35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyi przyszła...w sumie to dobrze bo cykl był dziwaczny bardzo i dobrze że wyjeżdżam bo chyba chęci coraz mniej...może zmiana otoczenia będzie miała zbawienny wpływ...oby
samira, bliska77, Kasik303, inessa, anna maria, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessko, ja dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy, od poniedzialku urlop, mnostwo rzeczy do zrobienia, obowiazkow do przekazania, a ja odkad przyszlam po badaniu siedze jak slup i nie moge sie zebrac...spanie mi minimalnie przeszlo, ale jestem nieobecna, nie moge sie skoncentrowac. Strasznie mocna musi byc ta tabletka albo ja jestem podatna...mam cala tabelke przygotowac kolezance a ja siedze i kreci mi sie w glowie....
inessa wrote:Witajcie w deszczowym mokrym dniu
Tyle od rana napisałyście,ze już nie pamietam komu co mam odpowiedzieć. Pamietam o jednym,że przy badaniu prolaktyny na obciażenie bierze sie metoclopramid to jest zaraza lekarstwo brbrbrbrbr ja to biore od czasu do czasu przeciwko mdłościom na refluks i jelita i śpie nawet po połowce a czasmi mam dziwne objawy po nich śnią mi się po nich horrrory brbrbrb.
Słuchajcie chyba przekwitammam znów od kilku dniu uderzenia gorąca że szok popołudniami już nie wiem co i nich myśleć a dziś od rana tak miałam bo dużo dużej pospałąm przez astme -dusznośći w nocy- tzn próbowałam bo sasiad chyba imprezke od rana sobie robi i właczyłam na fuul muzyke masakryczną jakaś techno brbrbrbr zmierzyłąm około 11 i miałam 37,02.
A teraz dwa linki do pobudzenia radosci: koniecznie z głosem
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Ocm-kWC-Evo
I dla miłośników kotów - filmik z fajną muzyczką
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FtcCvH9hDFIinessa, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Dobrze robisz, nigdy nic nie wiadomo a i przyjemności więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 12:31
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Inessko, ja dzisiaj jestem ostatni dzien w pracy, od poniedzialku urlop, mnostwo rzeczy do zrobienia, obowiazkow do przekazania, a ja odkad przyszlam po badaniu siedze jak slup i nie moge sie zebrac...spanie mi minimalnie przeszlo, ale jestem nieobecna, nie moge sie skoncentrowac. Strasznie mocna musi byc ta tabletka albo ja jestem podatna...mam cala tabelke przygotowac kolezance a ja siedze i kreci mi sie w glowie....
Kochana to może niestety potrwać cały dzień nie wiem ile tych tabletek dają do tego badania ale ja jestem tak wrażliwa na tabletki,że nawet po jednej "nie żyje" biore na noc a na nastepny dzień do południa jeszcze jestem senna. Wiesz może dużo pij jakiś sok, woda to szybciej wypłuczesz lekarstwo z siebie, innego wyjścia nie ma.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola napisała:
Monia, ja rowniez w przyszlym tygodniu bede miala staranka..od czwartku...bedziemy siac!
ja w wykresie mam od 15-18 ale nastawiam się na bzyk bzyk bardziej 16-18 planuje syna więc bardziej na samą owulację a mam boleści jajników w tym czasie kiedy zaczyna się owu więc na pewno nie przegapię ale żeby jeszcze zechciało zaskoczyć była bym szczęśliwa pewnie jak nie jedna z Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 12:43
inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowtarzam się ale muszę
chodzi o listę z drugiego wątku
nowe dziewczyny Strands i MoniaT prośba listy nie kopiujemy ,piszecie swoje dane a ja je umieszczam na pierwszej stronie bo tak jest bałagan także ja wpisze te dane a proszę o wykasowanie postów ze skopiowaną listaz godziny 16:09 i 16:02
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Pije co sie da:-) moze dobrze ze jestem taka snieta, nie stresuje sie tak jak zawsze przed urlopem, co ma byc to bedzie:-)
inessa wrote:Kochana to może niestety potrwać cały dzień nie wiem ile tych tabletek dają do tego badania ale ja jestem tak wrażliwa na tabletki,że nawet po jednej "nie żyje" biore na noc a na nastepny dzień do południa jeszcze jestem senna. Wiesz może dużo pij jakiś sok, woda to szybciej wypłuczesz lekarstwo z siebie, innego wyjścia nie ma.inessa lubi tę wiadomość
-
samira wrote:powtarzam się ale muszę
chodzi o listę z drugiego wątku
nowe dziewczyny Strands i MoniaT prośba listy nie kopiujemy ,piszecie swoje dane a ja je umieszczam na pierwszej stronie bo tak jest bałagan także ja wpisze te dane a proszę o wykasowanie postów ze skopiowaną listaz godziny 16:09 i 16:02
samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, ja tez po badaniu wsiadlam w bryke i przyjechalam do pracy,ale tak po okolo 2,5 godzinie zaczelam sie dziwnie czuc. Moze tak po prostu reaguje na ten lek.
Reni wrote:Viola dziwnie
ja po tej tabletce pojechałam skuterkiem i nic mi nie było
może masz jakieś efekty uboczneKasik303, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja już nic nie planuję, bo nic z planów nie wychodzi
trzeba serduszkować ile fabryka dała nie ma co kalkulować i to jedyny mój plan na najbliższy cykl (3 z O.Sroką
, czegoś trzeba sie trzymać, a jak ziółka nie przyniosą fasolki to robie w końcu całą diagnostykę
zresztą jestem już tak wyedukowana przez was dziewczynki, że wszystko już wiem co i kiedy badacbliska77, Reni, inessa, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość