35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Ci, ze mam to samo. Ciut wiecej zarcia albo nie daj Boze smazone i zaliczam zgon. Trzustka albo co? A teraz po polowie piwa juz jestem zrobiona... Co za zycie...MartaDidi wrote:A ja zdycham... Nazarlam sie jak swinia, chociaz nie moge-pociazowy przewod pokarmowy niedomaga... Człek stary i głupi...i łakomy...
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sluchajcie, ODETCHNELAM. Zrobilam sobie sama zastrzyk i bylo w porzadku. Wczoraj to byl horror. Chyba niektore dziewczyny myslaly, ze jestem przewrazliwiona ale moj M zrobil mi go po prostu fatalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:41
Magda*, mamatrojki80, Elfik, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ok, sernik zrobiony. Stygnie. Pachnie okrutnie na caly dom

Zostaly mi zoltaka to zrobilam omlecik na kolacje. Dorzucilam 2 jaka, szczypiorek, drobno posiekany pomidor i na goracej oliwie z oliwek to wszystko. Chuop sie ucieszyl, ze byla kolacja
ja tez
A teraz relax przed meczem. Oczywiscie moja druzyna wygrywa
Sabcia super kiecka
Zofia8, anna maria, mamatrojki80, Aasiula, Elfik, kkisia, Sabina, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, tego sie nie spodziewalam-mam usmiech od ucha do ucha. Powod-Clexane jest calkiem spoko

Trala la la la.
Chyba, do tego sprzed chwili dodali troche drugow
mamatrojki80, anna maria, Elfik, Krakonka, Dziobak, kkisia, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
iwcia77 wrote:Elfik- gratuluje synka
bedzie git- moja reakcja na wynik cvs z xy taka jak twoja- Alojz sie zesral bo myslal, ze wyniki nieteges i bedzie trza zastosowac drastyczne rozwiazania a jak mu tylko powiedzialam ze wyniki git tylko, ze bedzie sisiolek to mnie zjebal zem glupia i ze jak Ivo podrosnie to mu opowie jak matka sie ucieszyla na wiesc o tym ze bedzie chlopak ...to byla chwila-taki tilt a teraz nie zamienialabym ivutka na ivetke 
milego likenda laski
Widzisz, Iwcia, ja wiem.
Zeby było śmieszniej w pierwszej ciąży płakałam, że nie chłopak...
Pamiętacie - moja wyobraźnia - spodenki, trampki, piłka i kop na podwórze..
a jak będzie coś chciał, niech do ojca leci, a mamusia dalej w lekturze książeczek..
Żadnych spinek, baletu, odchudzania do jakiegoś 34, czy lęku, że na imprę idzie
O święta naiwności...
Teraz mnie małolaty płci męskiej obrzydzają, hehe,,,
chamskie zachowania, teksty, plucie..
Pewnie, że się pokocha
jakoś się z tym dziedzicem nie widzę, ale ja w ogóle to sie widzę na tarasie mieszkania z wielką biblioteką, z rumem z colą, żadne dzieci się nie pałętają...
)))))))))))))0
Mądry ten twój Alojz, kurcze, a facet przecież
kapturnica, anna maria, Aasiula, Simba, Dziobak, kkisia, Sabina, Magdala, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to jeszcze troche cierpliwosci trza wykrzesac

Grunt to pozytywne myslenie
I kto to mowi. Zoska,ktora niedawno byla pesymistka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 21:55
mamatrojki80, Aasiula, Krakonka, kkisia, Sabina, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
U mnie byla znow panika ze serducha nie bedzie Szlam jak na sciecie a nie wspomne ze przy usg łydki mi latały jak u paraityka po spacerzeZofia8 wrote:Grunt to pozytywne myslenie
I kto to mowi. Zoska,ktora niedawno byla pesymistka 
Aasiula, Elfik, anna maria, Heretyczka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
Zofia8 wrote:Sluchajcie, ODETCHNELAM. Zrobilam sobie sama zastrzyk i bylo w porzadku. Wczoraj to byl horror. Chyba niektore dziewczyny myslaly, ze jestem przewrazliwiona ale moj M zrobil mi go po prostu fatalnie.
Zocha, rób go rano.
Potem będziesz badać anty xa, 4 albo 6 godz po zastrzyku..
jak robisz wieczorem to żadne lab nie pracuje w nocy.
Taki myk...
Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:U mnie byla znow panika ze serducha nie bedzie Szlam jak na sciecie a nie wspomne ze przy usg łydki mi latały jak u paraityka po spacerze

Staram sie teraz o tym nie myslec.
mamatrojki80, anna maria, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH