X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No tak, ale u Was była jakaś akcja porodowa, wody, itp.
    Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..
    wysoko- nie wysoko... Przyj!!! :-)

Aasiula, Dziobak, Simba, paszczakin, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym proszę mi tu tymi bólami porodowymi nie licytować, bo się bać zacznę. Jak mi podadzą oksy to chyba naraz z epiduralem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:57

kapturnica, Aasiula, Dziobak, Simba, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..

Spoko Paszcza, ja tylko tak sobie piszę, nie czuj się poganiana czy coś. :-)

Urodzisz kiedy przyjdzie pora.

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A poza tym proszę mi tu tymi bólami pogodowych nie licytować, bo się bać zacznę. Jak mi podadzą oksy to chyba naraz z epiduralem..
    Boj sie- adrenalina przyspieszy porod- nie odchodz za daleko od lozka... ;-)

kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    wysoko- nie wysoko... Przyj!!! :-)
    i oddychaj ,wypychaj krtofla nooo ;D

MartaDidi, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Spoko Paszcza, ja tylko tak sobie piszę, nie czuj się poganiana czy coś. :-)

Urodzisz kiedy przyjdzie pora.
    Alez pospiesz sie KOchana, ja zaraz chcialam sobie GRE O TRON obejrzec... Bardzo prosze, zebys miala to na uwadze...

Aasiula, Dziobak, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.

Aasiula, MartaDidi, kapturnica, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, nie mówimy o tym co będzie jak będę w połogu tylko o tym, że dzisiaj nie daję rady. ale siedzę sobie cichutko w drugim końcu pokoju i staram się nie myśleć o tym, że on tu jest a ja mam ochotę... no co- ovu mi się zbliża. ciągoty mam, a nie mogę bo se post zarządziłam :P

poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
    rób na drutach, albo wydziergaj jakąś mereżkę- cokolwiek to znaczy- moja babcia dziergała mereżki- aseksualnie brzmi... chociaz... ten DRUT

ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.
    Ale ze swoim dzieckiem wyjechalas? Bo sie pogubilam... :-)

Aasiula, kapturnica, Dziobak, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuuuu...
    Dobrze ze sobie Paszcza zalatwila fizjoterapeutke na porod, bo ja sie oferowalam i co? I musiałabym odwołać porod.
    Od wczoraj bola mnie wszystkie gnaty, w nocy gorączka taka, ze obudziłam sie tak zlana potem jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał :( Normalnie nie mam siły dzieci podnosić :( i telepie mnie pod dwiema koldrami.

No nic, trza sie wódki napić i jakoś tego Adasia godnie na świecie przywitać :)

Aasiula, MartaDidi, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehe
    no własnie w tym rzecz, ze mam co robić, ale się skupić za cholerę na robocie nie mogę.
    pójdę chyba sobie jakąś kąpiel wezmę, a potem spróbuję się zaprząc jeszcze raz do roboty. albo do filmu jakiegoś. o- zagłuszyć umysł mi trzeba.

byle do rana :)
    Cometa idz pobiegac to ci pomoze gwarantuje ,po 10 km padniesz na pysk i nic ci sie nie bedzie kciało ;D

ComeToMeBaby, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    rób na drutach, albo wydziergaj jakąś mereżkę- cokolwiek to znaczy- moja babcia dziergała mereżki- aseksualnie brzmi... chociaz... ten DRUT

Drut??? Pffff
    Cienki jest... :-D

Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!

MartaDidi, Aasiula, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezuuuuuu...
    Dobrze ze sobie Paszcza zalatwila fizjoterapeutke na porod, bo ja sie oferowalam i co? I musiałabym odwołać porod.
    Od wczoraj bola mnie wszystkie gnaty, w nocy gorączka taka, ze obudziłam sie tak zlana potem jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał :( Normalnie nie mam siły dzieci podnosić :( i telepie mnie pod dwiema koldrami.

No nic, trza sie wódki napić i jakoś tego Adasia godnie na świecie przywitać :)
    Wodka postawi Ciebie na nogi, tylko zeby po pol litrze sie Tobie nie przypomnialo, ze to TY miałaś tej biednej Paszczy towarzyszyć przy porodzie... Dziewczyna będzie miała ciekawe wspomnienia a i w wiadomościach coś napomkną...

Aasiula, kapturnica, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam :-)
    Akcja troszke sie spowolnila...

Wrocilam od lekarza. Napisze list do St Mary's i w przeciagu dwoch tygodni powinni do mnie odpisac. Wiec teraz cierpliwie czekam.
    To co chcialam zalatwilam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:58

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

Zofia8
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!
    Spij KObieto! I zapamiętaj ten sen- jako ostatni z ostatnich...

kapturnica, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, nie mówimy o tym co będzie jak będę w połogu tylko o tym, że dzisiaj nie daję rady. ale siedzę sobie cichutko w drugim końcu pokoju i staram się nie myśleć o tym, że on tu jest a ja mam ochotę... no co- ovu mi się zbliża. ciągoty mam, a nie mogę bo se post zarządziłam :P

poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
    Ale nawijasz o jednym i tym samym non stop...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale ze swoim dzieckiem wyjechalas? Bo sie pogubilam... :-)
    Ze swoim, a juzci. Ale cale żółte było, wiec kurde... Nieeee, za bardzo do mnie podobne, moje musi być.
    Glupio tak się kapnac po ponad 8 miesiącach, ze masz w domu małego Chińczyka. I nie mówimy tu o grze...

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale nawijasz o jednym i tym samym non stop...

Bo glodnemu chleb na mysli :-) Oj Kometa,Kometa :-) Na odwyk powinni Cie skierowac ;-)

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hmm, po 10 godzinach było po wszystkim. Ale dali oxy i amniotomnie zrobili, wiec poszło. Pogonili mlodego i to ostro. Tak bym pewnie do tej pory tam leżała ;-)

MartaDidi, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 8624 8625 8626 8627 8628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ