35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam nową koleżankę i życzę miłych i owocnych starań zakończonych dzidziusiem.
strands wrote:Witam wlasnie dolaczylam do starajacych sie o dzidziusia,mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona:)bliska77, anna maria, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Monikę T i zawsze do usług - co wiemy to powiemy
MoniaT wrote:Witam wszystkie Panie właśnie się do Was wprosiłam za niecały miesiąc kończę 35 lat i dlatego ośmieliłam się do Was dołączyć. O sobie krótko mam dwie córki 15 i 3 a od grudnia staramy się z mężem o synka. Prawie nam się w maju udało, wekend majowy był dla mnie najwspanialszy jak zobaczyłam dwie kreski na teście ale moja radość nie trwała długo bo w poniedziałek dostałam krwotoku i tyle było po wszystkim. Teraz przed każdą @ drżę i dlatego zaczęłam szukać jakiegoś forum żeby z kimś poklikać na różne tematy związane z ciążą. Mam nadzieję że wczytam się w Wasze forum i niedługo będę mogła już Wam odpisywać i dzielić się spostrzeżeniami a teraz około 16-07 czekam na owu więc każda dobra rada mi się przyda
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki
MoniaTinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj zaniedbałam forum bo w pracy duuuużżżoroboty, a wieczorem z przyjaciółka poszłam na drinka i skończyło się sześcioma .
Tak więc Betybet składam Ci serdeczne, życzenia a przede wszystkim owocnych starań. Ja obchodziłam ostatni raz 39 urodziny - potem kazałam wymazać z pamięci datę moich urodzin i jest mi z tym dobrze.
nBetybet wrote:Witam
Dziękuję za życzenia - dziś stuknęło mi 2 x 20 i jak na razie jest mi z tym dobrze - zapraszam na razie na kremówkęa prawdziwa impreza na urlopie czyli już za tydzień.
Dziś zamiast dmuchać świeczki dostałam pregnyl , zanim doszłam do domu czułam ogień w majtkach naprawdęa mój strażak w delegacji <ryczy jak bóbr> teraz boli mnie brzuch i pasek owulacyjny pokazał dwie fajne kreseczki .
bliska77, Kasik303, anna maria, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Może być w brzuch ale może być i w pupę. To jest hormon Hgc i ja na podtrzymanie ciąży (podaje się go bo Hgc pobudza pracę ciałka żółtego ) dostawała go w pupę. Ja byłam tak nafaszerowana hormonami że trudno mi powiedzieć - bardzo spuchłam (zatrzymanie wody w organiźmie ale to raczej działanie progesteronu). A wcześniej Pregnyl brałam (zastrzyki w brzuch) przy programie przygotowującym do IUI. Nic mi nie było.
Betybet wrote:czy któraś z dziewczynek brała pregnyl ? Czy chciało się Wam rzy.... znaczy wymiotować?
Swoją drogą nie wiedziałam że to zastrzyk w brzuchinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn - od dwóch dni chcę Cię wzmocnić słowem i ukoić a na forum było mi nie po drodze. Mam nadzieję, że trauma jaką przeżywasz szybko pójdzie w zapomnienie i zajmiesz się zupełnie inną stroną życia. Trzymam kciuki za owocne poprawki, szybką obronę i odpoczynek.
bliska77, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam
mam pytanie do Bebe
z tą miksturą sodową, to rozumiem że to się stosuje przed decydującym stosunkiem
ale jak to sie ma do śluzu, który tak niezbędny?
pytam bo ja z trudem walczę o jakikolwiek sluz, a tu chyba się go wypłukuje?
dzięki z górybliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agus jak tam samopoczucie po urlopie ,zrelaksowałaś się troszkę ??
zrelaksowałam się i to bardzo ale rozmawiałam w międzyczasie z lekarka i powiedziała, że jesli nie jest to dla mnie duży problem, to żebym jednak mierzyła temperaturę, bo chciałaby zobaczyć wykresy z CLO i bez CLO, 20 lipca idę do niejinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetybet wrote:czy któraś z dziewczynek brała pregnyl ? Czy chciało się Wam rzy.... znaczy wymiotować?
Swoją drogą nie wiedziałam że to zastrzyk w brzuchsamira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie nowe dziewczyny strands i Monia T.
Od wczoraj mocne postanowienie, zaczynam chodzić o kijkach, codziennie przynajmniej godzinę. Wczoraj szłam 1,5 godziny, wróciłam mokra jak szczur.
Miłego dnia dla wszystkich dziewczyn.Kasik303, anna maria, inessa, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja widziałam na basenie babkę opalała się na brzegu basenu ale brzuszek miała zasłonięty chustą
moja przyjaciółka też się opalała i też miała zasłonięty brzuch
jak było za ciepło mały miał czkawkę
p.s. dzień dobry dziewczętaViola wrote:Witajcie nowe Staraczki:-)
Megan! jak przeczytalam ze siedzialas caly dzien na plazy to sie przerazilam! w ciazy raczej nie jest zalecane intensywne naslonecznianie....moim zdaniem powinnas z tym uwazac....Olena, bliska77, Mango, anna maria, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki
Reni to jakas bzdura chyba, juz nie wiedza co wymyslec aby wyciagnac kaske
Umowilam mojego M na badania plemniczkowbedzie musial zrobic sobie dobrze sam
MIlego dzionka
Reni wrote:a to widziałyście?
http://www.przedciaza.pl/23-test-na-plec-dziecka-nowosc.html
tylko 120 zł.bliska77, inessa, Jolka76, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki,
jestem po badaniach. Zrobilam wszystkie te co powypisywalyscie w temacie "badania"pewnie jak pojde do gina to sie popuka w glowe, ale nie mam czasu na pierdoly wiec trzeba sie brac za siebie konkretnie. Mam tylko jeden problem, jestem nieprzytomna, spie na biurku i czuje sie jakbym nie spala od 3 dni. Zastanawialam sie skad to sie wzielo i olsnilo mnie ze dali mi te tabletke na obciazenie przy badaniu prolaktyny. Ciekawe czy to moze byc po tym, bo chyba zaraz pojde do kibelka na krotka drzemke, nie wytrzymam....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a mnie sie wydaje ze jest ten test w jakis stopniu wiarygodny. Czytalam o tym. Bedac w ciazy z chlopcem jest duzo wieksze obciazenie organizmu niz dziewczynka i inne hormony sa wydzielane przez plod meski a inne przez zenski. Wiec mysle ze nie jest to do konca takie glupie....
Reni wrote:a to widziałyście?
http://www.przedciaza.pl/23-test-na-plec-dziecka-nowosc.html
tylko 120 zł.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki nowe i stare (nie wiekiem oczywiście..
. Jutro już wracam do PL - @ mnie ominęła tutaj - widocznie dopadnie mnie w domu...
Nie mam czasu z Wami teraz dłużej popisać, ale czytam i nadrobię w domu..
bliska77, Kasik303, samira, anna maria, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Viola,
Tez tak mialam pod badaniu prolaktyny z obciazeniem, normalnie zsypialam na stojaco
Ja dzisiaj mam wizyte dzisiaj u gina ze wszystkimi moimi wynikami, zobaczymy co bedzie chcial zrobic
Viola wrote:Hej Laseczki,
jestem po badaniach. Zrobilam wszystkie te co powypisywalyscie w temacie "badania"pewnie jak pojde do gina to sie popuka w glowe, ale nie mam czasu na pierdoly wiec trzeba sie brac za siebie konkretnie. Mam tylko jeden problem, jestem nieprzytomna, spie na biurku i czuje sie jakbym nie spala od 3 dni. Zastanawialam sie skad to sie wzielo i olsnilo mnie ze dali mi te tabletke na obciazenie przy badaniu prolaktyny. Ciekawe czy to moze byc po tym, bo chyba zaraz pojde do kibelka na krotka drzemke, nie wytrzymam....
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość