Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w poczekalni Hinduska karmi noworodka:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:35

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia ,znalazłaś coś??

1 . http://www.babymanager.pl/joie-litetrax-4-vs-baby-jogger-city-lite/

2. http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/comp/4413592

3. http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-bebe-beni-izzy-spacerowka-20132014-p-16873.html

4. http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-agile-4_p496

ja myślę o tych

ale między 1 a 2

kurde ,spóźnie się na areobik ....
    Ja mam city elite, zejebisty jest. No ale nie jest mała parasola, a taka chciała chyba Bozia.

megan8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza jak wlazłam tu na forum to Ty akurat robiłaś test ciążowy i nie dawałaś mu wiary...:-)
    Przeszłam z Tobą całą ciążę. :-D

nick nieaktualny, Zofia8, Elfik, Aasiula, paszczakin, MartaDidi, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, Magdala, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ogolnie przez miesiac zero problemu. Ja mam krotkie bo wlasne chujowki i wzmacniam je akrylem lub zelem.

Tez doceniłam. Przestałam obgryzać, przez co mniej nerwowa się zrobiłam, bo mi się przestało nakręcac. No i luz, nie musze się martwić odpryśniętym lakierem. 3 mi się złamały, jak na wsi targałam krzaczory, ale skróciłam i dalej są śliczne. A mam już ponad miesiąc. Pewnie jeszcze jeden wytrwam i dopiero pójdę uzupełnić :)

SolarPolar lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    A kurwa bociek mi nad glowa przelecial! Prawie jestem w cionży!!!!

Ja w niedzielę po drodze wypatrywałam i wypatrzyłam jednego :) Zobaczymy, czy coś przyniesie :)

SolarPolar lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku <3 trzymam kciukam,keglam,wczuwam się,że to my niedługo teraz w kolejce! Elfik,Kapta,ja pepa ;) itd,itp
    :-P :-D :-O

Elfik, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Paszcza jak wlazłam tu na forum to Ty akurat robiłaś test ciążowy i nie dawałaś mu wiary...:-)
    Przeszłam z Tobą całą ciążę. :-D

Ale z porodu się urywasz? taka fumfela...

Jedz, dopilnuj do końca na miejscu,,,;)

nick nieaktualny, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena, doszło cosik do ciebie?

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My oboje z mezem widzielismy tuz po mojej owulacji. Ja tam wierze w bociany:-)

Krakonka, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja w niedzielę po drodze wypatrywałam i wypatrzyłam jednego :) Zobaczymy, czy coś przyniesie :)

Ja pierwsze dwa zobaczylam w locie. ;-)

Dzisiaj zobaczyłam stojacego na gnieździe moim prywatnym a juz się martwiłam, że nie przylecą.

moremi, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ...co u slash? Ona ma termin na maj,mało mnie tu to nie wiem..

moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Ale z porodu się urywasz? taka fumfela...

Jedz, dopilnuj do końca na miejscu,,,;)

Będę ją wspierać duchowo...:-)

Elfik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    My oboje z mezem widzielismy tuz po mojej owulacji. Ja tam wierze w bociany:-)

E tam, ja je widywałam po każdej przez ostatnie dwa lata i co? ;-)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    bry.
    a ja mam problem.
    43pomocy.gif

zaczynam wykazywać objawy odstawienne, czy jak na to mówią...
    siedzę obok mojego m i go podgryzam. a to w ramię, a to w szyję, a to go szczapię za udo i tarmoszę... wydaję przy tym niecenzuralne dźwięki...

a głodna nie jestem- zjedliśmy obiad niedawno. może za dużo czekolady się nawpierniczałam? zjadłam pół czekoladowego królika wielkanocnego....

przyszłam do Was.
    może mi przejdzie...

Kometa może wypij szklankę zimnej wody - zamiast?
    Albo lepiej z 5 od razu...;-)

ComeToMeBaby, Elfik, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia fajny wiosenny suwak.

Elfik, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa - woda cię uratuje ;) marsz pod zimny prysznic albo chociaż napij sie lodowatej ;)

Duśka a w kapuście szukałas? Jak bociany nawalaja to może trzeba iść na spacer w pole 8)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kometa - woda cię uratuje ;) marsz pod zimny prysznic albo chociaż napij sie lodowatej ;)

Duśka a w kapuście szukałas? Jak bociany nawalaja to może trzeba iść na spacer w pole 8)

To jest myśl!!!
    Jak tylko posadzą to polecę szukać! ;-)

Aasiula, Natka_79, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Dobrze Paszcza ze rodzisz bo Twoja ciaza ze wszystkich najdluzej trwala - jakbys zawsze tu w cionzy byla! Nie moge sie juz doczekac Adaska . Jutro o czwartejj sprawdze jak sytuacja:-) mam nadzieje ze bedziesz po !
    Pacz pani, mi moja tez najdłużej trwa ;)
    Musi coś w tym być..

nick nieaktualny, MartaDidi, Elfik, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Zofia8, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śniła mi się dzisiaj moja histerolaparo.
    Sala operacyjna - obraz nędzy i rozpaczy, lekarz w brudnym, pokrwawionym fartuchu wycierajacy mój brzuch szarą z kurzu ścierą, pielęgniarka oganiająca łatką muchy...
    Lepiace się od tłustego brudu łóżko i zmiętolona pościel dopełniały obraz... :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:59

paszczakin, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Śniła mi się dzisiaj moja histerolaparo.
    Sala operacyjna - obraz nędzy i rozpaczy, lekarz w brudnym, pokrwawionym fartuchu wycierajacy mój brzuch szarą z kurzu ścierą, pielęgniarka oganiająca łatką muchy...
    Lepiace się od tłustego brudu łóżko i zmiętolona pościel dopełniały obraz... :-\
    Ja pdrole Wacia Ty to masz sny 036.gif

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Elfik, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8621 8622 8623 8624 8625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ