35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:ja to z Helka przez pierwsze 5 mies wygladalm jakby mnie ktos wyzygal

ja tak wyglądam,,
ale nie mam złudzeń, będzie gorzej..
jakby mnie pies wyrzygał, zjadł to co wyrzygał i znowu wyrzygał..
przy takim podejściu jedyne co może mnie spotkać to przyjemna niespodzianka..
pod warunkiem, że kiedyś rano nie zajrzę w lustro i nie zejdę na zawał ze strachu...
malgos741, peppapig, anna maria, Sabina, kkisia, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:ja tak wyglądam,,
ale nie mam złudzeń, będzie gorzej..
jakby mnie pies wyrzygał, zjadł to co wyrzygał i znowu wyrzygał..
przy takim podejściu jedyne co może mnie spotkać to przyjemna niespodzianka..
pod warunkiem, że kiedyś rano nie zajrzę w lustro i nie zejdę na zawał ze strachu...
Ale żeś to obrazowo opisała
malgos741, anna maria, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczor

Wieczorne podpisanie listy. Pani nie zauwazyla, ze bylam wczesniej, ja nie wiem, czy Pani tez moze dostac minusa za nieuwage?
Domu nie wyKarcherowalismy bo gowniana pogoda byla.. Za to byla wycieczka do Ikea i kupilismy kwadrata z koszami na rzeczy dla kartofla, juz nie leza na przewijaku. Teraz na przewijaku stoi SPAKOWANA torba do szpitala, glosnik do telefonu, zebym mogla Nirvany przy porodzie sluchac i torba z woda i miejscem na jedzenie. Bo u nas mowia, zeby sobie jakies przegryzki na dobre samopoczucie przyniesc, nie partnerowi..
Wystarczy, ze chuop ma lezanke na porodowce, no widzial ktos takie rzeczy?
Potem zrobilam zupe dobra, pomidorowa
I ciasto. Wcale mi sie nie popsulo gotowanie w ciazy- zrobilam dzis eksperymenta, do mojego bazowego migdalowego biszkopta dorzucilam resztki masy makowej (wlasnej roboty, ale cos takiego jak w makowacach zawijanych) i wyszlo takie ciasto, ze moj luby zassal pol blachy na jeden raz..
A co do wygladu to mi wszyscy mowia, ze ladnie wygladam w ciazy, ale moze boja sie w pape dostac
No bo co maja mowic kobiecie w ciazy? Ja tez jestem calkiem zadowolona od momentu jak przestaly mi wlosy jak Chewbacce rosnac, bo to, to byla masakra. Teraz jest nawet odrobine ponizej normy zarastania..
Co do nowej to mysle, ze albo Moremi, albo Simba dojrzaly, ze napisala dzieciatko i ja odstrzelily. Zdarza sie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 23:13
ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, Elfik, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wy wymiękacie do wyrek, a ja znów gigapigułę z efedryną i nie będę mogła spać. No i się niecierpliwię, bo myślałam, że po jednym dniu tych leków znów zacznę normalnie słyszeć, a tu nic.
Borze Gęsty, jak będę stara i zacznę głuchnąć, to choćbym miała żebrać, sprawię sobie aparat. Kark mnie juz boli od wykręcania głowy, a i tak nie słysząłam dzisiaj, o co się sąsiadki piekliły
Mój małż puszcza coraz więcej korzonków ciążowych. Dzisiaj cztery razy wypowiadał się przyszłościowo "Jak będziesz w ciąży, to..." i "Nie będziesz przecież w ciązy robić..."
ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, SolarPolar, kapturnica, Mega, Bozia3, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Paszczak! Zauważyła co nie oznacza, że nie mogłaś po obiedzie skoczyć na wyładunek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 23:26
paszczakin, Zofia8, kkisia, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Widzisz, Iwcia, ja wiem.
Zeby było śmieszniej w pierwszej ciąży płakałam, że nie chłopak...
Pamiętacie - moja wyobraźnia - spodenki, trampki, piłka i kop na podwórze..
a jak będzie coś chciał, niech do ojca leci, a mamusia dalej w lekturze książeczek..
Żadnych spinek, baletu, odchudzania do jakiegoś 34, czy lęku, że na imprę idzie
O święta naiwności...
Teraz mnie małolaty płci męskiej obrzydzają, hehe,,,
chamskie zachowania, teksty, plucie..
Pewnie, że się pokocha
jakoś się z tym dziedzicem nie widzę, ale ja w ogóle to sie widzę na tarasie mieszkania z wielką biblioteką, z rumem z colą, żadne dzieci się nie pałętają...
)))))))))))))0
Mądry ten twój Alojz, kurcze, a facet przecież
[/QUOT
To nie tak jak piszesz. Jestem prawie roczna weteranka przejazdow komunikacji miejskiej i obserwuje ( jak mam dosc sluchania ksiazek bo o czytaniu nie ma mowy - wzrok sie jebł na starosć) ludzi - glownie mlodziez i stwierdzam ze mlode dziewczeta sa glupie w rozny sposob ale przede wszystkim niesamowicie wulgarne, przerysowane, glosne, wymalowane i jeszcze raz odrzucajaco glupie. Chlopcy roznie ale ogolnie prezentuja sie rozsadniej. Ciesz sie ze bedzie pisior byle nie Pewelek:-)
Sabina, kapturnica, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

invicta Gdańska