35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Laz, skacz, tańcz, pląsaj i rób fikołki...! Szybciej pojdzie...paszczakin wrote:Jak nie zdąży, jak ja tu zamieszkałam juz? Był właśnie gin, dalej nic się podobno nie dzieje, pozwolił zasadzic dupe na łóżku.. Poczekam na mauza i spać idę, co tak będę łazić..
Dziobak, kkisia, Aasiula, peppapig, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Jak nie zdąży, jak ja tu zamieszkałam juz? Był właśnie gin, dalej nic się podobno nie dzieje, pozwolił zasadzic dupe na łóżku.. Poczekam na mauza i spać idę, co tak będę łazić..
Hehe...
U mnie o godzinie 0,05 położna z politowaniem twierdziła, że nic nie rusza i dłuuugo nie ruszy...
Młody urodził się o godzinie 0.50.
Aasiula, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mialam tak przy pierwszym porodzie. Trauma na kolejne 10 lat...Bozia3 wrote:Owszem - jeśli zdąży go dostać, bo może być różnie... Sama jesteś miętka mądralo... Spróbuj na żywca od poczatku do końca, to pogadamy
Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mientka faja! Ja mialam od poczatku do konca bez znieczulenia przy pierwzsym porodzie... bole porodowe sa przereklamowane...Dziobak wrote:Mialam tak przy pierwszym porodzie. Trauma na kolejne 10 lat...
Dziobak, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja nie miałam ani ataków ani sn.
to co z tym moim porodem będzie?
p.s. byłam i u gina i u dentysty. i luzik. liczy się?
Ty jak przeżyjesz dwa tygodnie celibatu to Ci się będzie liczyło.
ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, kapturnica, Zofia8, moremi, Bozia3, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja też rodziłam na żywca z oxytocyną,15 lat temu nawet gazu rozweselającego nie dawali

Dobrze,że nie wiedziałam co mnie czeka, zakończenie cudowne, 56cm,czochrate i zdrowe choć 9pt apgar.
Mówcie co chcecie przeca technika idzie do przodu.
Rodzimy już po ludzku
MartaDidi, kkisia, kapturnica, Zofia8, Arwena, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Uwazaj co do Ciebie mowia, jak na przyklad- Pani siadzie i patrzy mi gleboko w oczy- po Tobie... Albo- Pani podwinie rekawek, pobierzemy krew do badan- i cyk w zyle...Strzez sie...Nie patrz w oczy i nie podwijaj rekawkow!macduska wrote:Weź nie strasz!
Ja tam wracam za 2 tygodnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:29
Aasiula, kkisia, kapturnica, macduska, Dziobak, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KOchana- ludzie nie zwierzaki- pomódl się... poklęcz na grochu... pomyśl o komisji wojskowej...ComeToMeBaby wrote:muszę se przeklnąć, wybaczcie.
kurwa- nie dam rady tak z własnej woli...
co innego jak m wyjedzie- siła wyższa, nie takie rzeczy przeżyłam
ale tak z własnej woli? jak jest tuż obok? i kusi?
nie żeby specjalnie- poprostu jest. hehehee dwóch tygodni to nie dam rady.
Aasiula, kapturnica, macduska, Simba, kkisia, Sabina, moremi, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya jakie praktyczneComeToMeBaby wrote:http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gif czego to ludzie nie wymyślą
i ładne zarazem
ja sie wszedzie rowerem poruszam,jak wiekszosc ludzi tu
tu populane sa takie z drewnianymi budkami na dzieci,ale taki elegantszy,choc drewniana budka przed deszczem ochroni
bo przeciez my tu caly rok na rowerach.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, pamiętacie jak Iwcia rodziła? Wspomnień czar....
Aasiula, kapturnica, macduska, Dziobak, Simba, paszczakin, kkisia, Sabina, Bozia3, iwcia77, BISCA, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Kometa to ja Ty urodzisz dziecie i jest 6tygodni połogu bo tyle srednio czasu potrzeba na calkowita regeneracje to nie wytrzymasz i sie bedziesz bzykac??Chyba trochu przesadzasz z tym nie wytrzymywaniem...Czlowieki nie zwierzeta nie musza sie rąbac zawsze i wszedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:37
MartaDidi, macduska, Dziobak, Aasiula, kkisia, Sabina, Arwena, moremi, Bozia3, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

-
pamietam ,nawalona caly czas chodzilamMartaDidi wrote:Kurcze, pamiętacie jak Iwcia rodziła? Wspomnień czar....
bo troche to trwalo hehehe 
Ale byly emocje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:36
MartaDidi, kapturnica, macduska, kkisia, Sabina, SolarPolar, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tez!!!Aasiula wrote:pamietam ,nawalona caly czas chodzilam
bo troche to trwalo hehehe 
Ale byly emocje
kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalbo o taki zgrabniutki i na kazda pogode

http://www.marktplaats.nl/a/fietsen-en-brommers/fietsen-bakfietsen/m919385086-bakfiets-babboe-big-izgst-en-heel-compleet.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr
i tanio ,z drugiej reki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:38
-
macduska wrote:Hehe...
U mnie o godzinie 0,05 położna z politowaniem twierdziła, że nic nie rusza i dłuuugo nie ruszy...
Młody urodził się o godzinie 0.50.
No tak, ale u Was była jakaś akcja porodowa, wody, itp.
Ja tu z bolała nerka przyjechałam, a nie na poród. Adach wysoko jeszcze podobno..
macduska, Aasiula, MartaDidi, Dziobak, Simba, mamatrojki80, kkisia, Sabina, SolarPolar, moremi, Bozia3, iwcia77, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH