35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Elf bo sie chyby pogubilam masz juz wynik amino ?
Ja pod Waszym wpływem zaczęłam brać pod uwagę, że może rozważę amino. Jak będę w ciązy
Na razie musze leczyć chłopa, bo się zaraził
anna maria, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
uwazam ze robiac amino podjelam dobra decyzjeKrakonka wrote:Ja pod Waszym wpływem zaczęłam brać pod uwagę, że może rozważę amino. Jak będę w ciązy

Na razie musze leczyć chłopa, bo się zaraził
mamatrojki80, Elfik, Magda*, kkisia, Krakonka, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Elf bo sie chyby pogubilam masz juz wynik amino ?
około 21 kwietnia powinien być..
I oby był...
bo też nic się może nie wyhodować, zresztą co ja ci mówię..
na razie lotos, ale pewnie 20 to pobiję łydki paralityka Kapty...
kapturnica, anna maria, malgos741, kkisia, Krakonka, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Zofia to Twoja 1 ciaza?
3 ale ta bedzie szczesliwa
mamatrojki80, anna maria, Elfik, megan8, Magda*, MartaDidi, kkisia, peppapig, Krakonka, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Nie wiem.Kazda kobieta inaczej wyglada w ciazyMagda* wrote:hmm,a ja mam w planie pobyt w polsce w tym czasie tzn do końca 16 tygodnia,myslisz ze jakieś szerokie bluzki się nie spiszą?
Jedna w 14tym ma brzucha a ddruga w 20tym nie wyglada na ciaze
anna maria, Elfik, Magda*, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nie u kazdego widac ,u mnie dlugo nie bylo widacMagda* wrote:hmm,a ja mam w planie pobyt w polsce w tym czasie tzn do końca 16 tygodnia,myslisz ze jakieś szerokie bluzki się nie spiszą?
mamatrojki80, Magda*, kkisia, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
potrzese lydkami z Toba, bedze raźniej ...Elfik wrote:około 21 kwietnia powinien być..
I oby był...
bo też nic się może nie wyhodować, zresztą co ja ci mówię..
na razie lotos, ale pewnie 20 to pobiję łydki paralityka Kapty...
anna maria, malgos741, kkisia, Krakonka, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Ale juz zaczelam wieczorem.
no to teraz rób go co trzy godz wcześniej każdego dnia, aż zejdziesz do jakiejś rozsądnej godziny.
Sama to ćwiczyłam, musiałam zamienić accard i clexane miejscami..
anna maria, Sabina, Magdala, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elf, co ja sie nafochalam, ze Helki nie bede miala! A teraz Adasiek to mamusiny syneczek. I tak pewnikiem bedzie przynajmniej 18 kolejnych lat. Ze ja jakas dziewczynke moglam chciec??? Od durna baba!
mamatrojki80, anna maria, Elfik, kkisia, Magdala, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ostatni raz ciasta nie wychodziły mi w ciąży. No to teraz poczekam na okres bo to dzisiejsze to już jakaś kurwa parodia! Idę do kartonu. A idź pan w chuj z tymi garami!
Elfik, malgos741, MartaDidi, kkisia, Krakonka, Sabina, Reni, Magdala, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Elf, co ja sie nafochalam, ze Helki nie bede miala! A teraz Adasiek to mamusiny syneczek. I tak pewnikiem bedzie przynajmniej 18 kolejnych lat. Ze ja jakas dziewczynke moglam chciec??? Od durna baba!
Potwierdzam, synki są mamusine... na maxa
Elfik, anna maria, dorbie, Dziobak, kkisia, Krakonka, Magdala, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak mysle ze zamiast Helki by sie Gustav urodzil to tez bym swiata poza nim nie widziala :-)jednym slowem -mama-Dziobak wrote:Elf, co ja sie nafochalam, ze Helki nie bede miala! A teraz Adasiek to mamusiny syneczek. I tak pewnikiem bedzie przynajmniej 18 kolejnych lat. Ze ja jakas dziewczynke moglam chciec??? Od durna baba!
mamatrojki80, megan8, Elfik, MartaDidi, Dziobak, kkisia, Sabina, Magdala, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH