X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie widzę że energia na wieczór albo i popołudnie jest duuuuuża oj będzie się działo
    a jeśli chodzi o tą pozycję kurczę ja też nie przewiduję w niej orgazmu ale co się nie robi aby zajćć ....

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to jest orgazm? ;-)
    Betybet wrote:
    no kurde w tej pozycji to ja orgazmu nie dostanę ni chu chu
    Witam dziewczynki
    DZIŚ WRACA MÓJ KOCHANY Z DElEGACJI :D :D

Kasik303, Lucky, inessa, Mango, Jolka76, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orgazm droga Reni to jest jak wtedy jak idziesz do sklepu i wydasz kupe kasy!! albo nie kupisz jeden ciuch ale zajefajny:-) i to jest wlasnie orgazm;-)

caffe, Kasik303, inessa, Reni, anna maria, Mango, MoniaT, megan8, promyk, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha dobre Reni :)
    Reni wrote:
    a co to jest orgazm? ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio mialam orgazm jak bylam na msazu :) zarabista sprawa

Wyszlam z tego masazu i nadal mi sie nogi uginaly

Viola wrote:
    Orgazm droga Reni to jest jak wtedy jak idziesz do sklepu i wydasz kupe kasy!! albo nie kupisz jeden ciuch ale zajefajny:-) i to jest wlasnie orgazm;-)

caffe, Lucky, inessa, Reni, Reni, Mango, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betty miłego 'sięwitania' z M !

AnnoMario dziękuję za wyjaśnienia, a te tabletki o których zapomniałaś to też z kwasem foliowym?

inessa, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

AnnoMario dziękuję za wyjaśnienia, a te tabletki o których zapomniałaś to też z kwasem foliowym?

• Lucky Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dlaczego poszło dwa razy???

zastosuję tę sodę! brzmi obiecująco

do dziewczyn z CLO:
    czy Wam też Clo podnosi temp w pierwszej fazie cyklu?
    ja miałam zawsze 36,2-36,3 a w tym cyklu 36,6 ! róznica jak dla mnie olbrzymia, to na ile mi skoczy w FL?

• Lucky Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julu ale schudłaś szok
    gratuluję samozaparcia

Bozia a może może jednak się udało? jak tej @ nie ma?

inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orgazm? To toto co punkt "G" - na końcu słowa shopping !

Kasik303, Reni, grosza, promyk, Lucky, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Kasik, to my razem zaczynamy nasze zmagania;-) i jeszcze Mango widzialam ze zaczela cykl we wtorek, wiec jest nas 3 w jednym czasie, bedziemy sobie kibicowac:-)
    Reni, dzwonilam do laboratorium do ktorego dzisiaj ide na badania, bo meczylo mnie to ze badania hormonalne trzeba robic na czczo, w necie tez roznie o tym pisza. No i pani powiedziala ze wystarczy byc 3-4 godziny po ostatnim posilku. Tak wiec jade dzisiaj po pracy, bo jednak przed urlopem jest taki nawal ze nie udaloby mi sie isc rano.
    Tak dziewczynki jestem z Wami;) Sorki, że mało piszę, ale zawsze, gdy przychodzi @ mam spadek psychiczny :( Już się poprawiam ;)

inessa, Dorka71, Reni, anna maria, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango przywracam cie do porzadku :)

Do dziela swieta trojco :

Mango wrote:
    Tak dziewczynki jestem z Wami;) Sorki, że mało piszę, ale zawsze, gdy przychodzi @ mam spadek psychiczny :( Już się poprawiam ;)

inessa, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kobietki o jak widze u Was wakacje w toku....fajnie u mnie tylko po prostu weeked, witam stara gwardnie ( nie mam na mysli wieku ;) no i nowe dziewczynki powodzenia w groszkowaniu, zapylaniu itp itd.... u mnie kolejny piateczek juz wieczorem i upragniony weekend. Jutro rano w koncu ide zrobic badania bo juz dwa tygonie od wizyty u lekarza a ja dalej ze skierowaniem w rece....ogolenie dobrze sie czuje i i jelita sie naprawily i to jest po prostu niesamowite, wracam do normlanosci :) .... ooo Bursztyn mi sie snila hahaha mialam taki ciekawy sen ze spotkalysmy sie i bylo bosko wychlalysmy cale wino i gadalasmy o cizy i wszsytko bylo bezstresowo i fajnie i siedzialysmy na zielonej trawie gdzies w plenerze haha moze to Zakopane bylo....widzialam Cie Bursztyn we snie szok ciekawe czy to na prawde bylas Ty, blondynka bylas ;)...z tego co wyczytalam to chyba bedziesz sie bronic jakos teraz, powodzenia!!!!
    Wszystkiego dobrego dla solenizantek 100lat kobietki :)
    Pozdrawiam wszystkie Panda zza wielkiej wody ;)

inessa, Kasik303, anna maria, samira, Lucky, Jolka76, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola!wyczytałam na naszym podforum, że Ty z BB jesteś...a ja przejeżdżać będę w drodze w rodzinne strony pod Babią Górę hej! ;)

Panda, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola i Dorka ja tez z tamtych okolic :) Goraleczki hej!

Dorka71 wrote:
    Viola!wyczytałam na naszym podforum, że Ty z BB jesteś...a ja przejeżdżać będę w drodze w rodzinne strony pod Babią Górę hej! ;)

• anna maria Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych tabletek(ktorych nazwy zapomnialam )wogole to pierwszy raz o nich slyszalam ,nie mam pojecia jaki Maja skolad .Ale jak bym cos wiedziala to napisze.
    Lucky wrote:

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski byłam u ginki ,jak się spodziewałam pęcherzyków nie ma jeszcze ,za wcześnie ,niestety już się nie dowiem bo jadę na wioskę w niedzielę a mówiła żebym przyszła,
    a to moje wyniki
    cholesterol ok
    TSH 4,130 norma 4,200 (na granicy normy powiedziała gin i może być niedoczynność):(
    FT3i FT4 ok

ale już kojarzę te moje schizy z poceniem,bólami stawów,tyciem,nieregularne i długie cykle,...itp.część z nich na pewno od tarczycy ehhh...

jelita to tez immunologiczna choroba WZJG
    wszystko razem = brak dzidzi

dostałam receptę na CLO jeszcze i luteinę dopoch. ,co się dowiedziałam ryczałt na nią tylko w pierwszym trymestrze ciąży ha i 100% bule ale od kumpeli z innego forum dostanę za free 3-4 opakowania lutki :P także git :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:26

grosza, megan8, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panda cieszę się ze z twoimi jelitami w końcu ok :)

dzięki laski za opinię o doniczkach :*

inessa, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Betybet przepraszam chyba zyczen urodzinowych nie zlozylam, wszystkiego najlepszego, spoznione ale szczere!!!
    Wszystkim dziewczynkom co wyjezdzaja zycze super wakacji i po powrocie fasolki! Odwiedzajcie nas jesli tylko bedziecie mialy internet.
    Samirka dzieki za pokazanie kwiatkow, piekne!
    Moja glowa juz jest na wakacjach a tu jeszcze do srody tyle czasu...
    Milego dnia Wam zycze !!!
    łał jaka waga piękna ,jestem pod wrażeniem :D

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra :-)
    Zycze Wam udanego weekendu albo urlopu :-) troche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu :-D mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia :-)
    Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przyda :-)
    albo białko jaja kurzego tak jak ja pisałam :P podobno działa bo składem i konsystencja naśladuje płodny śluz :)

szczęśliwa 2, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 883 884 885 886 887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ