35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kluska ma 72 cm i 8100 g. Ciuchy na 74 ( gory ) i spodnie na 80. Ale te skandynawskie to jakieś takie wieksze rozmiary chyba są. Dostalismy trochę ciuszkow z Cool Club i tam 80 juz są za male. A z norweskiego H&M to i body 68 jeszcze pasza. Ot, magia.caffe wrote:bo widać on jest wersja sportowa

mój jest raczej taki "ubity", też nie ma fałdek itp. Nie wiem ile mierzy i waży, bo dzisiaj go zapisywałam własnie na ważenie i mierzenie i termin mi wyznaczyli na 12 maja...
Rozmiary to nosi 86-92. Czasami z przewagą na 92. Mój też ma długie nogi własnie.
caffe, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bo te rozmiarówki to jakieś cyrki są. Teraz to już większość kupuję bezpośrednio w sklepie właśnie z tego powodu. Odkryłam fajną hurtownię w Wawie i tam ostatnio kupiłam fajne ciuchy i w bardzo dobrym gatunku. Wolę kilka złoty dopłacić niz potem mieć bluzki z dekoltem do pępka.Dziobak wrote:Kluska ma 72 cm i 8100 g. Ciuchy na 74 ( gory ) i spodnie na 80. Ale te skandynawskie to jakieś takie wieksze rozmiary chyba są. Dostalismy trochę ciuszkow z Cool Club i tam 80 juz są za male. A z norweskiego H&M to i body 68 jeszcze pasza. Ot, magia.
Dziobak, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszcza, powodzenia. Niech Ci wyskoczy dziecię jak śliweczka, a szybko, a bez bólu. I tak, zdawaj realcję na bieżąco

Możemy z Tobą oddcyhać albo co
Magdala, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni uspokoj sie. Nerwowa taka jakby sama byla w cionzy.
Moze to ja namieszalam. Jestem w cionzy jedna noga bo mi kreska nie ciemnieje.
A mowia ze nie mozna byc jakby w ciazy.
Musimy nasze forum opatentowac coby nam tvn licencji nie zagarnal.
Zofia8, Sabina, stara.krycha, Bozia3, Krakonka, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Paszcza trzymam co sie da zeby ci gładko i szybko poszło
no no... Zaraz rewolucja sie zacznie w twoim życiu 
Bozia....hmm, nie wiem czy parasolki sa wygodne w prowadzeniu jak takie z zwykła raczką? Kilka znajomych było zadowolonych z espiro magic. Ja tam zawsze polecam rozejrzenie sie w dobrym sklepie, warto pomacać, pojeździć, sprawdzic daszek i kosz no i wagę wózka.
caffe, Aasiula, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
weźmie to to takie kupi zwierzaka nie mając wiedzy na jego temat a potem się pozbywa
widziałam to ogłoszenie już dawno
dziwne jest to, że w ogłoszeniu zwierzak ma 8 mscy
ja już w zeszłym roku te foty widziałam
mamatrojki80 wrote:http://sprzedajemy.pl/szop-pracz-dziewczynka-8-miesiecy,10698812
Reni kcesz? zdjęcie na kanapie mnie rozwaliło.
moremi, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
albo to
http://sprzedajemy.pl/5-cio-miesieczny-szop-pracz,13795597?source=right
zamienię na yorka
zamienię dziecko ludzkie chłopca na dziewczynkę
chłopiec jest w trakcie wychowywaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:49
Dziobak, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
To jest bardziej bezduszneReni wrote:weźmie to to takie kupi zwierzaka nie mając wiedzy na jego temat a potem się pozbywa
http://sprzedajemy.pl/5-cio-miesieczny-szop-pracz,13795597?source=right
Ludzie, to kurwy
Widzę, że juz znalazłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:52
Reni, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, Krakonka, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dokladnie wiem, uwierz mi, ze ja przy oszukanczych 40 czulam juz duzo. Nie zdazylam miec oszukanczych w domu , bo mi wody odeszly i dlatego mialam je w szpitalupaszczakin wrote:Iwcia, ale to nie sa te prawdziwe skurcze.. ja te oszukancze to juz nie wiem jak dlugo mam.. to nie to, ze ja "ignoruje" ten bol, jego po prostu nie ma..
Ale fakt, prog bolu mam raczej wysoki, trenowany na kamieniach nerkowych.. Niemniej testowac wytrzymalosci nie zamierzam, epidural, maly guzik w rece, jak bedzie napierdzielac, to sama se moge zadozowac
cala sobote na 40-50
-
caffe wrote:bo widać on jest wersja sportowa

Rozmiary to nosi 86-92. Czasami z przewagą na 92. Mój też ma długie nogi własnie.
hehe, normalnie padam jak to czytam.
sweterki z moją trzylatką i spodenki mogą sobie pożyczać
)))))))))))))))
caffe, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
No wlasnie chamy To nie lepiej puscic nagrywania w trakcie badania tylko sie tak pierdolic ze zdjeciami ???Elfik wrote:chamy
Uj z tym najwazniejsze , ze godzine mam dobra na dojazd i ze zbadaja dzieciora
Zofia8, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyReni wrote:weźmie to to takie kupi zwierzaka nie mając wiedzy na jego temat a potem się pozbywa
Bidne te zwierzaki, nawet nie wiedziałam do dziś, ze takiego szopa można tak kupić...
ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
a my mamy taki
lekki, ładny
a prowadzi się jak każda spacerówka, czyli koła nie za duże, na występach się potykają
http://www.peppermint.co.uk/nursery_department/buggies-strollers-and-pushchairs/maclaren-quest-sport-buggy-2013-dove-orchid-smoke.html
iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No wlasnie chamy To nie lepiej puscic nagrywania w trakcie badania tylko sie tak pierdolic ze zdjeciami ???
Uj z tym najwazniejsze , ze godzine mam dobra na dojazd i ze zbadaja dzieciora
Kapta, ale ja te zdjęcia to może ze dwa, trzy razy do reki wzięłam, a nagrania nie..
zdjęcia fajniejsze, możesz do portfela włożyć
Aasiula, Magda*, kkisia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH