Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    W koszulkach od cioci Paszczakowej - dzieki nim łatwiej ich odróżnić ;)
    Jezu... Simba nie pokazuj tych dzieci bo mi slinka leci- taki wierszyk kulinarny :-)

Sabina, mamatrojki80, kkisia, BISCA, Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Jezu... Simba nie pokazuj tych dzieci bo mi slinka leci- taki wierszyk kulinarny :-)
    Co, znowu sklepy zamknęli? ;-)

MartaDidi, BISCA, Simba, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dzieks. I ma najdluzsze rzesy na swiecie. Ale nie broi, jest raczej naukowcem. Jest mega spokojnym typem zartownisia. Bedzie jajcarzem, patrzac po minach. I czarusiem. Drzyjcie laski male i duze! ;)
    A moj to typ sportowca... Zero wysilku intelektualnego...Moge do porzygania gadac "gdzie rybka ma oczko- synek, pokaz oczko"- ma mnie w pampersie i pokaze, kiedy ma ochote.... Ale trenuje nieustannie dewastacje chaty na atomy...i ucieczke przed matka..

mamatrojki80, kkisia, Dziobak, Simba, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, Mega, Heretyczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mówisz Sabina, że jesteś słit-blondi? :-D
    Witam wieczornie z kanapy.

MartaDidi, Sabina, kkisia, BISCA, kapturnica, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A moj to typ sportowca... Zero wysilku intelektualnego...Moge do porzygania gadac "gdzie rybka ma oczko- synek, pokaz oczko"- ma mnie w pampersie i pokaze, kiedy ma ochote.... Ale trenuje nieustannie dewastacje chaty na atomy...i ucieczke przed matka..

I mówi przy tym: "Uciekłem i jeszcze Ci ucieknę!" ?
    Znam ten typ. :-)

MartaDidi, kkisia, Sabina, Dziobak, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adas- tez do zjedzenia... Ale spokojnie, bylam w sklepie. Lodowka pelna...

kkisia, BISCA, Dziobak, Sabina, iwcia77, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To mówisz Sabina, że jesteś słit-blondi? :-D
    Witam wieczornie z kanapy.
    No, może jeszcze nie do końca blondi, ale już niedługo ;-)

Moja córka właśnie nas zatkala, przed chwilą nas zapytała kiedy będzie miała brata :-O :-) :-O
    Drogie Bravo, kiedy? ;-)

kkisia, MartaDidi, macduska, BISCA, SolarPolar, Zofia8, kapturnica, iwcia77, Aasiula, paszczakin, Bozia3, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    I mówi przy tym: "Uciekłem i jeszcze Ci ucieknę!" ?
    Znam ten typ. :-)
    Z pogodna twarza i im blizej niebezpiecznych krawedzi i pzredmiotow- tym weselej, a nie daj Boze zobaczy przerazenie na mojej twarzy jak do niego dobiegam, az sie zanosi od smiechu i ledwo na zakretach wyrabia, tak spierdziela...

macduska, Dziobak, Sabina, kkisia, mamatrojki80, Aasiula, Bozia3, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Moja córka właśnie nas zatkala, przed chwilą nas zapytała kiedy będzie miała brata :-O :-) :-O
    Drogie Bravo, kiedy? ;-)
    Wieszcze, ze wkrótce po blond przemianie, tak mnie jakoś natchnęło...

macduska, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Z pogodna twarza i im blizej niebezpiecznych krawedzi i pzredmiotow- tym weselej, a nie daj Boze zobaczy przerazenie na mojej twarzy jak do niego dobiegam, az sie zanosi od smiechu i ledwo na zakretach wyrabia, tak spierdziela...

Ten sam schemat - jako żywo. :-D

Sabina, MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Moja nam zwiewala prez pierwsze 2 lata życia, i to nasza ulicZką! WystarcZyło że dziadek nie zamknął furtki na klucz i już leciała. I to tak darła, że moja mama nie mogła jej dogonić XD a jak jej tłumaczylam, nie gon, bo szybciej ucieka, to mi babcia nie wierzyła ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 19:05

MartaDidi, kkisia, Aasiula, moremi, Magdala, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Drogie Bravo, kiedy? ;-)

Niebawem Sabina, niebawem!

kkisia, Sabina, BISCA, SolarPolar, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Simba, który to który?
    Który to baby a, a który b?

Hehehe wiedziałam, ze nie każda zajarzy ;-)
    Ktory to chlopczyk, a ktory- dziewczynka? :-)

Dziobak, BISCA, Simba, Aasiula, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Moja nam zwiewala prEzydenta pierwsze 2 lata życia, i to nasza ulicZką! WystarcZyło że dziadek nie zamknął furtki na klucz i już leciała. I to tak darła, że moja mama nie mogła jej dogonić XD a jak jej tłumacZyłem, nie gon, bo szybciej ucieka, to mi babcia nie wierzyła ;-)

Prezydent ją gonił? :-D

MartaDidi, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, czy Twix A to bardziej Dzejms? Tak mi jakos wyglada... :)

Simba, iwcia77, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Prezydent ją gonił? :-D
    Poprawiłam! Sese

MartaDidi, macduska, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, to kiedy jedziesz po C ;-) ?

Sabina, Simba, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo wtedy kiedy sie starałysmy to mogł sie ciągnac czas a teraz nie ma prawa.
    I kurwa nie wazne ze kazda z nas na cyckach stawała zeby sie udalo( przeciez dostalas to w gratisie po jednym pierdnieciu) latajac po lekarzach i poddajac sie roznym zabiegom.
    Nie no musze sie wtrącić....sory, ale nadrabiam ;) z lampka wina i chipsami, taka rozpusta ;)
    Myśle ze mocno nadinterpretowalyscie słowa koleżanki, ja je odebrałam jako wesołe, lekko ironiczne, chodzi o to - i z tym sie całkowicie zgadzam, ze kobiecie cieżko dogodzić i tyle.... A my wieczne staraczki będziemy marudzić, ze sie nie udało....chociaż ja nie, wewnętrznie pogodziłam sie z porażka i ze świadomością ze moja córka jedynaczka pozostanie :) (taaaa, ale Inofem i te inne dalej łykam ;) )
    Idę dalej czytać :)

Sabina, kkisia, Simba, BISCA, mamatrojki80, Dziobak, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Dziewczyny, przecież ja to napisałam w formie żartu. Wiem, że gdybym to wypowiedziała, a Wy mogłybyście usłyszeć, to zabrzmiałoby zupełnie inaczej. Niestety słowo pisane jest suche i nie oddaje emocji, a każdy interpretuje jak chce.
    Jeśli poczułyście się urażone to przepraszam, bo nie to było moim celem, a jedynie pokazanie przewrotności sytuacji.
    Narzekajcie ile chcecie, bo po to jest forum :-)
    No i tak to zrozumiałam :) jestem wielka ;)

Sabina, kkisia, BISCA, mamatrojki80, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide
    Spac
    Dobranoc

Zaraz
    Dopadnie mnie faZa
    REM

Sabina, kkisia, Simba, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, Magdala, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 8542 8543 8544 8545 8546 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ