35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja stoje jak kat nad biedna dusza az lekcje sa zrobione! Nie nawidze szkolnych imprez , szycia ubranek, udzielania sie w szkole i na zebraniach - nie chodze:-) . W szafach mam w zasadzie ok. Wieszac pranie lubie i robie to tak dobrze ze prasowanie jest prYjemnoscia. Prawie jestesmy zgrane!!!Krakonka wrote:No to czadzior
Ja mogę gotować i codziennie i od święta. Roślinkami umiem się zajmować, ale nie systematycznie. Tzn, przesadzam, zajmuję się robakami, chorobami, przycinaniem itp, ale z podlewaniem mam problem duży. Prać też lubię - samą czynność - selekcja, dobór chemii itp, ale ciężko mi się zabrać. I mogę wieszać, ale niekoniecznie. Lubię składać i układać w szafach
Bałaganu codzinnego nie sprzątam. Robię porządki raz na czas i to lubię.
Dzieci u mnie 2 liczę na 3, więc z Morką we trzy to pewnie byśmy się w dyszce zmieściły
Nie lubię pomagać w lekcjach i pilnować nauki. Ale jestem mistrzem szkolnych okazji - bale, przedstawienia itp. Szyję,wymyślam stroje, piekę, organizuję żarło na imprezy.
Krakonka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Krakonka kiedy slub?
W sierpniu!
No bo musi być "r". Poprosimy też tutejsze czarownice o przygotowanie zestawu zaklęć i obrzędów ślubnych. Pędziemy pluć na welony 
kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:W sierpniu!
No bo musi być "r". Poprosimy też tutejsze czarownice o przygotowanie zestawu zaklęć i obrzędów ślubnych. Pędziemy pluć na welony 
Ja Wam mogę ewentualnie kopa na szczęście dać
Krakonka, kkisia, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ostatnie to stwierdzenie, Ty nie kop bo chora jesteś, na antybiotyku.
Żeby tylko
Nie dość, że już drugi biorę bez przerwy, to jeszcze mam jakiś steryd.
Ale za to do sterydu mi dorzuciła efedrynę
Tyle że to jest w opłatkach wielkości pięciozłotówki
Głębokie gardło przy tym to pikuś 
No i z dobrych rzeczy dała mi wspomagacz produkcji śluzu. Na kaszel, ale podkreśliła, że na ciąże też pomoże
kapturnica, kkisia, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
No po polowkowe bo to 4D to sie robi do 24tygodnia A ze ja nie waze jednego Bursztyna to wole zrobic kolo22,23 tygodniamamatrojki80 wrote:Kapta to Twoje usg to już połówkowe będzie? bo Ty do 20 tygodnia zaraz dojdziesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 14:56
Mega, Sabina, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
U nas tez sie mowi ze R w miesiacu slubu jest wazny Ale dlaczego zabij nie wiemKrakonka wrote:W sierpniu!
. Dlatego ja tez slub bralam w sierpniu.Teraz stuknmie 15lat..Łooo tak dawno a wydaje mi sie ,że to było wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 14:59
kkisia, Sabina, malgos741, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Wszamałam obiada.
Nie powiem wyjatkowo mni dzis wchodzil bo sniadania nie bylo kiedy zjesc.No i ostatnio mam faze na mizerie z koperkiem.
Moglabm jesc na sniadanie, obiad i kolacje dzien po dniu. A jak do tego dodac ziemniaczki mrrr to juz mi nic nie trzeba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 15:05
kkisia, Mega, Sabina, Krakonka, malgos741, Arwena, Elfik, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
No, ogarnięte, mozna sie szykować na imprezkę
wyrodni rodzice wypuszczają sie bez dziecka, była przeziębiona i chce ja jeszcze weekend potrzymać w domu, niech sie wykuruje do konca
kapturnica, Sabina, kkisia, Elfik, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gotowanie kiepsko, pieczenie lepiej, ale bez rewelacji, pralkę umiem obsługiwać, żelazko to zlo konieczne, ale koszuli na kant nie prasuję

Idę piec babkę.
I rzadko będę zagladac, bo na święta jedziemy
Kometa, to było wredne zagranie
To wesolych!
Ja dzis szaleje w ogrodku. Slonko jest, ziemia jest, kwiatki sa, kawa jest. Cos przeoczylam?
Milego dzionka wszystkim.
BISCA, kkisia, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:U nas tez sie mowi ze R w miesiacu slubu jest wazny Ale dlaczego zabij nie wiem
. Dlatego ja tez slub bralam w sierpniu.Teraz stuknmie 15lat..Łooo tak dawno a wydaje mi sie ,że to było wczoraj 
Przypuszczam, że u nas to niedaleko u Was
Ja pierwszy brałam w lutym, obchodziłam jedenastą, ale dwunastej nie było. Teraz brałam w październiku, będę w tym roku obchodziła trzecią
Czyli za dwa lata będzie 15 lat w związu legalnym
Elfik lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Wydłubałam dziesięć roślin z ziemi, jestem mokra i mało nie zemdlałam na ogródku. Przyszłam odetchnąć, bo jeszcze mam kolejne dziesięć do wykopania. Tyle wezmę tym razem dużą łopatę, to szybiej pójdzie

To co wykopujesz?
Jakie rosliny?
Ja mam ok 30 do wkopania, ale to malutkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 15:40
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdkąd meszkam tu gdzie mieszkamKrakonka wrote:. Religie i obyczaje ciągle chcą narzucić mohery pisy rydzyki. Zabijali wszyscy po równo.
jestem gotowa szczerze pokochać naszych polskich ekstremistow w postaci moherów ,pisów,czy rydzyków bo to oni nas chronią przed innymi o wiele grozniejszymi ekstrmistami z ich bogiem allahem
to nie jest tak ze kultury sie mieszają,to extremisci pilnuja SWOJEJ SILNEJ WIARY I TRADYCJI a my o swoich tradycjach i wierze zapominamy.
OBSERWUJĘ CODZIENNIE JAK POPRAWNOSC POLITYCZNA DZIALA NA SZKODE NASZYCH TRADYCJI a na kozysc tych którzy rozpychaja sie lokciami.
Jak powiesz cos kontrowersyjnego ,zaraz cie nazwą rasistą.
Naprawdę odkąd zobaczyłam tesz kulturalny misz masz stałam się nacjonaliską i uwazam ze nacjonalizm jest jak nabardziej pozytywnym i pozadanym zjawiskiem
Magdala, Sabina, Bozia3, kapturnica, dorbie, kkisia, mamatrojki80, Dziobak, Zofia8, Aasiula, ania.g, caffe, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzicie, a mi i polityka, jakieś tam racje nieracje narodowe i inne są obojętne, mnie obchodzę tylko ja moja rodzina, przyjaciele i WSZELCY znajomi. Życie jest jedno i za krótkie, by się przejmować czy zajmować czymkolwiek innym. Bo czasem ciach i nie ma, a jak jest, to w końcu ciach i za 100 lat nie ma, a za 400 to już i tak nikt o nikim nie pamięta