35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:no to teraz rób go co trzy godz wcześniej każdego dnia, aż zejdziesz do jakiejś rozsądnej godziny.
Sama to ćwiczyłam, musiałam zamienić accard i clexane miejscami..
To bede sobie musiala budzik nastawiac, zeby brac accard, jesli mam je zamienic miejscami.
Kosultowalas to z jakim lekarzem, czy sama zaczelas tak robic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 22:16
Zofia8
-
nick nieaktualnya ja mam jakies rozdwojenieDziobak wrote:Elf, co ja sie nafochalam, ze Helki nie bede miala! A teraz Adasiek to mamusiny syneczek. I tak pewnikiem bedzie przynajmniej 18 kolejnych lat. Ze ja jakas dziewczynke moglam chciec??? Od durna baba!

bardzo lubię dziewczynki i wszystko co związanie z wychowaniem i ubierania w fajne ciuszki ale z drugiej strony tez bym się bardzo ucieszyła na chłopaka
szkoda ze ciąża pojedyncza
anna maria, megan8, Zofia8, Elfik, Dziobak, kkisia, Krakonka, Magdala, Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Mam 37 lat, jestem od 2 tygodni na ovufriend. Nie mam jeszcze dzieciątka. Witam wszystkich
cinderella
Margolcia88, mamatrojki80, anna maria, Magda*, malgos741, Elfik, MartaDidi, Dziobak, kkisia, Sabina, chruszczow, Magdala, Parka, ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja z tych srednich startowalam 62 kg,do konca ciazy przytylam jakies 15 kg,ale jakos tak dlugo mi brzucha nie wywalalo ,no ja nie stych plaskobrzuchych ,zawsze mam taki brzuszekMagda* wrote:a ty z tych szczupłych?
przed ciąża miałas płaski brzuch?
ile w ciazy przybrałas?
megan8, Elfik, kapturnica, kkisia, Magda*, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Potwierdzam, synki są mamusine... na maxa

no własnie, a gdzie wolność dla mamy?
dziewczynki miały się ze sobą bawić, a nie zawracać macierzy głowę
ha, kupiłam dziś piwo naprawdę bezalkoholowe, nie ten radler zero!
uwaga, degustacja!
ale miałam ochotę!
bo wy tu zawsze o dupie i chlaniu, jak w koszarach...
))))))))))))))
anna maria, mamatrojki80, Simba, kapturnica, kkisia, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, SolarPolar, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
tez walilam te bezlkoholoweElfik wrote:no własnie, a gdzie wolność dla mamy?

dziewczynki miały się ze sobą bawić, a nie zawracać macierzy głowę
ha, kupiłam dziś piwo naprawdę bezalkoholowe, nie ten radler zero!
uwaga, degustacja!
ale miałam ochotę!
bo wy tu zawsze o dupie i chlaniu, jak w koszarach...
))))))))))))))
malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:To bede sobie musiala budzik nastawiac, zeby brac accard, jesli mam je zamienic miejscami.
Kosultowalas to z jakim lekarzem, czy sama zaczelas tak robic?
to mi własnie immunolog zalecił, ze względów które opisałam..
z accardem nie szalej, jak nie weżmiesz 12 h dokładnie po clexane to świat się nie zawali..
żadnego budzika nie nastawiaj..
tylko z clexanem trzeba zachować rozsądek, trzy godz wcześniej jest ok... -
nick nieaktualnyhmmanna maria wrote:ja z tych srednich startowalam 62 kg,do konca ciazy przytylam jakies 15 kg,ale jakos tak dlugo mi brzucha nie wywalalo ,no ja nie stych plaskobrzuchych ,zawsze mam taki brzuszek

ja normalnie tez mam 62,ale jakoś przed ciążą było raczej wiecej 64 czy jakos tak,teraz jest 66
ja z tych co masywne nogi i biodra mają ale jednak płaskie brzuchy,juz teraz jak mówi E mój brzuch wygląda jak by należał do osoby lubiącej dobrze zjeść
Margolcia88, anna maria, Krakonka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:tez walilam te bezlkoholowe

ta Bavaria smakuje jak piwo!!!
jeeeeeees...
zanim się nawalę, wróżka Benita, kiecka pierwsza klasa, naprawdę, jakoś na wesele to się spodziewałam innego badziewia, a to jest wow!
kapturnica, anna maria, kkisia, malgos741, Sabina, Magdala, Aasiula, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a zalezy ci na tym zeby nie bylo widac jak do poloni pojedziesz ?to jakis luzniejszy sweterek i juz .-)Magda* wrote:hmm
ja normalnie tez mam 62,ale jakoś przed ciążą było raczej wiecej 64 czy jakos tak,teraz jest 66
ja z tych co masywne nogi i biodra mają ale jednak płaskie brzuchy,juz teraz jak mówi E mój brzuch wygląda jak by należał do osoby lubiącej dobrze zjeść -
suknia bardzo ladna pasuje na wesele i inne okazjeElfik wrote:ta Bavaria smakuje jak piwo!!!
jeeeeeees...
zanim się nawalę, wróżka Benita, kiecka pierwsza klasa, naprawdę, jakoś na wesele to się spodziewałam innego badziewia, a to jest wow!

Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

invicta Gdańska