35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No musisz sie domagac bo doskonale wiesz ,ze ciaza w 1szym kwartale u angoli to jeszcze nie jest ciaza heh
Wiem, wiem ale bede walczyc jak lwica
mamatrojki80, kkisia, Aasiula, anna maria, moremi, MartaDidi, BISCA, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Kkisia, nic nie będą robić, ale za twoje trzy dni większa stawkę zgarna od NFZ...
Wlasnie o to chodzi
ze maja wiecej kasy i jakies punkty bija
Podpisalam wlasnie zgody na zabieg
Iwcia z tym gotowaniem to nie tak
tu zarlo bez smaku i obrzydliwe
mamatrojki80, anna maria, dorbie, moremi, Elfik, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przekonałas mnie.Dziobak wrote:Mnie tam nie wypadaja.
A cyckiem karmie i po nocach nie spie.
Ale sory Simba, ty masz Dzejmsa. Nie mozesz miec wsztstkiego...
Pytanie brzmi czy jak mi wypadną to nadal będę mieć Dzejmsa?
anna maria, moremi, kkisia, Aasiula, BISCA, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Żartuje, nie będę sepic. Daj jakies linki do tych cudów - najwyżej dzieciom mleka nie kupie....

http://www.seboradin.pl/sklep/produkty_do_pielegnacji_wlosow/seboradin_fitocell
Ja używam tej serii, dodatkowo łykam Vichy Inneov.
Simba, anna maria, kkisia, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co to sa pyszne kanapki?
Juz mowię:
Chleb słonecznikowy z polskiego sklepu
Masło
Pasta z awokado (plus oliwa, sól, pieprz, czosnek, sok z limonki)
Prażone orzeszki piniowe
Pomidorki koktajlowe
Rzeżucha ze świat
Sól i pieprz świeżo mielone
I kawa
mamatrojki80, Zofia8, Aasiula, anna maria, Dziobak, dorbie, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, MartaDidi, Elfik, ania.g, BISCA, Heretyczka, iwcia77, Krakonka, Magda*, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Fenksmamatrojki80 wrote:http://www.seboradin.pl/sklep/produkty_do_pielegnacji_wlosow/seboradin_fitocell
Ja używam tej serii, dodatkowo łykam Vichy Inneov.
Fito cell? A nie przeciw wypadaniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:53
mamatrojki80, anna maria, kkisia, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zocha, jedz witaminy. Mowi ci to najwieksza maniaczka witaminowa na forum. Nie raz laski po mnie jechaly, ze witaminy i mineraly mam w zarciu. Sory, ale ja w to nie wierze.
I prosz: dziecie dorodne, figura niczego sobie, pysk daje rade, wlos bujniejszy niz przed ciaza, problemow z zebami niet, morfologia cala ciaze i po- ksiazkowa.
W witaminach moc! I w tranie tyz.
anna maria, ania.g, Zofia8, BISCA, Heretyczka, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nie chce Cie tutaj z tej ufnosci na sile wyprowadzac, ale wiesz, ze nie zawsze sie udaje, prawda? Mozna ta wiedze wyprzec, tez tak zrobilam. Ale i tak z tylu glowy siedzi, u mnie przynajmniej.
Statystycznie mam 25 % szans. Staram sie podchodzic obiektywnie ale z natury jestem optymistka
jak nie za pierwszym razem, to za drugim, trzecim, piatym. Mam zamiar byc w ciazy. 2 razy.
stara.krycha, Dziobak, mamatrojki80, moremi, Simba, kkisia, Aasiula, Elfik, paszczakin, Zofia8, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySprawozdanie z wycieczki do kuchni:
Jak tam poszlam, okazalo sie, ze tam jestem. Zjadlam sledzia w pomidorach, co juz tydzien za mna chodzil. Zrobilam kotlety mielone, obralam i ugotowalam ziemniaki. Teraz mam kolejne pare godzin dla siebie (no i dla Was).
Dziobak, kkisia, kapturnica, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja, chociaz nie ukrywam, ze ten pierwszy nieudany raz boli. Ale tam. Jak nie my to kto? Ciapate?BISCA wrote:Statystycznie mam 25 % szans. Staram sie podchodzic obiektywnie ale z natury jestem optymistka

jak nie za pierwszym razem, to za drugim, trzecim, piatym. Mam zamiar byc w ciazy. 2 razy.
kapturnica lubi tę wiadomość

dziekuje