35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paszcza...pozachwycaj się tym pięknym pokojem, bo potem to Ci już będzie wszystko obojętne - nawet w kiblu będzie cudownie - ale dopiero po znieczuleniu...

Nie da się tak powiedzieć, że kamienie bolą bardziej, a poród mniej lub na odwrót - każdy organizm jest inny. Jak ja słyszę opowieści, że bóle porodowe to jak większy okres - to mi ręce opadają .....mnie bolało o k r o p n i e - nic to nie miało wspólnego nawet z najgorszym okresem. Natomiast u dentysty potrafię zasnąc na fotelu podczas borowania...a moja kumpela w pracy mówi, że woli rodzić niż iść do stomatologa (rodziła 3 razy naturalnie) - tak więc wszystko to jest indywidualne...
stara.krycha, gosia7122, SolarPolar, mamatrojki80, kicia 123, Margolcia88, Zofia8, Dziobak, Elfik, gretka, Magdala, caffe, moremi, Aasiula, Krakonka, kapturnica, Sabina, kkisia, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Chce ktora mojego? Wlasnie pol akrylu mi odpadlo i jade z przyklejonym paznokciem scochem- elegantka! Wkurwa przez to mam.stara.krycha wrote:Dieta paznokciowa nie jest zla. Nie robi balaganu w kuchni i pozwala schudnac. Same plusy

stara.krycha, Aasiula, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Paszcza...pozachwycaj się tym pięknym pokojem, bo potem to Ci już będzie wszystko obojętne - nawet w kiblu będzie cudownie - ale dopiero po znieczuleniu...

Nie da się tak powiedzieć, że kamienie bolą bardziej, a poród mniej lub na odwrót - każdy organizm jest inny. Jak ja słyszę opowieści, że bóle porodowe to jak większy okres - to mi ręce opadają .....mnie bolało o k r o p n i e - nic to nie miało wspólnego nawet z najgorszym okresem. Natomiast u dentysty potrafię zasnąc na fotelu podczas borowania...a moja kumpela w pracy mówi, że woli rodzić niż iść do stomatologa (rodziła 3 razy naturalnie) - tak więc wszystko to jest indywidualne...
Nie strasz jej
a znieczulenie miałaś?
paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzisz, a ja mialam akryle robic w tamtym tygodniu, ale mi sie jechac do miasta nie chcialo. I co? Warto bylo!SolarPolar wrote:Chce ktora mojego? Wlasnie pol akrylu mi odpadlo i jade z przyklejonym paznokciem scochem- elegantka! Wkurwa przez to mam.
-
A kurwa bociek mi nad glowa przelecial! Prawie jestem w cionży!!!!
stara.krycha, gretka, caffe, moremi, Zofia8, Aasiula, ComeToMeBaby, Krakonka, kapturnica, Sabina, kkisia, Simba, gosia7122, Arwena, iwcia77, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Kurka, mowilam glupolu, ze Adasie wychodzą szybciej i nieplanowane? To nie słuchała doświadczonej higienistki.paszczakin wrote:I w ogóle to te skurcze to przereklamowane jakies.. Najwyższy na ktg ma 127, przed kroplowa mialam 80 i tez nie bolało . Coś myślę, że bez jakiegoś speeda się nie obejdzie.
Położna tez zdziwiona, że mi nic..
Bujam się na piłce, mauza wyslalam do domu, bo musi rzeczy pozalatwiac, nie planowaliśmy niebytu
Dostaniesz oksytocyne i poleci. Tylko wtedy nie rznij bohatera i weź se znieczulenie.
Pamiętaj, rodzisz Adasia, znaczy porod będzie fajowy!
Trzym się!
stara.krycha, Elfik, moremi, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO, w końcu słyszę, że ktoś oprócz mnie zasypia u dentystyBozia3 wrote:Paszcza...pozachwycaj się tym pięknym pokojem, bo potem to Ci już będzie wszystko obojętne - nawet w kiblu będzie cudownie - ale dopiero po znieczuleniu...

Ja tam w padam dla relaksu hehehe
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja chyba tak jak Elfik niewzruszliwa,grunt ze dziecko zbadają,a do tego masz bonus w postaci zdjęcia,po co wiecej ??kapturnica wrote:No wlasnie chamy To nie lepiej puscic nagrywania w trakcie badania tylko sie tak pierdolic ze zdjeciami ???
Uj z tym najwazniejsze , ze godzine mam dobra na dojazd i ze zbadaja dzieciora
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
Ogolnie przez miesiac zero problemu. Ja mam krotkie bo wlasne chujowki i wzmacniam je akrylem lub zelem.stara.krycha wrote:Widzisz, a ja mialam akryle robic w tamtym tygodniu, ale mi sie jechac do miasta nie chcialo. I co? Warto bylo!

stara.krycha, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie postanowilam dac im szanse naturalnie po paru latkach ciaglego akrylowania, co miesiac wlasnie. Od grudnia jestem na odwyku. Trzymam sie niezle, paznokcie tak sobie.SolarPolar wrote:Ogolnie przez miesiac zero problemu. Ja mam krotkie bo wlasne chujowki i wzmacniam je akrylem lub zelem.
SolarPolar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Może Ci do kegla podłaczyli? to by wyjaśniało sprawę bezbolesnych skurczypaszczakin wrote:I w ogóle to te skurcze to przereklamowane jakies.. Najwyższy na ktg ma 127, przed kroplowa mialam 80 i tez nie bolało . Coś myślę, że bez jakiegoś speeda się nie obejdzie.
Położna tez zdziwiona, że mi nic..
Bujam się na piłce, mauza wyslalam do domu, bo musi rzeczy pozalatwiac, nie planowaliśmy niebytu

PS. Spoko spoko, jeszcze pobolą te skurcze
mnie też na początku nie bolały i lekarz się śmiał, że może takie już zostaną. Przepowiednia się nie sprawdziła
moremi, kkisia, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:ja chyba tak jak Elfik niewzruszliwa,grunt ze dziecko zbadają,a do tego masz bonus w postaci zdjęcia,po co wiecej ??
e nie, heloł..
jak zobaczyłam zdjęcie tej dziewczynki, która podniosła ręce podczas robienia zdjęcia, bo myślała, ze do niej strzelają, to się spłakałam.. (cionża chyba)
bo moja w tym samym prawie wieku jeszcze nawet o złych ludziach nie słyszała, a tamto dziecko wie, że trzeba podnieść ręce, może cię nie zabiją, nie skrzywdzą...
chujowy świat..
i kiedy widzę uratowane zabiedzone zwierzaki, jak u dobrych ludzi odzyskują sierść, mięcho i radość istnienia, też mam oczy w mokrym miejscu..
i jak widzę staruszków, którzy trzymają się za ręce i zwracają do sobie z uwagą, ciepłem i szacunkiem.
Bo kufra wiem, ile to trzeba cierpliwości, kultury i wmpatii, żeby tego swojego chłopa nie ubić czasem, ja tylko 15 lat, a 50 razem i nadal z sympatią- hoho..
zatem proszę mnie nie wyrzucać z forum, jakieś uczucia kobiece mam, po prostu nie na noworodki..
efekt po urodzeniu o niebo i tak lepszy niż te filmy, aż taka ciekawa nie jestem, poczekam..
ale skoro pan od koparki mógł tu pisać, to ja, mając za dużo hormonów męskich, tez mogę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:10
stara.krycha, Dziobak, moremi, gretka, chruszczow, Aasiula, Magda*, peppapig, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, kkisia, Simba, gosia7122, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH