35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a co to jest orgazm?
Betybet wrote:no kurde w tej pozycji to ja orgazmu nie dostanę ni chu chu
Witam dziewczynki
DZIŚ WRACA MÓJ KOCHANY Z DElEGACJIKasik303, Lucky, inessa, Mango, Jolka76, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Orgazm droga Reni to jest jak wtedy jak idziesz do sklepu i wydasz kupe kasy!! albo nie kupisz jeden ciuch ale zajefajny:-) i to jest wlasnie orgazm;-)
caffe, Kasik303, inessa, Reni, anna maria, Mango, MoniaT, megan8, promyk, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja ostatnio mialam orgazm jak bylam na msazu
zarabista sprawa
Wyszlam z tego masazu i nadal mi sie nogi uginaly
Viola wrote:Orgazm droga Reni to jest jak wtedy jak idziesz do sklepu i wydasz kupe kasy!! albo nie kupisz jeden ciuch ale zajefajny:-) i to jest wlasnie orgazm;-)caffe, Lucky, inessa, Reni, Reni, Mango, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no i dlaczego poszło dwa razy???
zastosuję tę sodę! brzmi obiecująco
do dziewczyn z CLO:
czy Wam też Clo podnosi temp w pierwszej fazie cyklu?
ja miałam zawsze 36,2-36,3 a w tym cyklu 36,6 ! róznica jak dla mnie olbrzymia, to na ile mi skoczy w FL?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Kasik, to my razem zaczynamy nasze zmagania;-) i jeszcze Mango widzialam ze zaczela cykl we wtorek, wiec jest nas 3 w jednym czasie, bedziemy sobie kibicowac:-)
Reni, dzwonilam do laboratorium do ktorego dzisiaj ide na badania, bo meczylo mnie to ze badania hormonalne trzeba robic na czczo, w necie tez roznie o tym pisza. No i pani powiedziala ze wystarczy byc 3-4 godziny po ostatnim posilku. Tak wiec jade dzisiaj po pracy, bo jednak przed urlopem jest taki nawal ze nie udaloby mi sie isc rano.Już się poprawiam
inessa, Dorka71, Reni, anna maria, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Czesc kobietki o jak widze u Was wakacje w toku....fajnie u mnie tylko po prostu weeked, witam stara gwardnie ( nie mam na mysli wieku
no i nowe dziewczynki powodzenia w groszkowaniu, zapylaniu itp itd.... u mnie kolejny piateczek juz wieczorem i upragniony weekend. Jutro rano w koncu ide zrobic badania bo juz dwa tygonie od wizyty u lekarza a ja dalej ze skierowaniem w rece....ogolenie dobrze sie czuje i i jelita sie naprawily i to jest po prostu niesamowite, wracam do normlanosci
.... ooo Bursztyn mi sie snila hahaha mialam taki ciekawy sen ze spotkalysmy sie i bylo bosko wychlalysmy cale wino i gadalasmy o cizy i wszsytko bylo bezstresowo i fajnie i siedzialysmy na zielonej trawie gdzies w plenerze haha moze to Zakopane bylo....widzialam Cie Bursztyn we snie szok ciekawe czy to na prawde bylas Ty, blondynka bylas
...z tego co wyczytalam to chyba bedziesz sie bronic jakos teraz, powodzenia!!!!
Wszystkiego dobrego dla solenizantek 100lat kobietki
Pozdrawiam wszystkie Panda zza wielkiej wodyinessa, Kasik303, anna maria, samira, Lucky, Jolka76, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do tych tabletek(ktorych nazwy zapomnialam )wogole to pierwszy raz o nich slyszalam ,nie mam pojecia jaki Maja skolad .Ale jak bym cos wiedziala to napisze.Lucky wrote:Betty miłego 'sięwitania' z M !
AnnoMario dziękuję za wyjaśnienia, a te tabletki o których zapomniałaś to też z kwasem foliowym?inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaski byłam u ginki ,jak się spodziewałam pęcherzyków nie ma jeszcze ,za wcześnie ,niestety już się nie dowiem bo jadę na wioskę w niedzielę a mówiła żebym przyszła,
a to moje wyniki
cholesterol ok
TSH 4,130 norma 4,200 (na granicy normy powiedziała gin i może być niedoczynność)
FT3i FT4 ok
ale już kojarzę te moje schizy z poceniem,bólami stawów,tyciem,nieregularne i długie cykle,...itp.część z nich na pewno od tarczycy ehhh...
jelita to tez immunologiczna choroba WZJG
wszystko razem = brak dzidzi
dostałam receptę na CLO jeszcze i luteinę dopoch. ,co się dowiedziałam ryczałt na nią tylko w pierwszym trymestrze ciąży ha i 100% bule ale od kumpeli z innego forum dostanę za free 3-4 opakowania lutkitakże git
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:26
grosza, megan8, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Betybet przepraszam chyba zyczen urodzinowych nie zlozylam, wszystkiego najlepszego, spoznione ale szczere!!!
Wszystkim dziewczynkom co wyjezdzaja zycze super wakacji i po powrocie fasolki! Odwiedzajcie nas jesli tylko bedziecie mialy internet.
Samirka dzieki za pokazanie kwiatkow, piekne!
Moja glowa juz jest na wakacjach a tu jeszcze do srody tyle czasu...
Milego dnia Wam zycze !!!inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra
Zycze Wam udanego weekendu albo urloputroche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu
mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia
Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przydapodobno działa bo składem i konsystencja naśladuje płodny śluz
szczęśliwa 2, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość