35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapta powiedz ten rogal do spania to jaki on dlugi jest ?
Czy Tobie taka dlugosc wystarcza? czy lepiej kupic dluzszy ?
Tylko bez skojarzen prosze
Chce kupic ale laski pisza ze niektore sa za krotkie i niewygodne z tego wlasnie powodu .
anna maria, Dziobak, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry ladna pogoda 16stp.bylam u kardiologa zalozyli mi ekg24h,zrobili usg serducha i mowia ze serce mam jak dzwon
,o 15:50 z Helka do ortopedy na kontrole
mamatrojki80, Zofia8, gretka, kkisia, Aasiula, Magdala, moremi, peppapig, Sabina, gosia7122, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.Aasiula wrote:Kapta powiedz ten rogal do spania to jaki on dlugi jest ?
Chce kupic ale laski pisza ze niektore sa za krotkie i niewygodne z tego wlasnie powodu .
Jak bede jechac na wqkacje fura do Pl, to przywioze ci mojego. Rogala znaczy. Chyba, ze do tej pory kupisz sobie sama.
Obiecalam jeszcze Elfowi mufke do wozka jak zaciazy, no i kurka, widac, ze miala motywacje. Elf - mufe dostaniesz w wakacje.
Obiecalam komus cos jeszcze? Ciuchy mam ciazowe, ale zabietam tylko wtedy jak bede autem jechac. Sa chetne?
Elfik, kkisia, Aasiula, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No to co z tą ciążą??? Która tam nabrała wody w usta. Gadać, podnosić na duchu oczekujące!
Magdala, Ty nie pij już nic wieczorem coby mocz zagęścić przez noc.
Zauważyłam, że bierzesz progesteron... on często przekłamuje wynik mierzonej temperatury. Przy progesteronie temp. jest wyższa od normalnej. Nie wiem jak jest przy testowaniu.
Nadal mocno trzymam
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.
Jak bede jechac na wqkacje fura do Pl, to przywioze ci mojego. Rogala znaczy. Chyba, ze do tej pory kupisz sobie sama.
Obiecalam jeszcze Elfowi mufke do wozka jak zaciazy, no i kurka, widac, ze miala motywacje. Elf - mufe dostaniesz w wakacje.
Obiecalam komus cos jeszcze? Ciuchy mam ciazowe, ale zabietam tylko wtedy jak bede autem jechac. Sa chetne?
Ja chce , bo przeca zaraz w ciazy bede
Dziobak, Elfik, Aasiula, moremi, Sabina, Margolcia88, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ale fajnie Dziobak :)To mam motywacje i jaDziobak wrote:Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.
Dzikuje bardzo
Dziobak, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Elfi a ukogo bylas z mloda ?
Chodzi mi o te migdalki i zabieg
najpierw
Chełmiński i jakaś babka z przychodni na Kołobrzeskiej
obydwoje się nie zająknęli, że sama trąbka do ucha nie wystarczy.
stwierdzili, że dziecko ma wąskie przewody, dzięki nim dziecko cierpiało kilka miesięcy z zapaleniem uszu i głuchło..
Gdyby nie to, ze jestem dobrą ateistką, to bym im po chrześcijańsku życzyła kamieni nerkowych..
Potem
Skorek i Mikaszewski, że operacja uszu i usunięcie migdała
natomiast Urban i Zbielska (chyba tak ma na nazwisko, musiałabym zajrzeć), żeby jednak poczekać, a z migdałem nie bardzo wycinać , bo ma - w dużym skrócie "krótkie podniebienie" i będzie problem z mową...
miałam namiar na jeszcze jednego, podobno świetnego, dał mi genetyk u którego byłam po pappa, ale jak przeglądali mi papiery gdzieś, to się karteczka odkleiła, zanim ją zakonotowałam..
Z chęcią bym poszła gdzieś jeszcze, jeśli masz jakieś info poprosze bardzo ładnie
a poza tym, zrobiłam syrop w niedzielę wieczór, czy dziś wieczór mozna zaczać degustację?
i masz priva, widziałaś?
Ps, to ja pisałam, matka ze schizofrenią lekarską, wielopodmiotową...
Dziobak, Aasiula, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Do mnie na wodke zajedz...Dziobak wrote:Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.
Zofia8, Aasiula, moremi, Dziobak, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Ja mam 175cm wzrostu i dla mnie ten w ksztalcie litery C jest w sam raz Nie wiem czy sa dluzsze niz te z motherhoodaAasiula wrote:Kapta powiedz ten rogal do spania to jaki on dlugi jest ?
Chce kupic ale laski pisza ze niektore sa za krotkie i niewygodne z tego wlasnie powodu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 13:54
Aasiula, Elfik, peppapig, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
ale masz rozmiar króliczy więc ja nie wejdę

Dziobak wrote:Moj byl dlugi, bo rozmiar jednak ma znaczenie.
moremi, Dziobak, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
no wiesz Reni....wiedziałabyś jako jedna z pierwszych....ja się po krzakach nie chowam - nie robi się takich rzeczy koleżankom z forum....Reni wrote:Dlaczego Bozia albo Caffe som w cionszy i nic nie mówią?!
Elfik, gretka, Aasiula, moremi, Dziobak, Reni, Sabina, SolarPolar, gosia7122, megan8, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH