35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wysoko- nie wysoko... Przyj!!!paszczakin wrote:No tak, ale u Was była jakaś akcja porodowa, wody, itp.
Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..
Aasiula, Dziobak, Simba, paszczakin, Zofia8, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
A poza tym proszę mi tu tymi bólami porodowymi nie licytować, bo się bać zacznę. Jak mi podadzą oksy to chyba naraz z epiduralem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:57
kapturnica, Aasiula, Dziobak, Simba, Zofia8, mamatrojki80, kkisia, Sabina, Arwena, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:No tak, ale u Was była jakaś akcja porodowa, wody, itp.
Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..
Spoko Paszcza, ja tylko tak sobie piszę, nie czuj się poganiana czy coś.
Urodzisz kiedy przyjdzie pora.
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, paszczakin, kkisia, Sabina, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
Boj sie- adrenalina przyspieszy porod- nie odchodz za daleko od lozka...paszczakin wrote:A poza tym proszę mi tu tymi bólami pogodowych nie licytować, bo się bać zacznę. Jak mi podadzą oksy to chyba naraz z epiduralem..
kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi, Bozia3, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Alez pospiesz sie KOchana, ja zaraz chcialam sobie GRE O TRON obejrzec... Bardzo prosze, zebys miala to na uwadze...macduska wrote:Spoko Paszcza, ja tylko tak sobie piszę, nie czuj się poganiana czy coś.

Urodzisz kiedy przyjdzie pora.
Aasiula, Dziobak, Simba, macduska, peppapig, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.paszczakin wrote:No tak, ale u Was była jakaś akcja porodowa, wody, itp.
Aasiula, MartaDidi, kapturnica, paszczakin, kkisia, Sabina, moremi, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
rób na drutach, albo wydziergaj jakąś mereżkę- cokolwiek to znaczy- moja babcia dziergała mereżki- aseksualnie brzmi... chociaz... ten DRUTComeToMeBaby wrote:ej, nie mówimy o tym co będzie jak będę w połogu tylko o tym, że dzisiaj nie daję rady. ale siedzę sobie cichutko w drugim końcu pokoju i staram się nie myśleć o tym, że on tu jest a ja mam ochotę... no co- ovu mi się zbliża. ciągoty mam, a nie mogę bo se post zarządziłam

poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, macduska, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale ze swoim dzieckiem wyjechalas? Bo sie pogubilam...Dziobak wrote:No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.
Aasiula, kapturnica, Dziobak, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jezuuuuuu...
Dobrze ze sobie Paszcza zalatwila fizjoterapeutke na porod, bo ja sie oferowalam i co? I musiałabym odwołać porod.
Od wczoraj bola mnie wszystkie gnaty, w nocy gorączka taka, ze obudziłam sie tak zlana potem jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał
Normalnie nie mam siły dzieci podnosić
i telepie mnie pod dwiema koldrami.
No nic, trza sie wódki napić i jakoś tego Adasia godnie na świecie przywitać
Aasiula, MartaDidi, paszczakin, Heretyczka, kkisia, Sabina, SolarPolar, Arwena, Krakonka, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Cometa idz pobiegac to ci pomoze gwarantuje ,po 10 km padniesz na pysk i nic ci sie nie bedzie kciałoComeToMeBaby wrote:hehehe
no własnie w tym rzecz, ze mam co robić, ale się skupić za cholerę na robocie nie mogę.
pójdę chyba sobie jakąś kąpiel wezmę, a potem spróbuję się zaprząc jeszcze raz do roboty. albo do filmu jakiegoś. o- zagłuszyć umysł mi trzeba.
byle do rana
ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:rób na drutach, albo wydziergaj jakąś mereżkę- cokolwiek to znaczy- moja babcia dziergała mereżki- aseksualnie brzmi... chociaz... ten DRUT
Drut??? Pffff
Cienki jest...
Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!Dziobak wrote:No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.
MartaDidi, Aasiula, Dziobak, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Wodka postawi Ciebie na nogi, tylko zeby po pol litrze sie Tobie nie przypomnialo, ze to TY miałaś tej biednej Paszczy towarzyszyć przy porodzie... Dziewczyna będzie miała ciekawe wspomnienia a i w wiadomościach coś napomkną...Simba wrote:Jezuuuuuu...
Dobrze ze sobie Paszcza zalatwila fizjoterapeutke na porod, bo ja sie oferowalam i co? I musiałabym odwołać porod.
Od wczoraj bola mnie wszystkie gnaty, w nocy gorączka taka, ze obudziłam sie tak zlana potem jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał
Normalnie nie mam siły dzieci podnosić
i telepie mnie pod dwiema koldrami.
No nic, trza sie wódki napić i jakoś tego Adasia godnie na świecie przywitać
Aasiula, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Doczytalam

Akcja troszke sie spowolnila...
Wrocilam od lekarza. Napisze list do St Mary's i w przeciagu dwoch tygodni powinni do mnie odpisac. Wiec teraz cierpliwie czekam.
To co chcialam zalatwilam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:58
ComeToMeBaby, Magda*, Dziobak, Aasiula, Magdala, kkisia, Sabina, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Spij KObieto! I zapamiętaj ten sen- jako ostatni z ostatnich...paszczakin wrote:A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!
kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Ale nawijasz o jednym i tym samym non stop...ComeToMeBaby wrote:ej, nie mówimy o tym co będzie jak będę w połogu tylko o tym, że dzisiaj nie daję rady. ale siedzę sobie cichutko w drugim końcu pokoju i staram się nie myśleć o tym, że on tu jest a ja mam ochotę... no co- ovu mi się zbliża. ciągoty mam, a nie mogę bo se post zarządziłam

poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
Elfik lubi tę wiadomość

-
Ze swoim, a juzci. Ale cale żółte było, wiec kurde... Nieeee, za bardzo do mnie podobne, moje musi być.MartaDidi wrote:Ale ze swoim dzieckiem wyjechalas? Bo sie pogubilam...

Glupio tak się kapnac po ponad 8 miesiącach, ze masz w domu małego Chińczyka. I nie mówimy tu o grze...
MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Hmm, po 10 godzinach było po wszystkim. Ale dali oxy i amniotomnie zrobili, wiec poszło. Pogonili mlodego i to ostro. Tak bym pewnie do tej pory tam leżałapaszczakin wrote:A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!
MartaDidi, Zofia8, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH