Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę kopać. ZW.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No przecież chyba nie to ostatnie zdanie ? :)

Ostatnie to stwierdzenie, Ty nie kop bo chora jesteś, na antybiotyku.

Krakonka lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    No to czadzior :) Ja mogę gotować i codziennie i od święta. Roślinkami umiem się zajmować, ale nie systematycznie. Tzn, przesadzam, zajmuję się robakami, chorobami, przycinaniem itp, ale z podlewaniem mam problem duży. Prać też lubię - samą czynność - selekcja, dobór chemii itp, ale ciężko mi się zabrać. I mogę wieszać, ale niekoniecznie. Lubię składać i układać w szafach :) Bałaganu codzinnego nie sprzątam. Robię porządki raz na czas i to lubię.
    Dzieci u mnie 2 liczę na 3, więc z Morką we trzy to pewnie byśmy się w dyszce zmieściły :)
    Nie lubię pomagać w lekcjach i pilnować nauki. Ale jestem mistrzem szkolnych okazji - bale, przedstawienia itp. Szyję,wymyślam stroje, piekę, organizuję żarło na imprezy.
    Ja stoje jak kat nad biedna dusza az lekcje sa zrobione! Nie nawidze szkolnych imprez , szycia ubranek, udzielania sie w szkole i na zebraniach - nie chodze:-) . W szafach mam w zasadzie ok. Wieszac pranie lubie i robie to tak dobrze ze prasowanie jest prYjemnoscia. Prawie jestesmy zgrane!!!

Krakonka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka kiedy slub?

Krakonka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Krakonka kiedy slub?

W sierpniu! :) No bo musi być "r". Poprosimy też tutejsze czarownice o przygotowanie zestawu zaklęć i obrzędów ślubnych. Pędziemy pluć na welony :)

kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    W sierpniu! :) No bo musi być "r". Poprosimy też tutejsze czarownice o przygotowanie zestawu zaklęć i obrzędów ślubnych. Pędziemy pluć na welony :)

Ja Wam mogę ewentualnie kopa na szczęście dać ;-)

Krakonka, kkisia, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ostatnie to stwierdzenie, Ty nie kop bo chora jesteś, na antybiotyku.

Żeby tylko :( Nie dość, że już drugi biorę bez przerwy, to jeszcze mam jakiś steryd.
    Ale za to do sterydu mi dorzuciła efedrynę :) Tyle że to jest w opłatkach wielkości pięciozłotówki :/ Głębokie gardło przy tym to pikuś :)
    No i z dobrych rzeczy dała mi wspomagacz produkcji śluzu. Na kaszel, ale podkreśliła, że na ciąże też pomoże :)

kapturnica, kkisia, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja Wam mogę ewentualnie kopa na szczęście dać ;-)

A jak już będziemy w ciąży? Będziesz błogosławionkom buciory sprzedawała? :)

mamatrojki80, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    A jak już będziemy w ciąży? Będziesz błogosławionkom buciory sprzedawała? :)

Do sierpnia pewnie będziecie... masz rację :-)

BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Kapta to Twoje usg to już połówkowe będzie? bo Ty do 20 tygodnia zaraz dojdziesz :-)
    No po polowkowe bo to 4D to sie robi do 24tygodnia A ze ja nie waze jednego Bursztyna to wole zrobic kolo22,23 tygodnia 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 14:56

Mega, Sabina, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    U nas tez sie mowi ze R w miesiacu slubu jest wazny Ale dlaczego zabij nie wiem XD . Dlatego ja tez slub bralam w sierpniu.Teraz stuknmie 15lat..Łooo tak dawno a wydaje mi sie ,że to było wczoraj 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 14:59

kkisia, Sabina, malgos741, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszamałam obiada.
    Nie powiem wyjatkowo mni dzis wchodzil bo sniadania nie bylo kiedy zjesc.No i ostatnio mam faze na mizerie z koperkiem.
    Moglabm jesc na sniadanie, obiad i kolacje dzien po dniu. A jak do tego dodac ziemniaczki mrrr to juz mi nic nie trzeba. 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 15:05

kkisia, Mega, Sabina, Krakonka, malgos741, Arwena, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, ogarnięte, mozna sie szykować na imprezkę :) wyrodni rodzice wypuszczają sie bez dziecka, była przeziębiona i chce ja jeszcze weekend potrzymać w domu, niech sie wykuruje do konca :)

kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasuję ;-)
    Idę piec babkę.
    I rzadko będę zagladac, bo na święta jedziemy :-)

Kometa, to było wredne zagranie O.o

To wesolych!

Ja dzis szaleje w ogrodku. Slonko jest, ziemia jest, kwiatki sa, kawa jest. Cos przeoczylam?

Milego dzionka wszystkim.

BISCA, kkisia, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U nas tez sie mowi ze R w miesiacu slubu jest wazny Ale dlaczego zabij nie wiem XD . Dlatego ja tez slub bralam w sierpniu.Teraz stuknmie 15lat..Łooo tak dawno a wydaje mi sie ,że to było wczoraj 8)

Przypuszczam, że u nas to niedaleko u Was :) Ja pierwszy brałam w lutym, obchodziłam jedenastą, ale dwunastej nie było. Teraz brałam w październiku, będę w tym roku obchodziła trzecią :) Czyli za dwa lata będzie 15 lat w związu legalnym :)

Elfik lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydłubałam dziesięć roślin z ziemi, jestem mokra i mało nie zemdlałam na ogródku. Przyszłam odetchnąć, bo jeszcze mam kolejne dziesięć do wykopania. Tyle wezmę tym razem dużą łopatę, to szybiej pójdzie :)

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Wydłubałam dziesięć roślin z ziemi, jestem mokra i mało nie zemdlałam na ogródku. Przyszłam odetchnąć, bo jeszcze mam kolejne dziesięć do wykopania. Tyle wezmę tym razem dużą łopatę, to szybiej pójdzie :)

To co wykopujesz?
    Jakie rosliny?:-)

Ja mam ok 30 do wkopania, ale to malutkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 15:40

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skąd Wy macie siłę, żeby coś kopać?? podziwiam

Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    . Religie i obyczaje ciągle chcą narzucić mohery pisy rydzyki. Zabijali wszyscy po równo.
    Odkąd meszkam tu gdzie mieszkam
    jestem gotowa szczerze pokochać naszych polskich ekstremistow w postaci moherów ,pisów,czy rydzyków bo to oni nas chronią przed innymi o wiele grozniejszymi ekstrmistami z ich bogiem allahem

to nie jest tak ze kultury sie mieszają,to extremisci pilnuja SWOJEJ SILNEJ WIARY I TRADYCJI a my o swoich tradycjach i wierze zapominamy.

OBSERWUJĘ CODZIENNIE JAK POPRAWNOSC POLITYCZNA DZIALA NA SZKODE NASZYCH TRADYCJI a na kozysc tych którzy rozpychaja sie lokciami.
    Jak powiesz cos kontrowersyjnego ,zaraz cie nazwą rasistą.
    Naprawdę odkąd zobaczyłam tesz kulturalny misz masz stałam się nacjonaliską i uwazam ze nacjonalizm jest jak nabardziej pozytywnym i pozadanym zjawiskiem

Magdala, Sabina, Bozia3, kapturnica, dorbie, kkisia, mamatrojki80, Dziobak, Zofia8, Aasiula, ania.g, caffe, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie, a mi i polityka, jakieś tam racje nieracje narodowe i inne są obojętne, mnie obchodzę tylko ja moja rodzina, przyjaciele i WSZELCY znajomi. Życie jest jedno i za krótkie, by się przejmować czy zajmować czymkolwiek innym. Bo czasem ciach i nie ma, a jak jest, to w końcu ciach i za 100 lat nie ma, a za 400 to już i tak nikt o nikim nie pamięta :)

‹‹ 8560 8561 8562 8563 8564 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ