35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko musi sobie włosy mąką przypruszyc i przyjść kulejąc i podpierając sie na parasolu. Najlepiej w kapelutku z kwiatuszkiem.Magdala wrote:To prawda, ale jak wiekowa mama to inaczej ja traktuja. Przynajmniej w tym szpitalu gdzie ja chodze. Tak ze na pewno Zoska sie zajma.
Magdala, moremi, Mega, kkisia, kapturnica, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:dziewczynki

tak tu o witaminach piszecie a ja własnie chce cos kupic.
jestescie w stanie mi polecic jakies dobre witaminy,moze byc zestaw dla ciązowych
ale nie syntetyczne tylko naturalne ? no i pożądane w nich omega 3 czy DHEA
Na razie biorę tylko kwas foliowy-wiecej niz trzeba
witamina D 800 mg
i wlasnie mi sie skończyła B12 1000mg
Juz polecam. Spedzilam sporo czasu w necie szukajac nie syntetykow dla ciezarnych i staraczek i wynalazlam takie oto:
Vitamin Code
Raw Prenatal
Garden of Life
Na amazonie sa.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Simba wrote:Tylko musi sobie włosy mąką przypruszyc i przyjść kulejąc i podpierając sie na parasolu. Najlepiej w kapelutku z kwiatuszkiem.

Uwierz mi widzialam i takie. I jeszcze lepsze.
Simba, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jutro nie czekajcie na prognoze pogody ,bo wybywam i wracam w niedziele wieczorem(mam nadzieje dopasc tam laptopa i sprawdzic co sie dzieje ),ciesze sie z tego wyjazdu choc to tylko 2 dni .
ania.g, mamatrojki80, moremi, iwcia77, Mega, megan8, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, SolarPolar, Bozia3, Krakonka lubią tę wiadomość
-
To tam na pewno maja oddział geriatryczno-polozniczyMagdala wrote:Uwierz mi widzialam i takie. I jeszcze lepsze.

Dobranoc. Whisky mi sie skończyła znienacka.
Magdala, anna maria, moremi, Dziobak, iwcia77, Magda*, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, BISCA, Krakonka lubią tę wiadomość
-
No wiesz? I gdzie ty o tej porze zastępstwo znajdziesz?anna maria wrote:Jutro nie czekajcie na prognoze pogody ,bo wybywam i wracam w niedziele wieczorem(mam nadzieje dopasc tam laptopa i sprawdzic co sie dzieje ),ciesze sie z tego wyjazdu choc to tylko 2 dni .
Pochwał sie dokąd jedziesz? My moze jutro nad morze do Holandii ale szukam inspiracji na weekend majowy
anna maria, moremi, iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Oj tam, na odwykowym przeciez nie jesteskkisia wrote:W szpitalu chyba nie wypada

Magdala, Simba, anna maria, moremi, Dziobak, Sabina, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Tez będziesz mieć! Ma tym forum nie ma przeproś!Magdala wrote:Ale potomstwo to macie cuuudne. Wszystkie

Zazdroszcze bardzo takich slodkich pyszczkow.
Mówiłam dobranoc?
anna maria, moremi, malgos741, Magdala, Dziobak, iwcia77, Mega, Sabina, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
To to samo. Ja też kombinowałam z chwytaniem boczka bardziej ale nic to nie dało. Prawa strona zawsze bolała bardziej i miałam ogromne siniaki.Reni wrote:Aaa a to jest to co przy złamania się bierze?
Miałam tego 30 parę
Ważne żeby wkluwac prostopadle igłę
powiedziałam sobie, że raz z prawej raz z lewej, ale zawsze wydawało mi się, że ta druga strona juz była i następnego dnia wbijalam się w to samo miejsce. No i to boli.
zauważyłam że im więcej skóry się złapie i bardzo odciagnie to wchodzi jak w masło
moremi, Dziobak, Mega, kkisia, Aasiula, Zofia8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Tez laysy wciagalam, zielona cebulka....Dziobak wrote:Ja mam dzis Lays na wieczor. Wbijaj do mnie jakby co!
anna maria, malgos741, Elfik, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
A co cało rozpackowuje?
Kroić delikutasnie albo z przytupem? Nie ma znaczenia, ważne żeby nóż był ostry
Ja amica do tylko do sushi używam a tak to smakuje nijak
moremi, kapturnica, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
No wlasnie pogody jutro nie bydzie .Jedziemy na Meklemburg(400km) mamy tam lesniczowke ,moj ma jakies zebranie ;gajowych; :-)pieknie tam jest same lasy i male wioski ,super ludzieSimba wrote:No wiesz? I gdzie ty o tej porze zastępstwo znajdziesz?
Pochwał sie dokąd jedziesz? My moze jutro nad morze do Holandii ale szukam inspiracji na weekend majowy
Simba, moremi, mamatrojki80, Magdala, iwcia77, Mega, megan8, Elfik, kkisia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, MartaDidi, Bozia3, Krakonka lubią tę wiadomość