SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sobie wygrzebalam, co chcialam od Zosi :-)

Pozdrawiam, slonko piekne, ide do ogrodka, moze co jeszcze posadze.

Milego dnia dziewczyny.

mamatrojki80, Mega, Aasiula, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki pospałam dziś ja Elfi do 11tej. ;)

Elfi żadna trwała na grube wałki długo się nie utrzyma, ale zadziała,
    poza tym ciężko będzie nakręcić na same końce, odradzam jedynie co możesz zrobić to układać na loko-suszarkę lub prostownicę. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 12:24

Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, Dziobak, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    nałogowi palacze.
    dla mnie to narkomani.
    dlatego jeżdzę do nich jak najrzadziej.
    Wolą fajki niż moje towarzystwo, a ja zdrowie własne i moich dzieci niż ich towarzystwo..
    taka sytuacja..
    To tak jak moi, wejdę dosłownie na 5 minut a wszystko nadaje sie do prania. Dostałam od siostry ostatnio kurtkę i 2 spódnice (kupuje a potem sie okazuje ze miała płonne nadzieje na rozmiar mniej i nie wyszło ;) wiec ja zyskuje) nowe a tak smierdzialy papierochami ze musiałam wrzucić wszystko do pralki. Prane na płynie, pachnący płyn do płukania a i tak jeszcze czuje :(

mamatrojki80, Sabina, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To tak jak moi, wejdę dosłownie na 5 minut a wszystko nadaje sie do prania. Dostałam od siostry ostatnio kurtkę i 2 spódnice (kupuje a potem sie okazuje ze miała płonne nadzieje na rozmiar mniej i nie wyszło ;) wiec ja zyskuje) nowe a tak smierdzialy papierochami ze musiałam wrzucić wszystko do pralki. Prane na płynie, pachnący płyn do płukania a i tak jeszcze czuje :(

Mnie najbardziej dziwią sytuacje gdy w parze facet nie pali, a babka kopci... jak tolerować... miłości by mi chyba zabrakło ;-)

Mega, BISCA, Elfik, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Mialam na mysli bezsennosc a nie opryszczke. A ta pierwsza raczej dotyczy pozniejszych trymestrow. W pierwszym PODOBNO sie duzo spi o chcialabym tego doswiadczyc :-)
    nieprawda,nieprawda
    ja bardzo szybko zmeczona ale budze sie non stop na siku i bywa ze od 3 czy 4 spac do 7 nie moge,a jak juz o tej 7 budzik dzwoni to moglabym spac.I TAK PRZEZ 4-5 dni w tygodniu.Witaj w klubie :)

kkisia, Zofia8, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    To ważne jaka płeć? Tak samo truje. Siebie i innych.

taki przykład, działa to w obie strony, ale mi widok kobiety z papierosem dodatkowo nie pasuje i tyle.

ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie małż pali, ale nie w domu. W domu nie pozwalam :) jak chce zapalić to wychodzi na dwór (w oknie tez nie wolno palić, balkonu nie mamy) a mieszkamy na 4 pietrze ;) . Korzysta jak leci ze śmieciami :)

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    U mnie małż pali, ale nie w domu. W domu nie pozwalam :) jak chce zapalić to wychodzi na dwór (w oknie tez nie wolno palić, balkonu nie mamy) a mieszkamy na 4 pietrze ;) . Korzysta jak leci ze śmieciami :)

I jak się potem całować ;-)

Mega, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    taki przykład, działa to w obie strony, ale mi widok kobiety z papierosem dodatkowo nie pasuje i tyle.
    Jeszcze w ciąży....a często widywałam taki obrazek - brzuchol ogromny i pet w ustach - na przystanku stała i luzik :(

mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    I jak się potem całować ;-)
    Często myje zeby ;)

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Paszcza, coś mi się wydaje, że my jednak się lubimy nie tylko przez moją miłość do karkówki..
    troszkę podobne chyba jesteśmy..
    Kobieto, jak ty do porodu prawie z roboty startujesz (no chyba, że gin by ci wcześniej zwolnienia nie dał) to ty jednak nie z tych domowych.

Pewnie, ze w domu z dzieckiem to jest praca!
    Ale pamiętam siebie, chciałam wreszcie mieć konkretne zadanie wymagające pracy mózgu (niezwiązanej w wyszukiwaniem nowego specjalisty do którego musimy zabrać Idę), rozmowę z dorosłymi ludźmi (innymi niz małż) na tematy polityki, książek, czy cuś.
    Pędziłam na studia jak na skrzydłach..

Ale może to tez wynikało z mojego odczucia, że teraz biologia mnie zredukowała do roli matki, a ja chciałam się poczuć człowiekiem...
    :)
    Ja w piątek byłam w pracy, a w poniedziałek urodziłam ;)

mamatrojki80, Aasiula, kkisia, malgos741, BISCA, Elfik, paszczakin, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Często myje zeby ;)

Namów go żeby rzucił :-) kogo jak kogo, ale żony chyba posłucha ;-) jak Ci w nowej pracy?

Mega, Elfik, Magdala lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuwa baby powiedzcie czemu w domu jest tyle roboty i to na okraglo !
    Ja pierdole posprzatane bylo w piatek a dzisiaj juz syf a łazienki wolaja o pomste ;/
    Pierdziele nie robie :/

mamatrojki80, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, malgos741, BISCA, Elfik, kapturnica, Arwena, MartaDidi, Dziobak, Magdala, SolarPolar, Parka, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No to prawda, a najgorsze co może być to chyba kobieta idąca ulicą z petem w zębach. Wersja półekstremalna- z wózkiem, wersja ekstremalna - w ciąży. Chociaż i to i to ekstremalne w sumie

mamatrojki80, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Namów go żeby rzucił :-) kogo jak kogo, ale żony chyba posłucha ;-) jak Ci w nowej pracy?
    Próbuje od dawna...niestety...
    A w pracy tak sobie, za duzo tego do ogarnięcia, znowu bajki na rozmowie mi opowiadali....zobaczymy....na razie broni nie składam :)

mamatrojki80, Aasiula, Elfik, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech, o fajkach już tu było... w sumie łatwo jest nam pisać z perspektywy osoby nigdy nie palącej...

ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kuwa baby powiedzcie czemu w domu jest tyle roboty i to na okraglo !
    Ja pierdole posprzatane bylo w piatek a dzisiaj juz syf a łazienki wolaja o pomste ;/
    Pierdziele nie robie :/
    W takich chwilach zastanawiam się nad przeprowadzka do kawalerki ;-)

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula przepis na syrop! Dawaj! :-)

mamatrojki80, Aasiula, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dziendobry, jest Zocha?

jest i nadrabia zaleglosci :-)

BISCA, Magdala lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hehehe no ja wiem że to w słusznej sprawie to aż tak nie cierpię ;-) hehehe jak się dopadniemy to po 2minutach oboje będziemy mieć po zawodach... Hehehe
    Co to będzie się działo jak na poligon pojedzie... Wprawdzie chyba na dwa tygodnie, ale zaraz potem jedzie na miesiąc. Jak wróci to mieszkanie zdemolujemy...

Tylko musisz zalatwic z gora, zeby ten poligon ustalili w sensownym terminie, coby Ci sie zgadzal z owulacja ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 8576 8577 8578 8579 8580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ