35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamira, fakt tsh dużo powyżej normy dla starających się. Max do 2, ty masz 4,130. Ale to do zbicia oczywiście.
samira wrote:laski byłam u ginki ,jak się spodziewałam pęcherzyków nie ma jeszcze ,za wcześnie ,niestety już się nie dowiem bo jadę na wioskę w niedzielę a mówiła żebym przyszła,
a to moje wyniki
cholesterol ok
TSH 4,130 norma 4,200 (na granicy normy powiedziała gin i może być niedoczynność)
FT3i FT4 ok
ale już kojarzę te moje schizy z poceniem,bólami stawów,tyciem,nieregularne i długie cykle,...itp.część z nich na pewno od tarczycy ehhh...
jelita to tez immunologiczna choroba WZJG
wszystko razem = brak dzidzi
dostałam receptę na CLO jeszcze i luteinę dopoch. ,co się dowiedziałam ryczałt na nią tylko w pierwszym trymestrze ciąży ha i 100% bule ale od kumpeli z innego forum dostanę za free 3-4 opakowania lutki
także git 
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie idę pierwszy raz do ENDO 29.07 i te wyniki musiałam mieć zrobione i tez słyszałam ze jak się stara to są za wysokie...polarmiś wrote:Samira, fakt tsh dużo powyżej normy dla starających się. Max do 2, ty masz 4,130. Ale to do zbicia oczywiście.
tyle ze czytałam i w niedoczynności jest uczucie zimna a ja mam raczej uczucie gorąca ,fale gorąca ,ból i pieczenie stawów ,uczucie dławienia w gardle...
Polarmisiu a jak ty się kochana czujesz i kiedy wracasz do Ojczyzny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:56
grosza, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteraz fajnie a jak później brzuch faluje albo się takie wybrzuszenia robią jak dzidzia wysadzi poszczególne części ciałamegan8 wrote:no ,coś pięknego
to radocha i niekiedy ból
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 18:29
megan8, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywspółczuje mdłości oby szybka ustąpiły !!szczęśliwa 2 wrote:Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra

Zycze Wam udanego weekendu albo urlopu
troche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu
mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia 
Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przyda
nick nieaktualny, szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki już z Polski . Co prawda pogoda się popsuła ale to nic cały czas mam co robić , oczywiście nic cięzkiego . I wreszcie odżywianie młodymi warzywkami i pierozkami z truskaweczkami i jagodami . Jeszcze te wredne mdłości mnie wkurzają ale juz nie sa takie uciążliwe tylko tyle że muszę cały czas coś mielić . Moja czekolada już sie niecierpliwi i wydzwania kiedy wracam hihiiihih Jak tylko przyjechałam na moją kochaną wioseczke to odrazu każdy się wypytywał jak sie czuję i takie tam . Jak to na wiosce wszystko szybko sie rozchodzi a zwłaszcza jakaś nowa sensacja , ze najgrzeczniejsza dziewczyna z wioski urodzi czekoladowe maleństwo hihiihihihihihih Ale wcale sie tym nie przejmuje , całe szczęście jeszcze nikt mi nic zlego nie powiedzial , tylko by spróbowali hihihih
pozdrawiam was gorąco z deszczowej wichurki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Lucky, Mango, megan8, grosza, anna maria, nick nieaktualny, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jednym słowem: wszystko superiwka76 wrote:Cześć dziewczynki już z Polski . Co prawda pogoda się popsuła ale to nic cały czas mam co robić , oczywiście nic cięzkiego . I wreszcie odżywianie młodymi warzywkami i pierozkami z truskaweczkami i jagodami . Jeszcze te wredne mdłości mnie wkurzają ale juz nie sa takie uciążliwe tylko tyle że muszę cały czas coś mielić . Moja czekolada już sie niecierpliwi i wydzwania kiedy wracam hihiiihih Jak tylko przyjechałam na moją kochaną wioseczke to odrazu każdy się wypytywał jak sie czuję i takie tam . Jak to na wiosce wszystko szybko sie rozchodzi a zwłaszcza jakaś nowa sensacja , ze najgrzeczniejsza dziewczyna z wioski urodzi czekoladowe maleństwo hihiihihihihihih Ale wcale sie tym nie przejmuje , całe szczęście jeszcze nikt mi nic zlego nie powiedzial , tylko by spróbowali hihihih
pozdrawiam was gorąco z deszczowej wichurki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Coffee chcesz sie na moment otumanic...tak delikatnie. Kochanie czemu?
Ale masz racje czasami nie ma czlowiek innego wyjscia, w przeciwnym wypadku eksplozja gotowa.
Dzis przy tej fatalnej pogodzie oddelegowalam moja mlodsza corke na wakacje z babcia. Bedzie przez 10 dni bawic sie w Ostrodzie. Mam nadzieje ze tez chmury rozwieja sie wkrotce i zaswieci slonce. Z tego co mowila to miasto jest skapane w deszczu. Ja niestety nie mogege zapewnic jej wakacji w miescie-praca-dom-dom-praca. Co zostalo spacer do biedronki? Fajnie ze bedzie miec cos z wakacji.
caffe, Mango, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Jakoś taki bezsens wszystkiego mnie dopadł. Może to wina tego, że nie mam @ i nastrój mi się pogorszył. Niby to nic, ale jakoś kiepski to ma na mnie wpływ. Boli mnie w prawym boku, ale to momentami od jakiegoś czasu. Chyba powinnam się wybrać do lekarza, bo to mi się powtarza od momentu zajścia w ciążę. Temperaturę też mam podwyższoną, co prawda tylko 37,2, a tam niżejpromyk wrote:Coffee chcesz sie na moment otumanic...tak delikatnie. Kochanie czemu?
Ale masz racje czasami nie ma czlowiek innego wyjscia, w przeciwnym wypadku eksplozja gotowa.
Dzis przy tej fatalnej pogodzie oddelegowalam moja mlodsza corke na wakacje z babcia. Bedzie przez 10 dni bawic sie w Ostrodzie. Mam nadzieje ze tez chmury rozwieja sie wkrotce i zaswieci slonce. Z tego co mowila to miasto jest skapane w deszczu. Ja niestety nie mogege zapewnic jej wakacji w miescie-praca-dom-dom-praca. Co zostalo spacer do biedronki? Fajnie ze bedzie miec cos z wakacji.
37,5. Tyle, że ja nie mierzę tempki, więc pomiar nic nie znaczy, dodatkowo mierzyłam po 18-tej.
Też siedzę dzisiaj sama w domu, dziecko na wakacjach, mąż chyba wróci jutro.
Promyczku, wypoczywaj
nick nieaktualny, promyk, grosza, gosia7122, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dorka to Ty musisz byc gdzies okolic Istebnej, Koniakowa, hej!
I jeszcze Panda:-) Ile ja mam tu kolezanek w roznych podklubach: z Bursztynkiem jestem w klubie Teresek, z Dorka i Panda w klubie goraleczek a z Kasikiem i Mango w grupie aktualnie siejacych fasolki!!
Dorka71 wrote:Viola!wyczytałam na naszym podforum, że Ty z BB jesteś...a ja przejeżdżać będę w drodze w rodzinne strony pod Babią Górę hej!
nick nieaktualny, Mango, Panda, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość