mojej twarzy jak do niego dobiegam, az sie zanosi od smiechu i ledwo na zakretach wyrabia, tak spierdziela...
Ten sam schemat - jako żywo.
Sabina, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja nam zwiewala prez pierwsze 2 lata życia, i to nasza ulicZką! WystarcZyło że dziadek nie zamknął furtki na klucz i już leciała. I to tak darła, że moja mama nie mogła jej dogonićMartaDidi wrote:A moj to typ sportowca... Zero wysilku intelektualnego...Moge do porzygania gadac "gdzie rybka ma oczko- synek, pokaz oczko"- ma mnie w pampersie i pokaze, kiedy ma ochote.... Ale trenuje nieustannie dewastacje chaty na atomy...i ucieczke przed matka..
a jak jej tłumaczylam, nie gon, bo szybciej ucieka, to mi babcia nie wierzyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:05
MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:No, może jeszcze nie do końca blondi, ale już niedługo

Drogie Bravo, kiedy?
Niebawem Sabina, niebawem!
kkisia, Sabina, BISCA, SolarPolar, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Ktory to chlopczyk, a ktory- dziewczynka?moremi wrote:Simba, który to który?
Który to baby a, a który b?
Hehehe wiedziałam, ze nie każda zajarzy
Dziobak, BISCA, Simba, Aasiula, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Moja nam zwiewala prEzydenta pierwsze 2 lata życia, i to nasza ulicZką! WystarcZyło że dziadek nie zamknął furtki na klucz i już leciała. I to tak darła, że moja mama nie mogła jej dogonić
a jak jej tłumacZyłem, nie gon, bo szybciej ucieka, to mi babcia nie wierzyła 
Prezydent ją gonił?
MartaDidi, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no musze sie wtrącić....sory, ale nadrabiamkapturnica wrote:Bo wtedy kiedy sie starałysmy to mogł sie ciągnac czas a teraz nie ma prawa.
I kurwa nie wazne ze kazda z nas na cyckach stawała zeby sie udalo( przeciez dostalas to w gratisie po jednym pierdnieciu) latajac po lekarzach i poddajac sie roznym zabiegom.
z lampka wina i chipsami, taka rozpusta 
Myśle ze mocno nadinterpretowalyscie słowa koleżanki, ja je odebrałam jako wesołe, lekko ironiczne, chodzi o to - i z tym sie całkowicie zgadzam, ze kobiecie cieżko dogodzić i tyle.... A my wieczne staraczki będziemy marudzić, ze sie nie udało....chociaż ja nie, wewnętrznie pogodziłam sie z porażka i ze świadomością ze moja córka jedynaczka pozostanie
(taaaa, ale Inofem i te inne dalej łykam
)
Idę dalej czytać
Sabina, kkisia, Simba, BISCA, mamatrojki80, Dziobak, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
No i tak to zrozumiałamLuna76 wrote:Dziewczyny, przecież ja to napisałam w formie żartu. Wiem, że gdybym to wypowiedziała, a Wy mogłybyście usłyszeć, to zabrzmiałoby zupełnie inaczej. Niestety słowo pisane jest suche i nie oddaje emocji, a każdy interpretuje jak chce.
Jeśli poczułyście się urażone to przepraszam, bo nie to było moim celem, a jedynie pokazanie przewrotności sytuacji.
Narzekajcie ile chcecie, bo po to jest forum
jestem wielka
Sabina, kkisia, BISCA, mamatrojki80, moremi, Magdala lubią tę wiadomość