35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziecko mi popiół wyjada spod kominka... Udaję, ze nie widzę... Obzarlismy się tagliatelle z krewetkami i rok ruszyć mi się tylka nie chce.
O, teraz gryzie wiklinowy koszyk na drewno. Normalnie Animal Planet mam w domu...
moremi, stara.krycha, Reni, Aasiula, Elfik, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ale już go chcesz w taką parasolkę pakować?Bozia3 wrote:Dziewczyny dzieciate - muszę na szybko kupić jeszcze jeden wózek - spacerówka -parasolka - coś lekkiego do zawożenia na co dzień dla babć na spacery. Może być jakaś używana - ważne, żeby była poręczna i lekka na spacer po osiedlu. Macie jakieś sugestie co do firmy? Zupełnie nie siedzę w temacie....chyba Ania.G kupowała coś ostatnio...
-
Może byś mu jeść dała, co???Dziobak wrote:Dziecko mi popiół wyjada spod kominka... Udaję, ze nie widzę... Obzarlismy się tagliatelle z krewetkami i rok ruszyć mi się tylka nie chce.
O, teraz gryzie wiklinowy koszyk na drewno. Normalnie Animal Planet mam w domu...
a nie tylko Ty się obżerasz, a dziecko musi samo szukać pożywienia
Zofia8, Dziobak, paszczakin, stara.krycha, Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, Bozia3, megan8, kkisia, Simba, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dostał tez, no! Zjadl cały sloiczek indyka z warzywami i cukinia. Je, od kiedy zaczęłam mu solic obiadki. A w ogóle to dostał ksywe Kluska, bo jakiś taki pyzaty się zrobił ma dziobie. Mały Budda normalnie. Wczesniej był ladniejszycaffe wrote:Może byś mu jeść dała, co???
a nie tylko Ty się obżerasz, a dziecko musi samo szukać pożywienia 
caffe, paszczakin, Aasiula, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ooo to to własnie
ale nie jesteś tak?
Bozia3 wrote:no wiesz Reni....wiedziałabyś jako jedna z pierwszych....ja się po krzakach nie chowam - nie robi się takich rzeczy koleżankom z forum....
moremi, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój zjada dania ze słoiczków, ale mu nie doprawiam bo mu smakująDziobak wrote:Dostał tez, no! Zjadl cały sloiczek indyka z warzywami i cukinia. Je, od kiedy zaczęłam mu solic obiadki. A w ogóle to dostał ksywe Kluska, bo jakiś taki pyzaty się zrobił ma dziobie. Mały Budda normalnie. Wczesniej był ladniejszy

Teraz jak zaczął się więcej ruszać to już nie będzie mu się wszystko odkładało w ciałko tylko będzie spalał, nie przytyje
moremi, Dziobak, Aasiula, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No dobra, zeby nie było. Jestem w szpitalu, nere mi wywalilo, będą mnie szykować farmakologiczne do porodu SN, bo samo nie rusza. Juz nie wychodzę, rodzic będę pewnie jutro..
moremi, mamatrojki80, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, Bozia3, kkisia, Simba, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Paszcza, dobrze że jutro, bo dzisiaj mój osobisty małzonek ma urodziny, to trochę nie bardzo jakbym na ovu siedziała. Jutro za to murem. Sprzed kompa się nie ruszę, oka nie zmrużę
stara.krycha, Dziobak, mamatrojki80, gretka, Zofia8, Magdala, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, paszczakin, Sabina, gosia7122, Bozia3, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiem, córka tez tak wyglądała jak miała 8 miesięcy. Podwójny podbródek i chomicze poliki. Teraz wygląda normalnie.caffe wrote:
Teraz jak zaczął się więcej ruszać to już nie będzie mu się wszystko odkładało w ciałko tylko będzie spalał, nie przytyje

A Adaś ogólnie chudy jest, ma długie i chude nożyny, żadnych przesadnych fałd na ciele. Tylko ten łeb taki jakiś... Ale to po ojcu... Co zrobisz, nic nie zrobisz.
caffe, moremi, Bozia3, megan8, kkisia, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja się też zastanawiałam żeby kupić, ale stwierdziłam, że jeszcze nie teraz bo mój śpi na spacerach i wolę żeby wygodnie leżał w porządnej spacerówce. Też małego zawozimy i nie ma problemu. Po prostu wózek zostawiamy tam u wujków i nie wozimy go codziennie w samochodzie.Bozia3 wrote:no tak - on elegancko siedzi...
megan8 lubi tę wiadomość
-
Ty dziobie wredny
a jakbyś mu jeść dała..nie wiem jakieś mleko albo jakąś inną rybe?
dalej wpieprza opał, popiół i wiklinę?
Dziobak wrote:Dziecko mi popiół wyjada spod kominka... Udaję, ze nie widzę... Obzarlismy się tagliatelle z krewetkami i rok ruszyć mi się tylka nie chce.
stara.krycha, Dziobak, moremi, Aasiula, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero co z kierata przylazlam i juz w karton sie pakuje przez Ciebie! Jak sie chlop o obiad ciskal bedzie to mu powiem, ze to Twoja wina!Dziobak wrote:Nie, te ciazowe to 38, a i niektóre miałam 40.
mamatrojki80, Dziobak, Reni, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
bo widać on jest wersja sportowaDziobak wrote:Wiem, córka tez tak wyglądała jak miała 8 miesięcy. Podwójny podbródek i chomicze poliki. Teraz wygląda normalnie.

A Adaś ogólnie chudy jest, ma długie i chude nożyny, żadnych przesadnych fałd na ciele. Tylko ten łeb taki jakiś... Ale to po ojcu... Co zrobisz, nic nie zrobisz.
mój jest raczej taki "ubity", też nie ma fałdek itp. Nie wiem ile mierzy i waży, bo dzisiaj go zapisywałam własnie na ważenie i mierzenie i termin mi wyznaczyli na 12 maja...
Rozmiary to nosi 86-92. Czasami z przewagą na 92. Mój też ma długie nogi własnie.
Dziobak, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja nie wiem czy mu w parasolce będzie wygodnie
i jak ją nosić? rozłożoną
bez sensu
może jednak lepszy wózek?Bozia3 wrote:no tak - on elegancko siedzi...
mamatrojki80, moremi, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, gosia7122, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra qrwa żarty się skończyły
co to za tajemnica z tą ciążą?
mówić albo zamilknę na wieki
albo nie, jak zajdę nic nie powiem o!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:28
stara.krycha, Dziobak, gretka, Krakonka, moremi, Aasiula, Elfik, gosia7122, Bozia3, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH