SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No tak, ale u Was była jakaś akcja porodowa, wody, itp.
    Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..
    wysoko- nie wysoko... Przyj!!! :-)

Aasiula, Dziobak, Simba, paszczakin, Zofia8, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym proszę mi tu tymi bólami porodowymi nie licytować, bo się bać zacznę. Jak mi podadzą oksy to chyba naraz z epiduralem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:57

kapturnica, Aasiula, Dziobak, Simba, Zofia8, mamatrojki80, kkisia, Sabina, Arwena, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..

Spoko Paszcza, ja tylko tak sobie piszę, nie czuj się poganiana czy coś. :-)

Urodzisz kiedy przyjdzie pora.

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, paszczakin, kkisia, Sabina, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A poza tym proszę mi tu tymi bólami pogodowych nie licytować, bo się bać zacznę. Jak mi podadzą oksy to chyba naraz z epiduralem..
    Boj sie- adrenalina przyspieszy porod- nie odchodz za daleko od lozka... ;-)

kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi, Bozia3, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    wysoko- nie wysoko... Przyj!!! :-)
    i oddychaj ,wypychaj krtofla nooo ;D

MartaDidi, kkisia, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Spoko Paszcza, ja tylko tak sobie piszę, nie czuj się poganiana czy coś. :-)

Urodzisz kiedy przyjdzie pora.
    Alez pospiesz sie KOchana, ja zaraz chcialam sobie GRE O TRON obejrzec... Bardzo prosze, zebys miala to na uwadze...

Aasiula, Dziobak, Simba, macduska, peppapig, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.

Aasiula, MartaDidi, kapturnica, paszczakin, kkisia, Sabina, moremi, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, nie mówimy o tym co będzie jak będę w połogu tylko o tym, że dzisiaj nie daję rady. ale siedzę sobie cichutko w drugim końcu pokoju i staram się nie myśleć o tym, że on tu jest a ja mam ochotę... no co- ovu mi się zbliża. ciągoty mam, a nie mogę bo se post zarządziłam :P

poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
    rób na drutach, albo wydziergaj jakąś mereżkę- cokolwiek to znaczy- moja babcia dziergała mereżki- aseksualnie brzmi... chociaz... ten DRUT

ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, macduska, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    No tak jak u mnie! Ja na rozmowe o cc przyjechalam, a wyjechalam z dzieckiem. Adasie rodza sie podobnie, masz na to dowod w kazdym momencie. Klusek tez byl wysoko i zejsc nie chcial. Wroze ci w zwiazku z tym milusi i bezbolesny porod.
    Ale ze swoim dzieckiem wyjechalas? Bo sie pogubilam... :-)

Aasiula, kapturnica, Dziobak, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuuuu...
    Dobrze ze sobie Paszcza zalatwila fizjoterapeutke na porod, bo ja sie oferowalam i co? I musiałabym odwołać porod.
    Od wczoraj bola mnie wszystkie gnaty, w nocy gorączka taka, ze obudziłam sie tak zlana potem jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał :( Normalnie nie mam siły dzieci podnosić :( i telepie mnie pod dwiema koldrami.

No nic, trza sie wódki napić i jakoś tego Adasia godnie na świecie przywitać :)

Aasiula, MartaDidi, paszczakin, Heretyczka, kkisia, Sabina, SolarPolar, Arwena, Krakonka, moremi, iwcia77, Bozia3, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    hehehe
    no własnie w tym rzecz, ze mam co robić, ale się skupić za cholerę na robocie nie mogę.
    pójdę chyba sobie jakąś kąpiel wezmę, a potem spróbuję się zaprząc jeszcze raz do roboty. albo do filmu jakiegoś. o- zagłuszyć umysł mi trzeba.

byle do rana :)
    Cometa idz pobiegac to ci pomoze gwarantuje ,po 10 km padniesz na pysk i nic ci sie nie bedzie kciało ;D

ComeToMeBaby, Dziobak, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    rób na drutach, albo wydziergaj jakąś mereżkę- cokolwiek to znaczy- moja babcia dziergała mereżki- aseksualnie brzmi... chociaz... ten DRUT

Drut??? Pffff
    Cienki jest... :-D

Aasiula, ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!

MartaDidi, Aasiula, Dziobak, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jezuuuuuu...
    Dobrze ze sobie Paszcza zalatwila fizjoterapeutke na porod, bo ja sie oferowalam i co? I musiałabym odwołać porod.
    Od wczoraj bola mnie wszystkie gnaty, w nocy gorączka taka, ze obudziłam sie tak zlana potem jakby ktoś na mnie wiadro wody wylał :( Normalnie nie mam siły dzieci podnosić :( i telepie mnie pod dwiema koldrami.

No nic, trza sie wódki napić i jakoś tego Adasia godnie na świecie przywitać :)
    Wodka postawi Ciebie na nogi, tylko zeby po pol litrze sie Tobie nie przypomnialo, ze to TY miałaś tej biednej Paszczy towarzyszyć przy porodzie... Dziewczyna będzie miała ciekawe wspomnienia a i w wiadomościach coś napomkną...

Aasiula, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytalam :-)
    Akcja troszke sie spowolnila...

Wrocilam od lekarza. Napisze list do St Mary's i w przeciagu dwoch tygodni powinni do mnie odpisac. Wiec teraz cierpliwie czekam.
    To co chcialam zalatwilam :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:58

ComeToMeBaby, Magda*, Dziobak, Aasiula, Magdala, kkisia, Sabina, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

Zofia8
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A długo czekałem aż zlazl? Bo ja jednak się pisze na drzemkę, nie chce mi się juz biegać. Stawiam mauza na straży i spać!
    Spij KObieto! I zapamiętaj ten sen- jako ostatni z ostatnich...

kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, nie mówimy o tym co będzie jak będę w połogu tylko o tym, że dzisiaj nie daję rady. ale siedzę sobie cichutko w drugim końcu pokoju i staram się nie myśleć o tym, że on tu jest a ja mam ochotę... no co- ovu mi się zbliża. ciągoty mam, a nie mogę bo se post zarządziłam :P

poza tym, żebyście se nie myślały że ja rzeczywiście jakaś nimfo jestem: z poprzednim partnerem potrafiłam się ponad pół roku nie bzykać. taka sytuacja. i nigdzie w tym czasie nie wyjeżdżał. był na miejscu. inny czas, sytuacja, człowiek.
    Ale nawijasz o jednym i tym samym non stop...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ale ze swoim dzieckiem wyjechalas? Bo sie pogubilam... :-)
    Ze swoim, a juzci. Ale cale żółte było, wiec kurde... Nieeee, za bardzo do mnie podobne, moje musi być.
    Glupio tak się kapnac po ponad 8 miesiącach, ze masz w domu małego Chińczyka. I nie mówimy tu o grze...

MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale nawijasz o jednym i tym samym non stop...

Bo glodnemu chleb na mysli :-) Oj Kometa,Kometa :-) Na odwyk powinni Cie skierowac ;-)

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hmm, po 10 godzinach było po wszystkim. Ale dali oxy i amniotomnie zrobili, wiec poszło. Pogonili mlodego i to ostro. Tak bym pewnie do tej pory tam leżała ;-)

MartaDidi, Zofia8, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 8624 8625 8626 8627 8628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ