35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Będzie Mao
na drugie Adolf, to już ustalono 
Kurwa, mam wscik dupy. Mam tak zły humor, że kurwa mac. Czy mogę się dziś schlac? Drogie Brawo czy mogę?
Kiecka kupiona, to wkurw musi schodzić...
A bo ty przed testowaniem jesteś?
To chlej kobieto, bo potem nie będziesz mogła.
Tylko pamiętaj, od spirytu rosną dżondra...
kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pamietam oskonale ustawianie dawekElfik wrote:Jej, jak pomyślę, że my z Kaptą (po konsultacjach dwustronnych) same sobie dawkę clo ustalałyśmy, same pregnyle i ovitkę ładowałyśmy, dongi, lutki, macę, dostinex, bromka,metformax wg własnego pomysłu..
ja końskie dawki witamin B (co wreszcie chyba pomogło)...
Ja pierniczę, włos się jeży na goleniach...
Kurde fajterki z nas...
Ale wyszarpałyśmy sobie. Wspólnie to chyba mamy cały internet przeczytany w tej tematyce, ale słodki smak zwycięstwa rekompensuje wysiłek...
Wim, nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca, a ciąży przed porodem, ale ...
Nie na wszystko mamy wpływ, ale szczęściu czasem trzeba trochę pomóc..
Trochę bardzo..
Kurde laska mysmy przewertowałyu we dwie kilkaset stron interneta.Przeanalizowaly leczenie kazdej i rozkminialy coz czym.Mi sie wydaje ze u mnei najlepiej zadzialala bardzo wysoka dawka metforminy bo 1/4clo podobno byla dawka praktycznie placebo z tego co giny mowily.
Sabina, Krakonka, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA ja sie chyba nie przykladam do starań. Chuj ze mnie nie staraczka. Może czas zwolnić kolejkę?Elfik wrote:Jej, jak pomyślę, że my z Kaptą (po konsultacjach dwustronnych) same sobie dawkę clo ustalałyśmy, same pregnyle i ovitkę ładowałyśmy, dongi, lutki, macę, dostinex, bromka,metformax wg własnego pomysłu..
ja końskie dawki witamin B (co wreszcie chyba pomogło)...
Ja pierniczę, włos się jeży na goleniach...
Kurde fajterki z nas...
Ale wyszarpałyśmy sobie. Wspólnie to chyba mamy cały internet przeczytany w tej tematyce, ale słodki smak zwycięstwa rekompensuje wysiłek...
Wim, nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca, a ciąży przed porodem, ale ...
Nie na wszystko mamy wpływ, ale szczęściu czasem trzeba trochę pomóc..
Trochę bardzo..
Ps. Przypominam mam chuj nie humorWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 17:38
mamatrojki80, Aasiula, malgos741, iwcia77, Simba, Elfik lubią tę wiadomość
-
Twoje ps Zadzialalo na moja wyobraznie... Teraz siedze i sie zastanawiam....Sabina wrote:A ja sie chyba nie przykladam do starań. Chuj ze mnie nie staraczka. Może czas zwolnić kolejkę?
Ps. Przypominam mam chuj nie humor
mamatrojki80, Sabina, Aasiula, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Teraz juz sie nie masz co starac..Wystaralas sie podczas owulacji.Teraz sie zagneizdza wiec luzikSabina wrote:A ja sie chyba nie przykladam do starań. Chuj ze mnie nie staraczka. Może czas zwolnić kolejkę?
Ps. Przypominam mam chuj nie humor
MartaDidi, Sabina, kkisia, Aasiula, malgos741, Magdala, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Pamietam oskonale ustawianie dawek
Kurde laska mysmy przewertowałyu we dwie kilkaset stron interneta.Przeanalizowaly leczenie kazdej i rozkminialy coz czym.Mi sie wydaje ze u mnei najlepiej zadzialala bardzo wysoka dawka metforminy bo 1/4clo podobno byla dawka praktycznie placebo z tego co giny mowily.
Jak wysoka?
Ja mam schowane w szufladzie Clo. Tak na wszelki wypadek
Ale przede mną 3 miesiące z Ovitrelle. Potem się zastanawiała, co dalej
Wtedy się do Was zgłoszę
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zaczynalam od jednej tabletki 500mg na poczatku.Potem zwiekszalam dawki a w ciazowym cyklu bralam 3razy po 850mgKrakonka wrote:Jak wysoka?
Ja mam schowane w szufladzie Clo. Tak na wszelki wypadek
Ale przede mną 3 miesiące z Ovitrelle. Potem się zastanawiała, co dalej
Wtedy się do Was zgłoszę 
Krakonka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJaki test? ELFI? coś Ty. Szkoda gadać.Elfik wrote:Kiecka kupiona, to wkurw musi schodzić...
A bo ty przed testowaniem jesteś?
To chlej kobieto, bo potem nie będziesz mogła.
Tylko pamiętaj, od spirytu rosną dżondra...

Suknia kupiona. Jak przeleze na kompa to Wam pokaże. Matka szczęśliwa, że córka drugi raz w w życiu będę wyglądać jak kobieta
pierwszy był na ślubie
dobrze, choć ona się dziś cieszy
kapturnica, Aasiula, kkisia, malgos741, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Ja tez po szopingu. Kupilysmy sobie z córka identyczne dziny, z tym ze ja rozmiar 34 a ona 36, co ja nieco rozjuszylo. Przeceny jakieś kosmiczne, ze grzech nie kupować, dzieciom się dostało co niemiara ciuchow. Na obiad sushi, wiec dzień udany na maxa. Wieczorem trzasne sobie Desperados piwerko, a jak!MartaDidi wrote:Ja jestem po bardzo udanych zakupach... Oliwki sobie otworzylam z migdalami, winko czerwone...Rozpusta, Panie... Rozpusta... i oliwki z anszla- nie wiem jak sie pisze...
mamatrojki80, MartaDidi, kkisia, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Poka poka sama ciekawa jestem jaka kiecke spodniolubna wybralaSabina wrote:Jaki test? ELFI? coś Ty. Szkoda gadać.
Suknia kupiona. Jak przeleze na kompa to Wam pokaże. Matka szczęśliwa, że córka drugi raz w w życiu będę wyglądać jak kobieta
pierwszy był na ślubie
dobrze, choć ona się dziś cieszy 
Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Zaczynalam od jednej tabletki 500mg na poczatku.Potem zwiekszalam dawki a w ciazowym cyklu bralam 3razy po 850mg
Ja od samego początku biorę 2x850.
Ale na razie nic nie zwiększam, bo przez tę chorobę zmieniłam się z apteki w hurtownię leków
mamatrojki80, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Magda* wrote:staram się
unikam parabenów i pochodnych ropy naftowej
ale nie zawsze kupuje te najwyzszej klasy,kwestia kasy a u mnie np kremy szybko idą
teraz mam kilka produktów Lavery-kosmetyk bio bez wyzej wymienionych ''szkodników''
ale czesto tez kupuje jak jestem w polsce kosmetyki Alterra rosmana one nie są w 100% bio ,ale nie posiadają SLS-ów i pochodnych ropy naftowej,a cena bardzo przyjazna kieszeni.
Ja tez staram sie kupowac naturalne ale nie wiem, czy wiesz, wiekszosc z nich zawiera olejki eteryczne. A niektore z nich sa szkodliwe dla kobiet w ciazy.
Zofia8
-
Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac. Ja w pierwzsej ciazy byla studentka na drugim roku- dieta smierc, mozna by rzec...KOsmetyki? W prosektorium nad zwlokami sterczalam calymi dniami z formalina w nosie... Dziecie 4100 i 58 cm. Na cycu poltora roku- ta sama dieta, te same warunki, moze gorsze bo w klinikach calymi dniami siedzialam...Zofia8 wrote:Ja tez staram sie kupowac naturalne ale nie wiem, czy wiesz, wiekszosc z nich zawiera olejki eteryczne. A niektore z nich sa szkodliwe dla kobiet w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 17:57
mamatrojki80, kapturnica, Natka_79, Sabina, Aasiula, kkisia, Dziobak, Magdala, iwcia77, Simba, Elfik, moremi, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Simba wrote:Mieszkam w Brukseli - ostatnio jakis arabski chuj dokonał zamachu w muzeum żydowskim.
Arabów nie znoszę. Na 100 - jeden jestem normalny i cywilizowany. Jednocześnie mam bardzo dobrego księgowego Turka i przyjaciółkę z lat szkolnych - Marokanke.
Nie lubie tej poprawności politycznej, ale tez nie uwazam ze na chamstwo należy odpowiadać chamstwem.
PiS to dla mnie tak samo niebezpieczne ekstremum jak ekstremistyczne wydanie islamu. Ciemnogród.
Tylko, ze jeszcze nie slyszalam, zeby pisowcy zorganizowali jakis zamach terrorystyczny. Oni tylko chrzania trzy po trzy, nie robia nic dobrego dla kraju ale nie sa zagrozeniem dla swiata.
Magda*, mamatrojki80, kapturnica, ania.g, Dziobak, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Ja tez staram sie kupowac naturalne ale nie wiem, czy wiesz, wiekszosc z nich zawiera olejki eteryczne. A niektore z nich sa szkodliwe dla kobiet w ciazy.
A ja mam ograniczone zaufanie do "naturalne" i "ekologiczne" itp. Mam ze dwa zwykłe, chemiczne kremy do twarzy, jakieś apteczne i trochę zwykłych olejów - migdałowy, masło kokosowe, awokado. Do dziecka używałam wraz z mąką ziemniaczaną
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH