35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIdz, ja sie poudzielamComeToMeBaby wrote:Owszem, ale przyswajanie treści następuje również bez udzielania.
Idę, pa.
Tylko qrwa nie ma z kim widze. Ide buty zmienie moze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 12:05
Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Eeej, ale właśnie koszule ładnie prasuję. Bez kantów na rękawach, na okrętkę

Ale nie lubię.
Eeeej, ale właśnie chodzi o to, żeby robić to, co się lubi. Teraz po domach każda robi to, co trzeba. Idea małżenstwa z Solar i zaadoptowania Ciebie polega na uprzyjemnieniu sobie życia
moremi, MartaDidi, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
stara.krycha wrote:Tak myslalam. Przsle linka do pani i nam pusci na wychowawczej

A potem bedziemy rozmawiac na temat rasizmu.
Ja jestem z opcji centro-realizmo-rozsądnieizolacjonistycznej.
Wszelkie radykalizmy, ekstremizmy i fanatyzmy mnie odrzucają.
stara.krycha, moremi, Zofia8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySie wypowiem raz jeden porzadnie i konkretnie.Krakonka wrote:Ja jestem z opcji centro-realizmo-rozsądnieizolacjonistycznej.
Wszelkie radykalizmy, ekstremizmy i fanatyzmy mnie odrzucają.
Nie lubie, jak ktos na moich podatkach pasozytuje.
Nie lubie, jak ktos mi swoja religie i obyczaje narzuca.
Nie lubie, jak ktos chce mnie zabic, bo wierze w co innego (albo wcale).
Lubie, jak ktos zyje i pracuje uczciwie.
Lubie, jak ktos akceptuje i toleruje inne.
Lubie, jak ktos zyje i daje innym zyc po swojemu.
mamatrojki80, Zofia8, Margolcia88, kkisia, Arwena, kapturnica, Bozia3, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jakże!stara.krycha wrote:Margolcie bierem? Bo tez w kolejce stala do Dziobaka?
Tylko przysnęłam.
Ale mało napisałyście przez te 2 godizny.
kiedy to przesilenie wiosenne się skończy...
stara.krycha, Zofia8, kkisia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gotowac umie ale niezwykle rzeczy, na imprezki i biesiady przyjacielskie. Codzienne nawet robienie kanapek mnie irytuje. Lubie prasowac, maniakalnie wszystko piore, lubie czyste podlogi ale teraz przy psie sa w permanentnym piachu, lazienki zawsze blyszcza. Okna - raz na jakis czas. Nie lubie brudu, balagan tzw codzienny akceptuje. W ogrodku - lubie podlewac nie umiem zajmowac sie roslinkami. Dzieci moge miec duzo.Krakonka wrote:Trudno. Będziesz prała i nosiła do magla. Koszule będą zakazane. Zostaje Ci ogródek

Zofia8, MartaDidi, kkisia, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kawa gowno pomaga, paracetamol nie dal rady. Jak zyc? Nic tylko wino pic!

o, kogoś tu też dziś głowa boli? Mnie też pierwszy raz po 3 misiącach bolałą przez ponad godzinę, ale przeszło od apapu.
Warto się przespać - radzę.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki, juz lepiej. Po coli troche puscilo. Bede zyc.Margolcia88 wrote:o, kogoś tu też dziś głowa boli? Mnie też pierwszy raz po 3 misiącach bolałą przez ponad godzinę, ale przeszło od apapu.
Warto się przespać - radzę.
Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie mam dizś żadnych atrakcji, mimo pięknej pogody.
Jak już po raz drugi na dobre wstanę z łóżka, to pójdę do sklepu (muszę się pospieszyćm, bo mi go za godzinę zmkną), apotem odrobinę posprzątam, tak żeby zanadto się nie zmęczyć, coś zjem i będę czekać na męża.i tyle