X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    e, nie heloł..

jak zobaczyłam zdjęcie tej dziewczynki, która podniosła ręce podczas robienia zdjęcia, bo myślała, ze do niej strzelają, to się spłakałam.. (cionża chyba)
    bo moja w tym samym prawie wieku jeszcze nawet o złych ludziach nie słyszała, a tamto dziecko wie, że trzeba podnieść ręce, może cię nie zabiją, nie skrzywdzą...
    chujowy świat..

i kiedy widzę uratowane zabiedzone zwierzaki, jak u dobrych ludzi odzyskują sierść, mięcho i radość istnienia, też mam oczy w mokrym miejscu..

i jak widzę staruszków, którzy trzymają się za ręce i zwracają do sobie z uwagą, ciepłem i szacunkiem.
    Bo kufra wiem, ile to trzeba cierpliwości, kultury i wmpatii, żeby tego swojego chłopa nie ubić czasem, ja tylko 15 lat, a 50 razem i nadal z sympatią- hoho..

zatem proszę mnie nie wyrzucać z forum, jakieś uczucia kobiece mam, po prostu nie na noworodki..
    efekt po urodzeniu o niebo i tak lepszy niż te filmy, aż taka ciekawa nie jestem, poczekam.. :)

ale skoro pan od koparki mógł tu pisać, to ja, mając za dużo hormonów męskich, tez mogę? :P
    Bo noworodki to jak szczurki albo jak kroliczki wygladaja, tez nie przepadam tak na "cieplo", potem dopiero...

Elfik lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Bo noworodki to jak szczurki albo jak kroliczki wygladaja, tez nie przepadam tak na "cieplo", potem dopiero...
    I na dodatek na początku to taka kapusta. Ani się nie uśmiechnie, ani z tym nie pogadać, a o szachach mozna zapomnieć.

nick nieaktualny, Elfik, paszczakin, Aasiula, Dziobak, ComeToMeBaby, Krakonka, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    I na dodatek na początku to taka kapusta. Ani się nie uśmiechnie, ani z tym nie pogadać, a o szachach mozna zapomnieć.
    Nie no, ten etap ogarniam, to jak z mezem po imprezie. Mi chodzi o takiego swiezaka prosto z brzucha...

moremi lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera pomylilam godziny. To sie niezle naczekam.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas mi sie skonczyl, bede jutro, ale nadrabianie to se chyba daruje... Pa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa! miłego wieczoru.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Kurka, mowilam glupolu, ze Adasie wychodzą szybciej i nieplanowane? To nie słuchała doświadczonej higienistki.
    Dostaniesz oksytocyne i poleci. Tylko wtedy nie rznij bohatera i weź se znieczulenie.
    Pamiętaj, rodzisz Adasia, znaczy porod będzie fajowy!
    Trzym się!

Zero bohaterów, biorę wszystkie dragi możliwe.. Tylko teraz przez zerwana noc spać mi się chce, a kazali łazić..

Zofia8, nick nieaktualny, Elfik, SolarPolar, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziobak, poczytałam o epiduralu..
    w kegosłup?
    z własnej woli?

to jednak może sn bez tego? ;)

ale ja pewnie i tak będę pionkiem w tej grze, więc...

Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Zero bohaterów, biorę wszystkie dragi możliwe.. Tylko teraz przez zerwana noc spać mi się chce, a kazali łazić..

Drzemnij się póki możesz, potem raczej się nie da.
    Powodzenia Paszczaku. :-)

Keglam.

Elfik, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

idz kupić przekąskę dla partnera ;)

a drugi raz dla siebie

trzecią dla doktora..

zawsze bierz tylko drobne na jeden baton..

i godzinka zleci..;)

moremi, nick nieaktualny, gretka, Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Drzemnij się póki możesz, potem raczej się nie da.
    Powodzenia Paszczaku. :-)

Keglam.

no jezdeś...:)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    ja tam lubie noworodki,przynajmniej swoje ;) ,ale zeby sie emocjonowac filmikiem z usg??
    fajnie tak zobaczyc przy badaniu,ale zeby tak o filmik prosic i potem w domu go ogladac,to nie czuje takiej potrzeby

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Paszcza ze rodzisz bo Twoja ciaza ze wszystkich najdluzej trwala - jakbys zawsze tu w cionzy byla! Nie moge sie juz doczekac Adaska . Jutro o czwartejj sprawdze jak sytuacja:-) mam nadzieje ze bedziesz po !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:28

Zofia8, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Magdala, nick nieaktualny, iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej macduska :)
    zrobiłam ta twoja paste do chleba :) ale ty wiesz jak ja po niej czosnkiem zionę?
    nie wiem,moze ja za malo tego twarogu dalam czy jak?kto wie ;)

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia ,znalazłaś coś??

1 . http://www.babymanager.pl/joie-litetrax-4-vs-baby-jogger-city-lite/

2. http://www.skapiec.pl/site/cat/2607/comp/4413592

3. http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-bebe-beni-izzy-spacerowka-20132014-p-16873.html

4. http://www.sklep-tosia.eu/britax-b-agile-4_p496

ja myślę o tych

ale między 1 a 2

kurde ,spóźnie się na areobik ....

moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no jezdeś...:)

:-)
    Jezdem - doczołgałam się do domu wreszcie...

nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Elfik, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    hej macduska :)
    zrobiłam ta twoja paste do chleba :) ale ty wiesz jak ja po niej czosnkiem zionę?
    nie wiem,moze ja za malo tego twarogu dalam czy jak?kto wie ;)

Bo wiesz, proporcje do ustalenia według własnego gustu... :-)

moremi, nick nieaktualny, Elfik, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi odpisalam :)

Elfik lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    dziobak, poczytałam o epiduralu..
    w kegosłup?
    z własnej woli?

to jednak może sn bez tego? ;)

ale ja pewnie i tak będę pionkiem w tej grze, więc...
    Wiesz jaki ja miałam super poród? Milo, zabaw nie, nieomal bezbolesne. Jak pobyt w spa normalnie. A założenie dojścia to 4 sekundy, nawet nie wiesz kiedy juz masz rurę w kregoslupie. Jak masz szanse na epidural, to bierz, nie pytaj!

Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Moja kuzynka w ataku kamienia nerkowego wymiotowała i prawie mdlała z bólu, powiedziała, że według niej to gorsze niż poród.

Nie rodziłam, ale miałam kamienie w woreczku i do porównania cesarki dwie. Wolałabym 3 cesarki niż jeden atak.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
‹‹ 8620 8621 8622 8623 8624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ