35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBo noworodki to jak szczurki albo jak kroliczki wygladaja, tez nie przepadam tak na "cieplo", potem dopiero...Elfik wrote:e, nie heloł..
jak zobaczyłam zdjęcie tej dziewczynki, która podniosła ręce podczas robienia zdjęcia, bo myślała, ze do niej strzelają, to się spłakałam.. (cionża chyba)
bo moja w tym samym prawie wieku jeszcze nawet o złych ludziach nie słyszała, a tamto dziecko wie, że trzeba podnieść ręce, może cię nie zabiją, nie skrzywdzą...
chujowy świat..
i kiedy widzę uratowane zabiedzone zwierzaki, jak u dobrych ludzi odzyskują sierść, mięcho i radość istnienia, też mam oczy w mokrym miejscu..
i jak widzę staruszków, którzy trzymają się za ręce i zwracają do sobie z uwagą, ciepłem i szacunkiem.
Bo kufra wiem, ile to trzeba cierpliwości, kultury i wmpatii, żeby tego swojego chłopa nie ubić czasem, ja tylko 15 lat, a 50 razem i nadal z sympatią- hoho..
zatem proszę mnie nie wyrzucać z forum, jakieś uczucia kobiece mam, po prostu nie na noworodki..
efekt po urodzeniu o niebo i tak lepszy niż te filmy, aż taka ciekawa nie jestem, poczekam..
ale skoro pan od koparki mógł tu pisać, to ja, mając za dużo hormonów męskich, tez mogę?
Elfik lubi tę wiadomość
-
I na dodatek na początku to taka kapusta. Ani się nie uśmiechnie, ani z tym nie pogadać, a o szachach mozna zapomnieć.stara.krycha wrote:Bo noworodki to jak szczurki albo jak kroliczki wygladaja, tez nie przepadam tak na "cieplo", potem dopiero...
stara.krycha, Elfik, paszczakin, Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, Krakonka, MartaDidi, Sabina, kkisia, Simba, gosia7122, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNie no, ten etap ogarniam, to jak z mezem po imprezie. Mi chodzi o takiego swiezaka prosto z brzucha...moremi wrote:I na dodatek na początku to taka kapusta. Ani się nie uśmiechnie, ani z tym nie pogadać, a o szachach mozna zapomnieć.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Kurka, mowilam glupolu, ze Adasie wychodzą szybciej i nieplanowane? To nie słuchała doświadczonej higienistki.
Dostaniesz oksytocyne i poleci. Tylko wtedy nie rznij bohatera i weź se znieczulenie.
Pamiętaj, rodzisz Adasia, znaczy porod będzie fajowy!
Trzym się!
Zero bohaterów, biorę wszystkie dragi możliwe.. Tylko teraz przez zerwana noc spać mi się chce, a kazali łazić..
Zofia8, macduska, Elfik, SolarPolar, moremi, Aasiula, peppapig, Dziobak, Sabina, kkisia, Simba, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Zero bohaterów, biorę wszystkie dragi możliwe.. Tylko teraz przez zerwana noc spać mi się chce, a kazali łazić..
Drzemnij się póki możesz, potem raczej się nie da.
Powodzenia Paszczaku.
Keglam.
Elfik, Aasiula, Magda*, peppapig, paszczakin, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Zero bohaterów, biorę wszystkie dragi możliwe.. Tylko teraz przez zerwana noc spać mi się chce, a kazali łazić..
idz kupić przekąskę dla partnera
a drugi raz dla siebie
trzecią dla doktora..
zawsze bierz tylko drobne na jeden baton..
i godzinka zleci..
moremi, macduska, gretka, Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tam lubie noworodki,przynajmniej swojestara.krycha wrote:Bo noworodki to jak szczurki albo jak kroliczki wygladaja, tez nie przepadam tak na "cieplo", potem dopiero...
,ale zeby sie emocjonowac filmikiem z usg??
fajnie tak zobaczyc przy badaniu,ale zeby tak o filmik prosic i potem w domu go ogladac,to nie czuje takiej potrzeby
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
Dobrze Paszcza ze rodzisz bo Twoja ciaza ze wszystkich najdluzej trwala - jakbys zawsze tu w cionzy byla! Nie moge sie juz doczekac Adaska . Jutro o czwartejj sprawdze jak sytuacja:-) mam nadzieje ze bedziesz po !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:28
Zofia8, moremi, peppapig, paszczakin, kapturnica, Sabina, kkisia, Simba, Magdala, Arwena, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia ,znalazłaś coś??
1 . http://www.babymanager.pl/joie-litetrax-4-vs-baby-jogger-city-lite/
2. http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/comp/4413592
3. http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-bebe-beni-izzy-spacerowka-20132014-p-16873.html
4. http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-agile-4_p496
ja myślę o tych
ale między 1 a 2
kurde ,spóźnie się na areobik ....
moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:hej macduska

zrobiłam ta twoja paste do chleba
ale ty wiesz jak ja po niej czosnkiem zionę?
nie wiem,moze ja za malo tego twarogu dalam czy jak?kto wie
Bo wiesz, proporcje do ustalenia według własnego gustu...
moremi, Magda*, Elfik, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiesz jaki ja miałam super poród? Milo, zabaw nie, nieomal bezbolesne. Jak pobyt w spa normalnie. A założenie dojścia to 4 sekundy, nawet nie wiesz kiedy juz masz rurę w kregoslupie. Jak masz szanse na epidural, to bierz, nie pytaj!Elfik wrote:dziobak, poczytałam o epiduralu..
w kegosłup?
z własnej woli?
to jednak może sn bez tego?
ale ja pewnie i tak będę pionkiem w tej grze, więc...
Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Moja kuzynka w ataku kamienia nerkowego wymiotowała i prawie mdlała z bólu, powiedziała, że według niej to gorsze niż poród.
Nie rodziłam, ale miałam kamienie w woreczku i do porównania cesarki dwie. Wolałabym 3 cesarki niż jeden atak.
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH