35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:dziewczynki

tak tu o witaminach piszecie a ja własnie chce cos kupic.
jestescie w stanie mi polecic jakies dobre witaminy,moze byc zestaw dla ciązowych
ale nie syntetyczne tylko naturalne ? no i pożądane w nich omega 3 czy DHEA
Na razie biorę tylko kwas foliowy-wiecej niz trzeba
witamina D 800 mg
i wlasnie mi sie skończyła B12 1000mg
D chyba 800 jednostek?
Dzis wyczytalam, ze nadmiar D moze byc grozny dla plodu. Nie Dhea tylko Omega 3 (czyli dha i epa)
a ciazowe biore Food State Pregnancy.
Magda* lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Do siebie to pół biedy. Dlaczego kompletnie do nas nie podobni???Magda* wrote:Simba,sliczne chłopaki,
tylko czemu takie niepodobne do siebie?
zadnego ci nie podmienili ?
Zofia8, iwcia77, Dziobak, Sabina, Magda*, BISCA, kkisia, Aasiula, moremi, Mega, macduska, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Mnie kazał dopiero w trzecim trymestrze. Biorę Vinalac i bardzo sobie je chwale.Magda* wrote:dziewczynki

tak tu o witaminach piszecie a ja własnie chce cos kupic.
jestescie w stanie mi polecic jakies dobre witaminy,moze byc zestaw dla ciązowych
ale nie syntetyczne tylko naturalne ? no i pożądane w nich omega 3 czy DHEA
Na razie biorę tylko kwas foliowy-wiecej niz trzeba
witamina D 800 mg
i wlasnie mi sie skończyła B12 1000mg -
nick nieaktualnyno dobra :)jeszcze bałaganiarstwo moge dorzuciciwcia77 wrote:ty mi tu konkurencji nie rob , bo ja mam zlota korone w tej dziedzinie i nie zamierzam nikomu jej przekazywac

tylko jak to pogodzic z umilowaniem do pozadku
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ja godzeMagda* wrote:no dobra :)jeszcze bałaganiarstwo moge dorzucic

tylko jak to pogodzic z umilowaniem do pozadku
i nazywam to artystycznym nieladem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:20
Magda*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moze to i lepiej? Wiesz jakie to musi byc obciazajace byc synem Dzejmsa B. i Sharon Stone??Simba wrote:Do siebie to pół biedy. Dlaczego kompletnie do nas nie podobni???
iwcia77, Simba, BISCA, kkisia, Reni, Aasiula, Sabina, Bozia3, ania.g, moremi, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
podobni- A do dzejmasa a b do simbulcaSimba wrote:Do siebie to pół biedy. Dlaczego kompletnie do nas nie podobni???
jest po rowno ..nie tak jak u mnie - Ivo caly Alojz..oby charakter chociaz mial po mnie
Simba, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
oj bo ty nie widzialas fotek simby i dzejmsa- dzieci do nich podobne somMagda* wrote:o kurde
podejzane 
jeszcze tylko zapytam,one nie jednojajowe prawda?
a do dziadków moze podobne ?
ja ci to mowie
Simba, Magda*, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez tak bylo. Ale Adas zaczyna byc bardziej do mnie i corki podobny. Ivkowi tez sie zmieni.iwcia77 wrote:..nie tak jak u mnie - Ivo caly Alojz..oby charakter chociaz mial po mnie

iwcia77, Simba, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Bozia3, ania.g, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Wlasnie sobie uświadomiłam jak dawno nie mówiłam Ci ze Cie kocham!Dziobak wrote:Moze to i lepiej? Wiesz jakie to musi byc obciazajace byc synem Dzejmsa B. i Sharon Stone??
To mówiłam ja, Sharon
iwcia77, Dziobak, kkisia, Aasiula, Sabina, Bozia3, ania.g, moremi, BISCA, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

aha to pozycja misjonarska wtedy bedzie O_O kurde juz zapomnialam co to sex