35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki pospałam dziś ja Elfi do 11tej.

Elfi żadna trwała na grube wałki długo się nie utrzyma, ale zadziała,
poza tym ciężko będzie nakręcić na same końce, odradzam jedynie co możesz zrobić to układać na loko-suszarkę lub prostownicę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 12:24
Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, Dziobak, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
To tak jak moi, wejdę dosłownie na 5 minut a wszystko nadaje sie do prania. Dostałam od siostry ostatnio kurtkę i 2 spódnice (kupuje a potem sie okazuje ze miała płonne nadzieje na rozmiar mniej i nie wyszłoElfik wrote:nałogowi palacze.
dla mnie to narkomani.
dlatego jeżdzę do nich jak najrzadziej.
Wolą fajki niż moje towarzystwo, a ja zdrowie własne i moich dzieci niż ich towarzystwo..
taka sytuacja..
wiec ja zyskuje) nowe a tak smierdzialy papierochami ze musiałam wrzucić wszystko do pralki. Prane na płynie, pachnący płyn do płukania a i tak jeszcze czuje
mamatrojki80, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:To tak jak moi, wejdę dosłownie na 5 minut a wszystko nadaje sie do prania. Dostałam od siostry ostatnio kurtkę i 2 spódnice (kupuje a potem sie okazuje ze miała płonne nadzieje na rozmiar mniej i nie wyszło
wiec ja zyskuje) nowe a tak smierdzialy papierochami ze musiałam wrzucić wszystko do pralki. Prane na płynie, pachnący płyn do płukania a i tak jeszcze czuje 
Mnie najbardziej dziwią sytuacje gdy w parze facet nie pali, a babka kopci... jak tolerować... miłości by mi chyba zabrakło
Mega, BISCA, Elfik, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynieprawda,nieprawdaZofia8 wrote:Mialam na mysli bezsennosc a nie opryszczke. A ta pierwsza raczej dotyczy pozniejszych trymestrow. W pierwszym PODOBNO sie duzo spi o chcialabym tego doswiadczyc

ja bardzo szybko zmeczona ale budze sie non stop na siku i bywa ze od 3 czy 4 spac do 7 nie moge,a jak juz o tej 7 budzik dzwoni to moglabym spac.I TAK PRZEZ 4-5 dni w tygodniu.Witaj w klubie
kkisia, Zofia8, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie małż pali, ale nie w domu. W domu nie pozwalam
jak chce zapalić to wychodzi na dwór (w oknie tez nie wolno palić, balkonu nie mamy) a mieszkamy na 4 pietrze
. Korzysta jak leci ze śmieciami
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:U mnie małż pali, ale nie w domu. W domu nie pozwalam
jak chce zapalić to wychodzi na dwór (w oknie tez nie wolno palić, balkonu nie mamy) a mieszkamy na 4 pietrze
. Korzysta jak leci ze śmieciami 
I jak się potem całować
Mega, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jeszcze w ciąży....a często widywałam taki obrazek - brzuchol ogromny i pet w ustach - na przystanku stała i luzikmamatrojki80 wrote:taki przykład, działa to w obie strony, ale mi widok kobiety z papierosem dodatkowo nie pasuje i tyle.
mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja w piątek byłam w pracy, a w poniedziałek urodziłamElfik wrote:Paszcza, coś mi się wydaje, że my jednak się lubimy nie tylko przez moją miłość do karkówki..
troszkę podobne chyba jesteśmy..
Kobieto, jak ty do porodu prawie z roboty startujesz (no chyba, że gin by ci wcześniej zwolnienia nie dał) to ty jednak nie z tych domowych.
Pewnie, ze w domu z dzieckiem to jest praca!
Ale pamiętam siebie, chciałam wreszcie mieć konkretne zadanie wymagające pracy mózgu (niezwiązanej w wyszukiwaniem nowego specjalisty do którego musimy zabrać Idę), rozmowę z dorosłymi ludźmi (innymi niz małż) na tematy polityki, książek, czy cuś.
Pędziłam na studia jak na skrzydłach..
Ale może to tez wynikało z mojego odczucia, że teraz biologia mnie zredukowała do roli matki, a ja chciałam się poczuć człowiekiem...

mamatrojki80, Aasiula, kkisia, malgos741, BISCA, Elfik, paszczakin, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuwa baby powiedzcie czemu w domu jest tyle roboty i to na okraglo !
Ja pierdole posprzatane bylo w piatek a dzisiaj juz syf a łazienki wolaja o pomste ;/
Pierdziele nie robie
mamatrojki80, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, malgos741, BISCA, Elfik, kapturnica, Arwena, MartaDidi, Dziobak, Magdala, SolarPolar, Parka, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to prawda, a najgorsze co może być to chyba kobieta idąca ulicą z petem w zębach. Wersja półekstremalna- z wózkiem, wersja ekstremalna - w ciąży. Chociaż i to i to ekstremalne w sumiemamatrojki80 wrote:taki przykład, działa to w obie strony, ale mi widok kobiety z papierosem dodatkowo nie pasuje i tyle.
mamatrojki80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Próbuje od dawna...niestety...mamatrojki80 wrote:Namów go żeby rzucił
kogo jak kogo, ale żony chyba posłucha
jak Ci w nowej pracy?
A w pracy tak sobie, za duzo tego do ogarnięcia, znowu bajki na rozmowie mi opowiadali....zobaczymy....na razie broni nie składam
mamatrojki80, Aasiula, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW takich chwilach zastanawiam się nad przeprowadzka do kawalerkiAasiula wrote:Kuwa baby powiedzcie czemu w domu jest tyle roboty i to na okraglo !
Ja pierdole posprzatane bylo w piatek a dzisiaj juz syf a łazienki wolaja o pomste ;/
Pierdziele nie robie
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Hehehe no ja wiem że to w słusznej sprawie to aż tak nie cierpię
hehehe jak się dopadniemy to po 2minutach oboje będziemy mieć po zawodach... Hehehe
Co to będzie się działo jak na poligon pojedzie... Wprawdzie chyba na dwa tygodnie, ale zaraz potem jedzie na miesiąc. Jak wróci to mieszkanie zdemolujemy...
Tylko musisz zalatwic z gora, zeby ten poligon ustalili w sensownym terminie, coby Ci sie zgadzal z owulacja
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH