35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Potwierdzam...Dziobak wrote:Wiesz jaki ja miałam super poród? Milo, zabaw nie, nieomal bezbolesne. Jak pobyt w spa normalnie. A założenie dojścia to 4 sekundy, nawet nie wiesz kiedy juz masz rurę w kregoslupie. Jak masz szanse na epidural, to bierz, nie pytaj!
Aasiula, Dziobak, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Jezu, Paszcza, rodzisz jak nic!paszczakin wrote:Zero bohaterów, biorę wszystkie dragi możliwe.. Tylko teraz przez zerwana noc spać mi się chce, a kazali łazić..
Aasiula, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Owszem - jeśli zdąży go dostać, bo może być różnie... Sama jesteś miętka mądralo... Spróbuj na żywca od poczatku do końca, to pogadamyDziobak wrote:Bozia, mietka faja jesteś!

Poród nie boli, jak się ma epidural!
Nie strasz Paszczura.
MartaDidi, kapturnica, kkisia, caffe, gosia7122, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalbo chociaz taka tanizna

http://www.fietsuniek.nl/fietsuniek-kinderbakfiets.html?utm_content=Bakfietsen&utm_source=beslistslimmershoppen&utm_term=FietsUniek+kinderbakfiets&utm_medium=cps&utm_campaign=Fietsuniek.nl
dopiero zobaczyłam ze to dla dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:19
-
macduska wrote:Śniła mi się dzisiaj moja histerolaparo.
Sala operacyjna - obraz nędzy i rozpaczy, lekarz w brudnym, pokrwawionym fartuchu wycierajacy mój brzuch szarą z kurzu ścierą, pielęgniarka oganiająca łatką muchy...
Lepiace się od tłustego brudu łóżko i zmiętolona pościel dopełniały obraz...
https://www.youtube.com/watch?v=adO1MFr4-7A
taaa
macduska lubi tę wiadomość
-
warzywne- tak ja mowie, moje szlachetne przyjaciolki syczaly az z oburzenia- wzorowe matki Polki-modla sie nad noworodasem w dzien i w nocy- - nie obrazajac warzyw...Dla mnie ten etap u dziecka byl po prostu nudny... ale ze mnie ch...j nie matka, to wszyscy wiedza...moremi wrote:I na dodatek na początku to taka kapusta. Ani się nie uśmiechnie, ani z tym nie pogadać, a o szachach mozna zapomnieć.
Simba, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Nie miałam cesarki, ale miałam kamienie łącznie z zapaleniem trzustki. Wolę kilka ataków pod rząd niż Sn.Krakonka wrote:Nie rodziłam, ale miałam kamienie w woreczku i do porównania cesarki dwie. Wolałabym 3 cesarki niż jeden atak.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Owszem - jeśli zdąży go dostać, bo może być różnie... Sama jesteś miętka mądralo... Spróbuj na żywca od poczatku do końca, to pogadamy
Jak nie zdąży, jak ja tu zamieszkałam juz? Był właśnie gin, dalej nic się podobno nie dzieje, pozwolił zasadzic dupe na łóżku.. Poczekam na mauza i spać idę, co tak będę łazić..
kkisia, Simba, Zofia8, moremi, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia, moze to nie byl sen, wiesz, takie odbicie jak w filmach kina akcji... wspomnienia wracaja...macduska wrote:Śniła mi się dzisiaj moja histerolaparo.
Sala operacyjna - obraz nędzy i rozpaczy, lekarz w brudnym, pokrwawionym fartuchu wycierajacy mój brzuch szarą z kurzu ścierą, pielęgniarka oganiająca łatką muchy...
Lepiace się od tłustego brudu łóżko i zmiętolona pościel dopełniały obraz...
macduska, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
No to ja wam powiem ,ze rodzilam sn na oxy caly czas w sumie 9godz pod kroplowkami bo po odejsciu wod nie mialam skurczy.I kurwacnigdy wiecej na żywca bez znieczulenia to byl horror.Wolałabym sobie wydrzec kilka zebow na raz na żywca niz znow to przechodzic
A z innej beczki widze ze i krak i czestochowa biora sie za nieszczepione dzieci,ze nie bda mogly chodzic do publicznych zlobkow i przedszkoli.I zajebiscie
Dziobak, Krakonka, Simba, Arwena, moremi, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH