35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamira, fakt tsh dużo powyżej normy dla starających się. Max do 2, ty masz 4,130. Ale to do zbicia oczywiście.
samira wrote:laski byłam u ginki ,jak się spodziewałam pęcherzyków nie ma jeszcze ,za wcześnie ,niestety już się nie dowiem bo jadę na wioskę w niedzielę a mówiła żebym przyszła,
a to moje wyniki
cholesterol ok
TSH 4,130 norma 4,200 (na granicy normy powiedziała gin i może być niedoczynność)
FT3i FT4 ok
ale już kojarzę te moje schizy z poceniem,bólami stawów,tyciem,nieregularne i długie cykle,...itp.część z nich na pewno od tarczycy ehhh...
jelita to tez immunologiczna choroba WZJG
wszystko razem = brak dzidzi
dostałam receptę na CLO jeszcze i luteinę dopoch. ,co się dowiedziałam ryczałt na nią tylko w pierwszym trymestrze ciąży ha i 100% bule ale od kumpeli z innego forum dostanę za free 3-4 opakowania lutkitakże git
samira, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Samira, fakt tsh dużo powyżej normy dla starających się. Max do 2, ty masz 4,130. Ale to do zbicia oczywiście.
tyle ze czytałam i w niedoczynności jest uczucie zimna a ja mam raczej uczucie gorąca ,fale gorąca ,ból i pieczenie stawów ,uczucie dławienia w gardle...
Polarmisiu a jak ty się kochana czujesz i kiedy wracasz do OjczyznyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:56
grosza, caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no ,coś pięknego
to radocha i niekiedy ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 18:29
megan8, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczęśliwa 2 wrote:Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra
Zycze Wam udanego weekendu albo urloputroche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu
mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia
Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przydainessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki już z Polski . Co prawda pogoda się popsuła ale to nic cały czas mam co robić , oczywiście nic cięzkiego . I wreszcie odżywianie młodymi warzywkami i pierozkami z truskaweczkami i jagodami . Jeszcze te wredne mdłości mnie wkurzają ale juz nie sa takie uciążliwe tylko tyle że muszę cały czas coś mielić . Moja czekolada już sie niecierpliwi i wydzwania kiedy wracam hihiiihih Jak tylko przyjechałam na moją kochaną wioseczke to odrazu każdy się wypytywał jak sie czuję i takie tam . Jak to na wiosce wszystko szybko sie rozchodzi a zwłaszcza jakaś nowa sensacja , ze najgrzeczniejsza dziewczyna z wioski urodzi czekoladowe maleństwo hihiihihihihihih Ale wcale sie tym nie przejmuje , całe szczęście jeszcze nikt mi nic zlego nie powiedzial , tylko by spróbowali hihihih
pozdrawiam was gorąco z deszczowej wichurkiinessa, samira, caffe, Lucky, Mango, megan8, grosza, anna maria, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:Cześć dziewczynki już z Polski . Co prawda pogoda się popsuła ale to nic cały czas mam co robić , oczywiście nic cięzkiego . I wreszcie odżywianie młodymi warzywkami i pierozkami z truskaweczkami i jagodami . Jeszcze te wredne mdłości mnie wkurzają ale juz nie sa takie uciążliwe tylko tyle że muszę cały czas coś mielić . Moja czekolada już sie niecierpliwi i wydzwania kiedy wracam hihiiihih Jak tylko przyjechałam na moją kochaną wioseczke to odrazu każdy się wypytywał jak sie czuję i takie tam . Jak to na wiosce wszystko szybko sie rozchodzi a zwłaszcza jakaś nowa sensacja , ze najgrzeczniejsza dziewczyna z wioski urodzi czekoladowe maleństwo hihiihihihihihih Ale wcale sie tym nie przejmuje , całe szczęście jeszcze nikt mi nic zlego nie powiedzial , tylko by spróbowali hihihih
pozdrawiam was gorąco z deszczowej wichurkiinessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Coffee chcesz sie na moment otumanic...tak delikatnie. Kochanie czemu?
Ale masz racje czasami nie ma czlowiek innego wyjscia, w przeciwnym wypadku eksplozja gotowa.
Dzis przy tej fatalnej pogodzie oddelegowalam moja mlodsza corke na wakacje z babcia. Bedzie przez 10 dni bawic sie w Ostrodzie. Mam nadzieje ze tez chmury rozwieja sie wkrotce i zaswieci slonce. Z tego co mowila to miasto jest skapane w deszczu. Ja niestety nie mogege zapewnic jej wakacji w miescie-praca-dom-dom-praca. Co zostalo spacer do biedronki? Fajnie ze bedzie miec cos z wakacji.
caffe, Mango, inessa, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Coffee chcesz sie na moment otumanic...tak delikatnie. Kochanie czemu?
Ale masz racje czasami nie ma czlowiek innego wyjscia, w przeciwnym wypadku eksplozja gotowa.
Dzis przy tej fatalnej pogodzie oddelegowalam moja mlodsza corke na wakacje z babcia. Bedzie przez 10 dni bawic sie w Ostrodzie. Mam nadzieje ze tez chmury rozwieja sie wkrotce i zaswieci slonce. Z tego co mowila to miasto jest skapane w deszczu. Ja niestety nie mogege zapewnic jej wakacji w miescie-praca-dom-dom-praca. Co zostalo spacer do biedronki? Fajnie ze bedzie miec cos z wakacji.37,5. Tyle, że ja nie mierzę tempki, więc pomiar nic nie znaczy, dodatkowo mierzyłam po 18-tej.
Też siedzę dzisiaj sama w domu, dziecko na wakacjach, mąż chyba wróci jutro.
Promyczku, wypoczywajinessa, promyk, grosza, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dorka to Ty musisz byc gdzies okolic Istebnej, Koniakowa, hej!
I jeszcze Panda:-) Ile ja mam tu kolezanek w roznych podklubach: z Bursztynkiem jestem w klubie Teresek, z Dorka i Panda w klubie goraleczek a z Kasikiem i Mango w grupie aktualnie siejacych fasolki!!
Dorka71 wrote:Viola!wyczytałam na naszym podforum, że Ty z BB jesteś...a ja przejeżdżać będę w drodze w rodzinne strony pod Babią Górę hej!inessa, Mango, Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość