35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam jak kto chce w awatarze moje dzieło a potem dodam zdjęcie syna jak miał 6m.
z tyłu po prawej długa doniczka mojego G
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:40
Kasik303, bliska77, anna maria, Olena, inessa, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw sumie piatek wiec mozesz troche poleniuchowac
A teraz pytanko do zaawanbsowanych staraczek i robiacych badania:
Wiele jest opini i metod badania poziomu prolaktyny, wiele tez lekarzy obecnie nie bierze pod uwage badania prolaktyny po obciazeniu, o ile prolaktyna podstawowa jest w normie.
Wiec jak to jest z ta prolaktyna po obciazeniu??
Jezeli nie jest ona podwyzszona po obciazeniu tylko a podstawowa prolaktyna idealnie, jak to ma sie do starania o dziecko i czy wogole to ma jakies zwiazek lub tez znaczenie?
Viola wrote:Dzieki Kasiu, czyli tak dziala ta pigulka....masakra jakas, nie moge pracowac normalnie..ja mam niskie cisnienie i pewnie na mnie tak to podzialalo...inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasik
ja miałam prolaktynę normalną w normie i tu lekarz powiedział, ze całe szczęście
po obciążeniu powinna być max 5 krotnie wyższa od tej podstawowej
ja miałam 24 krotnie
lekarz powiedział, ze nie ma co się martwić bo to jest spowodowane czynnikami zew (stres, nerwy) więc łatwo zbić
mi wystarczył miesiąc
powiedział mi, że ta podwyższona może spowodować, że pęcherzyk nie urośnie albo nie pęknie albo komórtka się nie zagnieździ
Kasik303 wrote:w sumie piatek wiec mozesz troche poleniuchowac
A teraz pytanko do zaawanbsowanych staraczek i robiacych badania:
Wiele jest opini i metod badania poziomu prolaktyny, wiele tez lekarzy obecnie nie bierze pod uwage badania prolaktyny po obciazeniu, o ile prolaktyna podstawowa jest w normie.
Wiec jak to jest z ta prolaktyna po obciazeniu??
Jezeli nie jest ona podwyzszona po obciazeniu tylko a podstawowa prolaktyna idealnie, jak to ma sie do starania o dziecko i czy wogole to ma jakies zwiazek lub tez znaczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:14
bliska77, Kasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kochana nie musisz przepraszac ,lekarz powiedzial ze nie jest to moja wina ze np.sie jakos zle odrzywialam itp.tak poprostu sie zdarza .Powiedzial co jest juz oczywiste ze duzo wczesniej przed zajsciem kwas foliowy.Wymienil mi jeszcze nazwe tbletek ktore pownnam brac jak juz zajde (ale nazwe zapomnialam).Nie wolno mi sie starac jak bede miala choc najmniejsz infekcje gardla czy ucha.Jak masz jakies pytania to smialo ja jestem otwarta.Lucky wrote:Anno Mario przepraszam , że drążę smutny temat,ale czy lekarz mówił że jest sposób by o to łożysko dbać? tzn czy można jakoś zapobiec takiej tragedii z tego właśnie powodu?
przepraszam jeszcze raz
jeśli nie chcesz, nie odpisujbliska77, inessa, Jolka76, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aniu te informacje są na wagę złotaanna maria wrote:Kochana nie musisz przepraszac ,lekarz powiedzial ze nie jest to moja wina ze np.sie jakos zle odrzywialam itp.tak poprostu sie zdarza .Powiedzial co jest juz oczywiste ze duzo wczesniej przed zajsciem kwas foliowy.Wymienil mi jeszcze nazwe tbletek ktore pownnam brac jak juz zajde (ale nazwe zapomnialam).Nie wolno mi sie starac jak bede miala choc najmniejsz infekcje gardla czy ucha.Jak masz jakies pytania to smialo ja jestem otwarta.
bliska77, bliska77, bliska77, anna maria, inessa, Jolka76, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto daje wytlumaczenie dlaczego taka narowista jestem
Reni wrote:Kasik
ja miałam prolaktynę normalną w normie i tu lekarz powiedział, ze całe szczęście
po obciążeniu powinna być max 5 krotnie wyższa od tej podstawowej
ja miałam 24 krotnie
lekarz powiedział, ze nie ma co się martwić bo to jest spowodowane czynnikami zew (stres, nerwy) więc łatwo zbić
mi wystarczył miesiąc
powiedział mi, że ta podwyższona może spowodować, że pęcherzyk nie urośnie albo nie pęknie albo komórtka się nie zagnieździReni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni co tam u Ciebie jak przygotowania do urlopu?,bo u mnie dupa z wyjazdu moja tesciowa jest w takim stanie ze potrzebuje naszej pomocy caly czas,ma stwardnienie rozsiane i demencje starcza.Ona ma tylko nas wiec trzeba jej pomoc.
inessa, Jolka76, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
O współczuję
ja to już myślami jestem na urlopie
dzisiaj tylko pakowanko i jutro z rana wyjazd
anna maria wrote:Reni co tam u Ciebie jak przygotowania do urlopu?,bo u mnie dupa z wyjazdu moja tesciowa jest w takim stanie ze potrzebuje naszej pomocy caly czas,ma stwardnienie rozsiane i demencje starcza.Ona ma tylko nas wiec trzeba jej pomoc.inessa, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie w deszczowym mokrym dniu
Tyle od rana napisałyście,ze już nie pamietam komu co mam odpowiedzieć. Pamietam o jednym,że przy badaniu prolaktyny na obciażenie bierze sie metoclopramid to jest zaraza lekarstwo brbrbrbrbr ja to biore od czasu do czasu przeciwko mdłościom na refluks i jelita i śpie nawet po połowce a czasmi mam dziwne objawy po nich śnią mi się po nich horrrory brbrbrb.
Słuchajcie chyba przekwitammam znów od kilku dniu uderzenia gorąca że szok popołudniami już nie wiem co i nich myśleć a dziś od rana tak miałam bo dużo dużej pospałąm przez astme -dusznośći w nocy- tzn próbowałam bo sasiad chyba imprezke od rana sobie robi i właczyłam na fuul muzyke masakryczną jakaś techno brbrbrbr zmierzyłąm około 11 i miałam 37,02.
A teraz dwa linki do pobudzenia radosci: koniecznie z głosem
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ocm-kWC-Evo
I dla miłośników kotów - filmik z fajną muzyczką
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FtcCvH9hDFIbliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViola my razem w tym cyklu
wiec wakacyjne staranko, ja mam urodzinki 23 lipca, fajny by byl prezencik
Viola wrote:Monia, ja rowniez w przyszlym tygodniu bede miala staranka..od czwartku...bedziemy siac!bliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość