X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira, fakt tsh dużo powyżej normy dla starających się. Max do 2, ty masz 4,130. Ale to do zbicia oczywiście.

samira wrote:
    laski byłam u ginki ,jak się spodziewałam pęcherzyków nie ma jeszcze ,za wcześnie ,niestety już się nie dowiem bo jadę na wioskę w niedzielę a mówiła żebym przyszła,
    a to moje wyniki
    cholesterol ok
    TSH 4,130 norma 4,200 (na granicy normy powiedziała gin i może być niedoczynność):(
    FT3i FT4 ok

ale już kojarzę te moje schizy z poceniem,bólami stawów,tyciem,nieregularne i długie cykle,...itp.część z nich na pewno od tarczycy ehhh...

jelita to tez immunologiczna choroba WZJG
    wszystko razem = brak dzidzi

dostałam receptę na CLO jeszcze i luteinę dopoch. ,co się dowiedziałam ryczałt na nią tylko w pierwszym trymestrze ciąży ha i 100% bule ale od kumpeli z innego forum dostanę za free 3-4 opakowania lutki :P także git :)

samira, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samira, fakt tsh dużo powyżej normy dla starających się. Max do 2, ty masz 4,130. Ale to do zbicia oczywiście.
    właśnie idę pierwszy raz do ENDO 29.07 i te wyniki musiałam mieć zrobione i tez słyszałam ze jak się stara to są za wysokie...
    tyle ze czytałam i w niedoczynności jest uczucie zimna a ja mam raczej uczucie gorąca ,fale gorąca ,ból i pieczenie stawów ,uczucie dławienia w gardle...

Polarmisiu a jak ty się kochana czujesz i kiedy wracasz do Ojczyzny <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:56

grosza, caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:38

samira, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:32

samira, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Samira piękne dzieło twoje
    dzięki :)

megan8, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no ,coś pięknego
    teraz fajnie a jak później brzuch faluje albo się takie wybrzuszenia robią jak dzidzia wysadzi poszczególne części ciała :D to radocha i niekiedy ból ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 18:29

megan8, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra :-)
    Zycze Wam udanego weekendu albo urlopu :-) troche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu :-D mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia :-)
    Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przyda :-)
    współczuje mdłości oby szybka ustąpiły !!

inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, zdrowia i wytrwałości w tych "nieprzyjemnych" momentach życzę :)

inessa, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj jakaś zrezygnowana jestem. Zrobiłam sobie drinka i sączę... Gdyby nie świadomość kaca i złego samopoczucia to miałabym ochotę się "ululać" na amen...

inessa, MoniaT, promyk, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie też tak mam mimo że nie piję wcale nic a nic

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zazdroszczę tym które zaciazyly

inessa, Mango lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naradzie dziewczyny zrywam się życzę boskiego wypoczynku

inessa lubi tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję niewiele, ale dzisiaj mam ochotę nie dla samego picia, ale dla oderwania się od rzeczywistości...

inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki już z Polski . Co prawda pogoda się popsuła ale to nic cały czas mam co robić , oczywiście nic cięzkiego . I wreszcie odżywianie młodymi warzywkami i pierozkami z truskaweczkami i jagodami . Jeszcze te wredne mdłości mnie wkurzają ale juz nie sa takie uciążliwe tylko tyle że muszę cały czas coś mielić . Moja czekolada już sie niecierpliwi i wydzwania kiedy wracam hihiiihih Jak tylko przyjechałam na moją kochaną wioseczke to odrazu każdy się wypytywał jak sie czuję i takie tam . Jak to na wiosce wszystko szybko sie rozchodzi a zwłaszcza jakaś nowa sensacja , ze najgrzeczniejsza dziewczyna z wioski urodzi czekoladowe maleństwo hihiihihihihihih Ale wcale sie tym nie przejmuje , całe szczęście jeszcze nikt mi nic zlego nie powiedzial , tylko by spróbowali hihihih
    pozdrawiam was gorąco z deszczowej wichurki

inessa, samira, caffe, Lucky, Mango, megan8, grosza, anna maria, bliska77, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Pij Caffe a co tam raz sie zyje ja tez bym sie napila drineczka
    To też właśnie piję :P

inessa, megan8, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    Cześć dziewczynki już z Polski . Co prawda pogoda się popsuła ale to nic cały czas mam co robić , oczywiście nic cięzkiego . I wreszcie odżywianie młodymi warzywkami i pierozkami z truskaweczkami i jagodami . Jeszcze te wredne mdłości mnie wkurzają ale juz nie sa takie uciążliwe tylko tyle że muszę cały czas coś mielić . Moja czekolada już sie niecierpliwi i wydzwania kiedy wracam hihiiihih Jak tylko przyjechałam na moją kochaną wioseczke to odrazu każdy się wypytywał jak sie czuję i takie tam . Jak to na wiosce wszystko szybko sie rozchodzi a zwłaszcza jakaś nowa sensacja , ze najgrzeczniejsza dziewczyna z wioski urodzi czekoladowe maleństwo hihiihihihihihih Ale wcale sie tym nie przejmuje , całe szczęście jeszcze nikt mi nic zlego nie powiedzial , tylko by spróbowali hihihih
    pozdrawiam was gorąco z deszczowej wichurki
    Jednym słowem: wszystko super :)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coffee chcesz sie na moment otumanic...tak delikatnie. Kochanie czemu?
    Ale masz racje czasami nie ma czlowiek innego wyjscia, w przeciwnym wypadku eksplozja gotowa.
    Dzis przy tej fatalnej pogodzie oddelegowalam moja mlodsza corke na wakacje z babcia. Bedzie przez 10 dni bawic sie w Ostrodzie. Mam nadzieje ze tez chmury rozwieja sie wkrotce i zaswieci slonce. Z tego co mowila to miasto jest skapane w deszczu. Ja niestety nie mogege zapewnic jej wakacji w miescie-praca-dom-dom-praca. Co zostalo spacer do biedronki? Fajnie ze bedzie miec cos z wakacji.

caffe, Mango, inessa, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko jestes niezastapionym zrodlem informacji - pomoc i baza medyczna w zasiegu - ssssuuuuppppeeeerrrr :-) :-)

Mango, inessa, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Coffee chcesz sie na moment otumanic...tak delikatnie. Kochanie czemu?
    Ale masz racje czasami nie ma czlowiek innego wyjscia, w przeciwnym wypadku eksplozja gotowa.
    Dzis przy tej fatalnej pogodzie oddelegowalam moja mlodsza corke na wakacje z babcia. Bedzie przez 10 dni bawic sie w Ostrodzie. Mam nadzieje ze tez chmury rozwieja sie wkrotce i zaswieci slonce. Z tego co mowila to miasto jest skapane w deszczu. Ja niestety nie mogege zapewnic jej wakacji w miescie-praca-dom-dom-praca. Co zostalo spacer do biedronki? Fajnie ze bedzie miec cos z wakacji.
    Jakoś taki bezsens wszystkiego mnie dopadł. Może to wina tego, że nie mam @ i nastrój mi się pogorszył. Niby to nic, ale jakoś kiepski to ma na mnie wpływ. Boli mnie w prawym boku, ale to momentami od jakiegoś czasu. Chyba powinnam się wybrać do lekarza, bo to mi się powtarza od momentu zajścia w ciążę. Temperaturę też mam podwyższoną, co prawda tylko 37,2, a tam niżej ;) 37,5. Tyle, że ja nie mierzę tempki, więc pomiar nic nie znaczy, dodatkowo mierzyłam po 18-tej.
    Też siedzę dzisiaj sama w domu, dziecko na wakacjach, mąż chyba wróci jutro.

Promyczku, wypoczywaj :)

inessa, promyk, grosza, gosia7122, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka to Ty musisz byc gdzies okolic Istebnej, Koniakowa, hej!
    I jeszcze Panda:-) Ile ja mam tu kolezanek w roznych podklubach: z Bursztynkiem jestem w klubie Teresek, z Dorka i Panda w klubie goraleczek a z Kasikiem i Mango w grupie aktualnie siejacych fasolki!!;-)
    Dorka71 wrote:
    Viola!wyczytałam na naszym podforum, że Ty z BB jesteś...a ja przejeżdżać będę w drodze w rodzinne strony pod Babią Górę hej! ;)

inessa, Mango, Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ