35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam city elite, zejebisty jest. No ale nie jest mała parasola, a taka chciała chyba Bozia.megan8 wrote:Bozia ,znalazłaś coś??
1 . http://www.babymanager.pl/joie-litetrax-4-vs-baby-jogger-city-lite/
2. http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/comp/4413592
3. http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-bebe-beni-izzy-spacerowka-20132014-p-16873.html
4. http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-agile-4_p496
ja myślę o tych
ale między 1 a 2
kurde ,spóźnie się na areobik ....
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszcza jak wlazłam tu na forum to Ty akurat robiłaś test ciążowy i nie dawałaś mu wiary...

Przeszłam z Tobą całą ciążę.
peppapig, Zofia8, Elfik, Aasiula, paszczakin, MartaDidi, moremi, kapturnica, kkisia, Simba, Magdala, gosia7122, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ogolnie przez miesiac zero problemu. Ja mam krotkie bo wlasne chujowki i wzmacniam je akrylem lub zelem.
Tez doceniłam. Przestałam obgryzać, przez co mniej nerwowa się zrobiłam, bo mi się przestało nakręcac. No i luz, nie musze się martwić odpryśniętym lakierem. 3 mi się złamały, jak na wsi targałam krzaczory, ale skróciłam i dalej są śliczne. A mam już ponad miesiąc. Pewnie jeszcze jeden wytrwam i dopiero pójdę uzupełnić
SolarPolar lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Paszcza jak wlazłam tu na forum to Ty akurat robiłaś test ciążowy i nie dawałaś mu wiary...

Przeszłam z Tobą całą ciążę.
Ale z porodu się urywasz? taka fumfela...
Jedz, dopilnuj do końca na miejscu,,,
macduska, Aasiula, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja w niedzielę po drodze wypatrywałam i wypatrzyłam jednego
Zobaczymy, czy coś przyniesie 
Ja pierwsze dwa zobaczylam w locie.
Dzisiaj zobaczyłam stojacego na gnieździe moim prywatnym a juz się martwiłam, że nie przylecą.
moremi, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:bry.
a ja mam problem.

zaczynam wykazywać objawy odstawienne, czy jak na to mówią...
siedzę obok mojego m i go podgryzam. a to w ramię, a to w szyję, a to go szczapię za udo i tarmoszę... wydaję przy tym niecenzuralne dźwięki...
a głodna nie jestem- zjedliśmy obiad niedawno. może za dużo czekolady się nawpierniczałam? zjadłam pół czekoladowego królika wielkanocnego....
przyszłam do Was.
może mi przejdzie...
Kometa może wypij szklankę zimnej wody - zamiast?
Albo lepiej z 5 od razu...
ComeToMeBaby, Elfik, moremi, Sabina, kkisia, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa - woda cię uratuje
marsz pod zimny prysznic albo chociaż napij sie lodowatej 
Duśka a w kapuście szukałas? Jak bociany nawalaja to może trzeba iść na spacer w pole
ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Elfik, moremi, Sabina, kkisia, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Kometa - woda cię uratuje
marsz pod zimny prysznic albo chociaż napij sie lodowatej 
Duśka a w kapuście szukałas? Jak bociany nawalaja to może trzeba iść na spacer w pole
To jest myśl!!!
Jak tylko posadzą to polecę szukać!
Aasiula, Natka_79, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pacz pani, mi moja tez najdłużej trwaSolarPolar wrote:Dobrze Paszcza ze rodzisz bo Twoja ciaza ze wszystkich najdluzej trwala - jakbys zawsze tu w cionzy byla! Nie moge sie juz doczekac Adaska . Jutro o czwartejj sprawdze jak sytuacja:-) mam nadzieje ze bedziesz po !

Musi coś w tym być..
macduska, MartaDidi, Elfik, moremi, Sabina, kkisia, Simba, Zofia8, SolarPolar, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚniła mi się dzisiaj moja histerolaparo.
Sala operacyjna - obraz nędzy i rozpaczy, lekarz w brudnym, pokrwawionym fartuchu wycierajacy mój brzuch szarą z kurzu ścierą, pielęgniarka oganiająca łatką muchy...
Lepiace się od tłustego brudu łóżko i zmiętolona pościel dopełniały obraz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:59
paszczakin, moremi, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja pdrole Wacia Ty to masz snymacduska wrote:Śniła mi się dzisiaj moja histerolaparo.
Sala operacyjna - obraz nędzy i rozpaczy, lekarz w brudnym, pokrwawionym fartuchu wycierajacy mój brzuch szarą z kurzu ścierą, pielęgniarka oganiająca łatką muchy...
Lepiace się od tłustego brudu łóżko i zmiętolona pościel dopełniały obraz...
ComeToMeBaby, macduska, Elfik, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

trzymam kciukam,keglam,wczuwam się,że to my niedługo teraz w kolejce! Elfik,Kapta,ja pepa