35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabcia fiu fiu ale będziesz wyglądać.. no no mąż tam i tu szczypnie
kapturnica, ania.g, Sabina, MartaDidi, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Sabina, tyl na przod zaloz i rozepnij zalotnie, żeby futro na klacie bylo widac....Karakuły znaczy...
mamatrojki80, malgos741, Sabina, kkisia, iwcia77, Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
sie napiłam tym piwem że mnie zmuliło a teraz jeszcze późny obiad i normalnie jestem tak śpiąca...
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyA może góra na dół - wtedy dopiero byłby szałMartaDidi wrote:Sabina, tyl na przod zaloz i rozepnij zalotnie, żeby futro na klacie bylo widac....Karakuły znaczy...
jeszcze jakby futra nie wygolic to hoho, impreza moja
malgos741, MartaDidi, kapturnica, kkisia, iwcia77, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczornie. Po zakupach. Spozywka i rosliny, ktory mi bede upiekniac moj taras w jutrzejszym sloneczku

A teraz zabieram sie za sernik bo za mna chodzi od 2 tygodni
Magdala, kkisia, Sabina, mamatrojki80, Dziobak, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
A ja delikatesowo- teraz tne papryczki nadziewane serem i zagryzam pasztetem z kaczki. Nie gesi!!! ale moje dziecko namietnie slucha piosenki o pieciu kaczuszkach co tam z mama wyplynely over the hill i kurcze w efekcie koncowym zadna nie wrocila... Troche to smutne, ale pasztet- niebo w gebie...zapomnialam o czipsach i Yorkach... i o dzieciach Simby...
Sabina, mamatrojki80, malgos741, Dziobak, anna maria, iwcia77, kkisia, Aasiula, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
witam z oazy ciszy i spokoju
jestesm sobie same z Helka,pol dnia lazilysmy po lesie ,dotleniona jestem na maxsa.Pogoda piekna
MartaDidi, Zofia8, mamatrojki80, Sabina, iwcia77, kkisia, Aasiula, Magda*, BISCA, Elfik, megan8, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
A moje pelnoletnie dziecko zapytalo własnie czy to pasztet z Kaczora Donalda...
anna maria, Zofia8, mamatrojki80, Sabina, iwcia77, kkisia, Aasiula, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabcia- suknia bombastik-fantastik- wow!
Marta- w koncu lodowka pelna tzn ze dostawa z caritasu przyszla
Elfik- gratuluje synka
bedzie git- moja reakcja na wynik cvs z xy taka jak twoja- Alojz sie zesral bo myslal, ze wyniki nieteges i bedzie trza zastosowac drastyczne rozwiazania a jak mu tylko powiedzialam ze wyniki git tylko, ze bedzie sisiolek to mnie zjebal zem glupia i ze jak Ivo podrosnie to mu opowie jak matka sie ucieszyla na wiesc o tym ze bedzie chlopak ...to byla chwila-taki tilt a teraz nie zamienialabym ivutka na ivetke 
milego likenda laski
Sabina, kkisia, malgos741, Magdala, Aasiula, Zofia8, MartaDidi, kapturnica, BISCA, anna maria, Elfik, Bozia3, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość
-
hello Hogaty
ale cudny dzień dzisiaj .. przyprowadziłam dzisiaj mojego konika dziobatego mhmm... sezon czas zacząć
p.s. ja przy clo brałam estrofem - ze względu na to, że clo rozpiżdża endometrium
kkisia, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina a tę sukienkę wpuścisz w spodnie czy na wierzch ją wyciagniesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:08
Sabina, iwcia77, Dziobak, Zofia8, kkisia, Aasiula, MartaDidi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ide po winko ktos chetny?

Musze sie napic odrobinke
Ja wiem ze w ciONzy nie wolno ale ja musze
Obieram taktyke Zoski jestem w ciazy i musze to oblac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 20:55
Zofia8, Sabina, kkisia, malgos741, MartaDidi, kapturnica, BISCA, anna maria, Elfik, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH