35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam serniczek Flei ja dzisiaj zrobilam drugi raz z modyfikacja cukrowa- rewela i szybko i pysznie.Simba wrote:Ostatni raz ciasta nie wychodziły mi w ciąży. No to teraz poczekam na okres bo to dzisiejsze to już jakaś kurwa parodia! Idę do kartonu. A idź pan w chuj z tymi garami!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 08:26
kapturnica, Sabina, Elfik, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
To znowu ja rozpoczynam dzienna zmiane.
Dzien Dobry:-)
Naprawde rano, bo u mnie przeciez godzina roznicy
Spalam swietnie.Obudzilam sie zadowolona. Patrze na zagareka a tam 3.
Nie slyszalam o bezsennosici w 1 trymestrze ale coz moze zaloze nowy watek
Solarze ! A pewno spisz jeszcze. W koncu dzisiaj niedziela
Sabina, SolarPolar, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Poszlam o 20 do sasiadki i wrocilam o polnocy !!!!ComeToMeBaby wrote:Solar, chyba jesteśmy same. Ty jeszcze czy już nie śpisz? Normalnie to bym ci powiedziała, że do 4tej już niedługo, ale ponoć twój m przejął opiekę nad łapaczem dzików, więc?
Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzien bryy!!
Słonce mi ktos zapierdolił to i wstac sie nie Kcialo.
Zoska bezsennosc jak i opryszczki sie abrdzo czesto zdarzaja w ciazy wiec zadne cuda , nie odstajesz od norm spolecznych w tym wzgledzie.
Paszcza piątke przybij -mam podobne zdanie co do dziewuch , zwl ze mlody jako nastolat kolezanek ma trochu i nie raz ,czesto gesto zdarzy mi sie posluchac co mowia i jak mowia.Włos na nieogolonym jezu sie podnosi w jak instrumentalny sposob wyrazaja sie o chlopakach albo tych okropnych starych co kasy na nowa kiecke nie dali.
Niestety teraz wystarczy popatrzyc po lokalach , ze duzo mlodych dziewczyn chleje jak stare chlopy.Nie mowie ,ze wiekszosc bo przeciez zarowno chlopaki jak i dziewczyny zdarzaja sie rozne.Ale coraz wiecej dziewczyn zachowuje sie jakby morde wyciagly z rynsztoka
Taka moda chyba ,po tym jak jest lans na spedalonych ,zasuszonych mlodzieniaszkow wcisnietych w obcisle rurki z rozowa torebka na ramieniu
.Brrrr jak ja sie ciesze ,ze moj mlody nie znosi takiego stylu ubierania 
EDIT.Przypomnialo mi sie cos.W tamtym polroczu dziewczyny z przeciwleglej klasy mlodego urzadzily sobie konkurs.Nagroda -bluzka z HMza jakeis 60zeta.Wygra ta ktora bedzie miec najnizsza srednia na polrocze..To jest kurFa motywacja do dzialania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 08:21
Aasiula, kkisia, Sabina, Elfik, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Dzien bryy!!
Słonce mi ktos zapierdolił to i wstac sie nie Kcialo.
Zoska bezsennosc jak i opryszczki sie abrdzo czesto zdarzaja w ciazy wiec zadne cuda , nie odstajesz od norm spolecznych w tym wzgledzie.
Paszcza piątke przybij -mam podobne zdanie co do dziewuch , zwl ze mlody jako nastolat kolezanek ma trochu i nie raz ,czesto gesto zdarzy mi sie posluchac co mowia i jak mowia.Włos na nieogolonym jezu sie podnosi w jak instrumentalny sposob wyrazaja sie o chlopakach albo tych okropnych starych co kasy na nowa kiecke nie dali.
Niestety teraz wystarczy popatrzyc po lokalach , ze duzo mlodych dziewczyn chleje jak stare chlopy.Nie mowie ,ze wiekszosc bo przeciez zarowno chlopaki jak i dziewczyny zdarzaja sie rozne.Ale coraz wiecej dziewczyn zachowuje sie jakby morde wyciagly z rynsztoka
Taka moda chyba ,po tym jak jest lans na spedalonych ,zasuszonych mlodzieniaszkow wcisnietych w obcisle rurki z rozowa torebka na ramieniu
.Brrrr jak ja sie ciesze ,ze moj mlody nie znosi takiego stylu ubierania 
EDIT.Przypomnialo mi sie cos.W tamtym polroczu dziewczyny z przeciwleglej klasy mlodego urzadzily sobie konkurs.Nagroda -bluzka z HMza jakeis 60zeta.Wygra ta ktora bedzie miec najnizsza srednia na polrocze..To jest kurFa motywacja do dzialania
Mialam na mysli bezsennosc a nie opryszczke. A ta pierwsza raczej dotyczy pozniejszych trymestrow. W pierwszym PODOBNO sie duzo spi o chcialabym tego doswiadczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 08:24
Zofia8
-
niekoniecznie poczytaj watki ciazowe wiele dziewczyn nie mzoe spac w pierwszym trymestrze.Sama nie spalam bodajze w nocy do jakiegos 9tyg .A w dzien bylam padnieta.To podswiadome nerwy i niepewnosc co z dzieckiem daja o sobie znacZofia8 wrote:Mialam na mysli bezsennosc a nie opryszczke. A ta pierwsza raczej dotyczy pozniejszych trymestrow. W pierwszym PODOBNO sie duzo spi o chcialabym tego doswiadczyc

Zofia8, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
Oj, 3 desperadosy to za duzo....
Która to o wróżkach pisała? Kur....dałam sie namówić na wróżbę pod tytułem ile będziesz miała dzieci, i mnie, i mojemu małżowi wyszła jedna córka....nie wierze we wróżby!
BISCA, Dziobak, Elfik, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nam wywrozono 3je dzieciorow ale nie wierze w to ani trochuMega wrote:Oj, 3 desperadosy to za duzo....
Która to o wróżkach pisała? Kur....dałam sie namówić na wróżbę pod tytułem ile będziesz miała dzieci, i mnie, i mojemu małżowi wyszła jedna córka....nie wierze we wróżby!
Aasiula, Mega, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Mi I mojemu m wyszlo że bedziemy mieli dwoje
Jemu nawet wysza cora
Kiedys po porodzie mlodego jak mialam dosc wszystkiego I nie myslalam o nowym dzieciu smialam sie z tego
Ba nawet mowilam do m no no to chyba z inna znona będziesz mial ta corke
bo Ja juz nie chce
A džisiaj ,co ja bym dala za dziecko .
Sabina, kapturnica, MartaDidi, Parka, Mega, Elfik, Simba, malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH