35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..
caffe, Aasiula, Heretyczka, Elfik, gretka, Bozia3, mamatrojki80, Zofia8, ComeToMeBaby, Magdala, Niuta, moremi, peppapig, kapturnica, Dziobak, Reni, stara.krycha, Krakonka, Sabina, Magda*, SolarPolar, gosia7122, macduska, megan8, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, anna maria, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
No to się będzie działopaszczakin wrote:No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..

Trzym się dzielnie kobieto
Elfik, Aasiula, paszczakin, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..
No to przynajmniej nie będziesz wyczekiwać..
Karcher oddany, spokojnie rodż..
i relacja online!
gretka, Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, kapturnica, paszczakin, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..
OOOOO a kto przepowiadal ladna date 15.04 ?
To kciukamy i keglamy
Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:No to co z tą ciążą??? Która tam nabrała wody w usta. Gadać, podnosić na duchu oczekujące!
Magdala, Ty nie pij już nic wieczorem coby mocz zagęścić przez noc.
Zauważyłam, że bierzesz progesteron... on często przekłamuje wynik mierzonej temperatury. Przy progesteronie temp. jest wyższa od normalnej. Nie wiem jak jest przy testowaniu.
Nadal mocno trzymam
A wiesz ze ty racje masz. Wczoraj wpakowalam 400mg i tmp do 37.2 rano byla.
Dzieki za trzymanie. Bardzo potrzebne
kkisia lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ej, ale u mnie to jeszcze nie poród. Wywalilo mi nerke, kamień być może, bo mialam kiedyś, wiec dostane kroplowe przeciwbólowa i na dojrzewanie szyjki.
Ale to trwa, wiec porodu się dziś raczej nie spodziewajcie.
moremi, Magdala, Elfik, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Ty się tu juz nie migaj...jak dadzą Ci kroplówę, to pójdzie elegancko...paszczakin wrote:Ej, ale u mnie to jeszcze nie poród. Wywalilo mi nerke, kamień być może, bo mialam kiedyś, wiec dostane kroplowe przeciwbólowa i na dojrzewanie szyjki.
Ale to trwa, wiec porodu się dziś raczej nie spodziewajcie.
Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieciate - muszę na szybko kupić jeszcze jeden wózek - spacerówka -parasolka - coś lekkiego do zawożenia na co dzień dla babć na spacery. Może być jakaś używana - ważne, żeby była poręczna i lekka na spacer po osiedlu. Macie jakieś sugestie co do firmy? Zupełnie nie siedzę w temacie....chyba Ania.G kupowała coś ostatnio...
megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH