SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko mi popiół wyjada spod kominka... Udaję, ze nie widzę... Obzarlismy się tagliatelle z krewetkami i rok ruszyć mi się tylka nie chce.
    O, teraz gryzie wiklinowy koszyk na drewno. Normalnie Animal Planet mam w domu...

moremi, stara.krycha, Reni, Aasiula, Elfik, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny dzieciate - muszę na szybko kupić jeszcze jeden wózek - spacerówka -parasolka - coś lekkiego do zawożenia na co dzień dla babć na spacery. Może być jakaś używana - ważne, żeby była poręczna i lekka na spacer po osiedlu. Macie jakieś sugestie co do firmy? Zupełnie nie siedzę w temacie....chyba Ania.G kupowała coś ostatnio...
    ale już go chcesz w taką parasolkę pakować?

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dziecko mi popiół wyjada spod kominka... Udaję, ze nie widzę... Obzarlismy się tagliatelle z krewetkami i rok ruszyć mi się tylka nie chce.
    O, teraz gryzie wiklinowy koszyk na drewno. Normalnie Animal Planet mam w domu...
    Może byś mu jeść dała, co??? ;) a nie tylko Ty się obżerasz, a dziecko musi samo szukać pożywienia ;)

Zofia8, Dziobak, paszczakin, stara.krycha, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, Bozia3, megan8, kkisia, Simba, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może byś mu jeść dała, co??? ;) a nie tylko Ty się obżerasz, a dziecko musi samo szukać pożywienia ;)
    Dostał tez, no! Zjadl cały sloiczek indyka z warzywami i cukinia. Je, od kiedy zaczęłam mu solic obiadki. A w ogóle to dostał ksywe Kluska, bo jakiś taki pyzaty się zrobił ma dziobie. Mały Budda normalnie. Wczesniej był ladniejszy ;-)

caffe, paszczakin, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo to to własnie
    ale nie jesteś tak? ;-)
    Bozia3 wrote:
    no wiesz Reni....wiedziałabyś jako jedna z pierwszych....ja się po krzakach nie chowam - nie robi się takich rzeczy koleżankom z forum....:)

moremi, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sie qrwa nie dowiedzialam kto w tej ciazy. Ide pizze lepic, moze sie akcja rozkreci...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dostał tez, no! Zjadl cały sloiczek indyka z warzywami i cukinia. Je, od kiedy zaczęłam mu solic obiadki. A w ogóle to dostał ksywe Kluska, bo jakiś taki pyzaty się zrobił ma dziobie. Mały Budda normalnie. Wczesniej był ladniejszy ;-)
    Mój zjada dania ze słoiczków, ale mu nie doprawiam bo mu smakują :)

Teraz jak zaczął się więcej ruszać to już nie będzie mu się wszystko odkładało w ciałko tylko będzie spalał, nie przytyje ;)

moremi, Dziobak, Aasiula, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scared40.gif
    paszczakin wrote:
    No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..

moremi, mamatrojki80, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, dobrze że jutro, bo dzisiaj mój osobisty małzonek ma urodziny, to trochę nie bardzo jakbym na ovu siedziała. Jutro za to murem. Sprzed kompa się nie ruszę, oka nie zmrużę ;-)

stara.krycha, Dziobak, mamatrojki80, gretka, Zofia8, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, paszczakin, Sabina, gosia7122, Bozia3, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja bez ciąży mam 40-42 (kupuję XL) bo w cyckach wszystko małe
    lol027.gif
    Dziobak wrote:
    Nie, te ciazowe to 38, a i niektóre miałam 40.

mamatrojki80, moremi, Sabina, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale już go chcesz w taką parasolkę pakować?
    no tak - on elegancko siedzi...

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Teraz jak zaczął się więcej ruszać to już nie będzie mu się wszystko odkładało w ciałko tylko będzie spalał, nie przytyje ;)
    Wiem, córka tez tak wyglądała jak miała 8 miesięcy. Podwójny podbródek i chomicze poliki. Teraz wygląda normalnie. ;-)
    A Adaś ogólnie chudy jest, ma długie i chude nożyny, żadnych przesadnych fałd na ciele. Tylko ten łeb taki jakiś... Ale to po ojcu... Co zrobisz, nic nie zrobisz.

caffe, moremi, Bozia3, megan8, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja się też zastanawiałam żeby kupić, ale stwierdziłam, że jeszcze nie teraz bo mój śpi na spacerach i wolę żeby wygodnie leżał w porządnej spacerówce. Też małego zawozimy i nie ma problemu. Po prostu wózek zostawiamy tam u wujków i nie wozimy go codziennie w samochodzie.

megan8 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty dziobie wredny
    a jakbyś mu jeść dała..nie wiem jakieś mleko albo jakąś inną rybe?

dalej wpieprza opał, popiół i wiklinę?
    Dziobak wrote:

stara.krycha, Dziobak, moremi, Aasiula, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie, te ciazowe to 38, a i niektóre miałam 40.
    Dopiero co z kierata przylazlam i juz w karton sie pakuje przez Ciebie! Jak sie chlop o obiad ciskal bedzie to mu powiem, ze to Twoja wina!

mamatrojki80, Dziobak, Reni, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wiem, córka tez tak wyglądała jak miała 8 miesięcy. Podwójny podbródek i chomicze poliki. Teraz wygląda normalnie. ;-)
    A Adaś ogólnie chudy jest, ma długie i chude nożyny, żadnych przesadnych fałd na ciele. Tylko ten łeb taki jakiś... Ale to po ojcu... Co zrobisz, nic nie zrobisz.
    bo widać on jest wersja sportowa ;)

mój jest raczej taki "ubity", też nie ma fałdek itp. Nie wiem ile mierzy i waży, bo dzisiaj go zapisywałam własnie na ważenie i mierzenie i termin mi wyznaczyli na 12 maja...
    Rozmiary to nosi 86-92. Czasami z przewagą na 92. Mój też ma długie nogi własnie.

Dziobak, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak ja bez ciąży mam 40-42 (kupuję XL) bo w cyckach wszystko małe
    lol027.gif
    No, ale tyłek jeszcze masz. Chyba nie xl.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem czy mu w parasolce będzie wygodnie
    i jak ją nosić? rozłożoną
    bez sensu O.o
    może jednak lepszy wózek?
    Bozia3 wrote:

mamatrojki80, moremi, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę o nim rozmawiać
    tu macz
    Dziobak wrote:
    No, ale tyłek jeszcze masz. Chyba nie xl.

Dziobak, moremi, Aasiula, Elfik, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra qrwa żarty się skończyły

co to za tajemnica z tą ciążą?
    mówić albo zamilknę na wieki

albo nie, jak zajdę nic nie powiem o!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:28

stara.krycha, Dziobak, gretka, Krakonka, moremi, Aasiula, Elfik, gosia7122, Bozia3, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8615 8616 8617 8618 8619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ