35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:toć mozna wydrukowac

zapomniałam, że ja niewzruszliwa..
tu z życia, pisałam już, ale...
kiedyś wracam z badań staraczkowych, mówię małżowi zadowolona, że testosteron mam w normie, a on:
"ale jak dla kobiety czy jak dla faceta?"
tyle w temacie kobiecych emocji...
Zofia8, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, stara.krycha, Margolcia88, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElf moja młoda bierze leki 4 razy dziennie plus nebulizacje jak trzeba. Syropki sama sobie aplikuje, daje jej w strzykawce, a ona sama sobie wciska do buzi.Może Ida chce sama?
mamatrojki80, Elfik, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja bym była chetna gdybym chudsza byłaDziobak wrote:Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.
Jak bede jechac na wqkacje fura do Pl, to przywioze ci mojego. Rogala znaczy. Chyba, ze do tej pory kupisz sobie sama.
Obiecalam jeszcze Elfowi mufke do wozka jak zaciazy, no i kurka, widac, ze miala motywacje. Elf - mufe dostaniesz w wakacje.
Obiecalam komus cos jeszcze? Ciuchy mam ciazowe, ale zabietam tylko wtedy jak bede autem jechac. Sa chetne?
,bo ty z Gdańska,czy mi sie wydaje?
Dziobak, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ej no przestańcie, przecie mowie, ze jeszcze nie. Juz jestem na kroplowce, nera nie boli i świat jest znowu piękny

Dali mi jesc, bo wczesniej pawiowalam. Bedem żyć.
A jaka ładna porodowka
wannę mam w pokoju
Margolcia88, stara.krycha, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, Natka_79, gretka, gosia7122, Bozia3, Dziobak, Elfik, Magda*, Magdala, caffe, moremi, Aasiula, Krakonka, kkisia, Simba, Arwena, Reni, anna maria, iwcia77, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i wifi dzialapaszczakin wrote:Ej no przestańcie, przecie mowie, ze jeszcze nie. Juz jestem na kroplowce, nera nie boli i świat jest znowu piękny

Dali mi jesc, bo wczesniej pawiowalam. Bedem żyć.
A jaka ładna porodowka
wannę mam w pokoju 
Zofia8, paszczakin, Elfik, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Spoko, spoko... Nie stresujcie Paszczy, skoro jutro ma rodzic to dzis niech zbiera siły
swoja droga nic dziwnego ze ostatnio tak pucowala dom karcherem 
stara.krycha, kapturnica, Sabina, Zofia8, paszczakin, Elfik, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie na porodówce tez była wanna w pokoju
a w tym roku wprowadzili jakieś nowości: muzykę relaksacyjna, masaż olejkami ?! Ciekawa tego jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 17:24
stara.krycha, Margolcia88, Zofia8, Magda*, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i za Adasia