35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Jedna aptekarka, taka fajna baba, odradziła mi kiedyś apap, mówiła, że słaby jest w działaniu, a mocno obciąża wątrobę..lepiej coś innego..
to sprzedaję dalej info
Moja teściowa prawie zeszła po "bezpiecznym" apapie.
Elfik lubi tę wiadomość
-
To samo mowie moim pacjentom...Elfik wrote:Jedna aptekarka, taka fajna baba, odradziła mi kiedyś apap, mówiła, że słaby jest w działaniu, a mocno obciąża wątrobę..lepiej coś innego..
to sprzedaję dalej info
mamatrojki80, Elfik, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
stara.krycha wrote:Wlasnie, cola. Elf! Jak to bylo z ta ciaza? Cola, antybiotyk i co tam jeszcze bralas?
eee, ale uwaga..ja myślałam, że jak się trułam, napromieniowałam, znowu trułam, ćpałam kofeinę,to tylko dziołcha mogła się uchować, a to przepis na dżondra...
żarłam też tyle pawełków, że Wedel ma nową halę produkcyjną mojego imienia..
(doczytałam w ciąży skład - 3,5% spirytu, każdy jeden)
musiałam chodzić nieźle nawalona...
mówiłam już, że w ciąży też je jadłam..?
PATOLOGiA
malgos741, MartaDidi, kapturnica, Arwena, Sabina, Simba, kkisia, Krakonka, Zofia8, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No i masz Pawełka...Elfik wrote:eee, ale uwaga..ja myślałam, że jak się trułam, napromieniowałam, znowu trułam, ćpałam kofeinę,to tylko dziołcha mogła się uchować, a to przepis na dżondra...
PATOLOGiA
Sabina, kkisia, Zofia8, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja w ogóle nie lubię przeciwbólowych i z zasady nie biorę, ale tak sobie dziś wzięłam. Ostatnio nie miewam migren, jakos mmnie odstąpiły na szczęście, a jak miałam to też pocierpiałam, powymiotowałam i po 12 godzinach było po wsyzstkim, bez lekuElfik wrote:Jedna aptekarka, taka fajna baba, odradziła mi kiedyś apap, mówiła, że słaby jest w działaniu, a mocno obciąża wątrobę..lepiej coś innego..
to sprzedaję dalej info
-
nick nieaktualnyja przewaznie slyszę dobre opinie o ziaji od innych i za swojego wczesniejszego doswiadczenia pamietam ze jest o niebo lepsza od polskich Soraya czy Belinda,zdaje sie ze w miare proste sklady ma ,ale polecam porównać z Alterra Rosmanowską,moze ktorejs z was przypasuje a sklad bardziej przyjazny,ceny porównywalne chybamamatrojki80 wrote:Ja bardzo lubię.
mamatrojki80, dorbie, kkisia, Krakonka, Zofia8, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo, dobrze wiedziećMagda* wrote:ja przewaznie slyszę dobre opinie o ziaji od innych i za swojego wczesniejszego doswiadczenia pamietam ze jest o niebo lepsza od polskich Soraya czy Belinda,zdaje sie ze w miare proste sklady ma ,ale polecam porównać z Alterra Rosmanowską,moze ktorejs z was przypasuje a sklad bardziej przyjazny,ceny porównywalne chyba
Magda* lubi tę wiadomość
-
Ja po kryjomu pilam piwo... Darli na mnie pape,ze nie wolno ale to bylo silniejsze, jak Boga kocham... Oczywiscie nie pociagnela pol litra na jedno posiedzenie, ale po lyczku... Matko, jak pamietam moje emocje z tamtego okresu, to bym za piwo zabic mogla... Moze ci ekstremisci tak bez piwa chowani?Elfik wrote:eee, ale uwaga..ja myślałam, że jak się trułam, napromieniowałam, znowu trułam, ćpałam kofeinę,to tylko dziołcha mogła się uchować, a to przepis na dżondra...
PATOLOGiA
malgos741, Elfik, Sabina, Simba, kkisia, Krakonka, Zofia8, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ani chybi - ja

ja niby tolerancyjna jestem, ale coś mnie gryzie..
nie to, że dwie baby chcą mieć dziecko ze sobą...
juz wiem, te wasze wspólne dziecko, to będzie miało jednego rodzica w De drugiego w Polsce!
Opieka łączona?
mamatrojki80, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
heh doczytałam was ... a namnożyłyście trochę..

cudna pogoda ja już w domku od 16tej i se piwko piję a co ... super pogoda aż mam smaka na grilla... i teraz pytanie gdzie się podziały łopatki i grapki małe które w tamtym roku spakowałam do piwnicy i ich nie ma... noż zakminiam i nie wiem ... skleroza ... jutro piękna pogoda i działeczka city narzędzia by się przydały...
i wieczorem jeszcze ćwiczonka z m będzie gites
Elfik, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Mega wrote:Jeszcze niczym
od maja, mówił coś o clo, ale mam mieszane uczucia.....
nie dziwię się.
spróbować warto, ale może lepiej letrozole zamiast?
niektóre nie mają problemu, ale mnie clo wybijało endo niczym roundap chwasty w ogródku..
kapturnica, malgos741, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiągle czytam, że ktoś bierze Clo, co to takigo jest? na co to siębierze i czy niszczy endometrium?Elfik wrote:nie dziwię się.
niektóre nie mają problemu, ale mnie clo wybijało endo niczym roundap chwasty w ogródku.. -
nick nieaktualnyU mnie po clo była suchośc, ale w tym cyklu nie mam tego. Może dlatego że od ponad miesiąca żrem wiesiołek i też guajazylElfik wrote:nie dziwię się.
niektóre nie mają problemu, ale mnie clo wybijało endo niczym roundap chwasty w ogródku..
malgos741, Elfik, Sabina, kkisia, Zofia8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie po normalnych dawkach clo rosly jajca nawet po kilka , roslo endo przyzwoicie ale nie chcialy pekac france nawet po zastrzykach.Nie mialam rowniez wiekszych problemow ze sluzem.Ale jednej to uposledza innej cos innego
Elfik, Sabina, kkisia, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:No i masz Pawełka...
no żesz kufra masz rację..
ale to imię z naziwiskiem małża - bo dzieciom dajemy jego - to nie za fajnie..
Zresztą oprócz miłości z zerówki, a nie wiem na kogo wyrósł, to wszyscy Pawłowie, których znam są strasznie irytujący i przemądrzali...
i trauma do imienia jest gotowa..
kapturnica, Sabina, MartaDidi, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:U mnie po clo była suchośc, ale w tym cyklu nie mam tego. Może dlatego że od ponad miesiąca żrem wiesiołek i też guajazyl
u mnie, jak genialna ginka mi zapisała 3 clo dziennie, to tak wyschłam, że jakbym weszła do jeziora dupskiem, to jakbym zaczęła wodę zasysać, to chyba by się poziom wody o 10 cm obniżył...
może ona myślała, że to się przez połyk zachodzi, a tam niżej śluz nieważny, eh, sama nie wiem..
Sabina, kkisia, Zofia8, paszczakin, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość