35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Ide po winko ktos chetny?

Musze sie napic odrobinke
Ja wiem ze w ciONzy nie wolno ale ja musze
Obieram taktyke Zoski jestem w ciazy i musze to oblac
Moja Droga, w ciazy pijesz ????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 20:59
Dziobak, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie Desperados przez cytrynke. Walne cala butelke, a co! To pierwsze moje alko od zajscia w ciaze czyli od jakiegos 1,5 toku. Moze dziecie bedzie lepiej spalo?
Aasiula, malgos741, kkisia, MartaDidi, Simba, anna maria, megan8, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale o czym Ty teraz mówisz?Magda* wrote:i wykurzyli naszych przodków słowian,a raczej pozabijali tych którzy sprzeciwili sie zmianie wiary.Jeden z nich (nawracających)właśnie za to dostał miano świętego.Święty Wojciech..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przed chwila zrobilam sobie zastrzyk clexane ale zanim go zrobilam wyleciala mi jedna kropelka.Chyba nic sie nie stanie???
ps.chyba rozwiode sie z mezem,bo wczoraj tym zastrzykiem to chcial mnie chyba zabic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:21
malgos741, dorbie, Aasiula, kkisia, Reni, BISCA, Elfik, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rzeczywiście? A zamach na umysły milionów ludzi?
Chodzi o to ze nacjonalizm w wydaniu pis nie jest dla mnie dobra odpowiedzią na zagrożenie płynące z ekstremistów muzułmańskich.Zofia8 wrote:Tylko, ze jeszcze nie slyszalam, zeby pisowcy zorganizowali jakis zamach terrorystyczny. Oni tylko chrzania trzy po trzy, nie robia nic dobrego dla kraju ale nie sa zagrozeniem dla swiata.
kapturnica, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja zdycham... Nazarlam sie jak swinia, chociaz nie moge-pociazowy przewod pokarmowy niedomaga... Człek stary i głupi...i łakomy...Dziobak wrote:U mnie Desperados przez cytrynke. Walne cala butelke, a co! To pierwsze moje alko od zajscia w ciaze czyli od jakiegos 1,5 toku. Moze dziecie bedzie lepiej spalo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:30
Dziobak, Simba, BISCA, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Czyli się jednak zgadzamyMagdala wrote:Wnioskujac z tego, co mnie otacza i tak w koncu calym swiatem zawladna. Oni skrupolow nie maja, rozmnazaja sie jak kroliki i sraja na nasze zasady.
Zostawiam rozwiazanie problemu madrym glowa (o ile w ogole jest to mozliwe). Natomiast w sasiedztwie ich nie chce. Kultura sie do nich raczej nie dotrze.
Magdala lubi tę wiadomość
-
Zosia, a jak On na ciaze zareagowal? Moze pisalas, ale nie doczytalam... Najwyzej odeslij mnie na odpowiednia strone...Zofia8 wrote:Przed chwila zrobilam sobie zastrzyk clexane ale zanim go zrobilam wyleciala mi jedna kropelka.Chyba nic sie nie stanie???
ps.chyba rozwiode sie z mezem,bo wczoraj tym zastrzykiem to chcial mnie chyba zabic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:30
Aasiula, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH