X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie chcialam wypowiadac na temat sody, bo kazdy ma swoje zdanie , ale mnie to tez sie nie za bardzo widzi. Wszelkie irygacje TAM jak dla mnie sa jak to powiedziec...niezalecane.Ja nawet gdzies czytalam ze slina moze zle wplywac na sluz i moze zaburzac rownowage naturalnego srodowiska tam w pochwie. Ja chyba bym nie ryzykowala. Zgadzam sie ze Szczesliwa.
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra :-)
    Zycze Wam udanego weekendu albo urlopu :-) troche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu :-D mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia :-)
    Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przyda :-)

inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej i bardzo owocnej nocki Wam życzę :D :D :D

megan8 lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję założyć klub fasolowych ogrodniczek ;) Przecież musimy mieć porządną nazwę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 21:38

MoniaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech bedzie, bo siejacy to sa raczej nasi Mezczyzni!;-)

Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku wlasnie pisza o Ostrodzie na WP. Podobno ulewy ze hej...

inessa, promyk lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stosunkowo udanej nocki ,a ja oglądam ERAGONA szkoda ze jest tylko jedna część sfilmowana bo prawie wszystkie czytałam :)

inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Samirko...oczywiscie stosunkowo;-)

samira, inessa lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha to w avatarze to moje dzieło z moim G zrobione ,dekoracja na stół :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 23:24

megan8, inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Dobrej nocki Samirko...oczywiscie stosunkowo;-)
    ta będzie samotna bo G ma nockę w pracy ale od jutra urlop i w niedziele wyjazd także nadrobię :P ,a stosunkowo udany wieczór był wczoraj przed praca G także nie narzekam :D

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:38

inessa, samira, grosza lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:32

Mango, inessa, samira lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan, wyczytalam ze podczas stosunku pomaga sie czasami sobie slina i zeby tego nie robic bo to jest wlasnie nie wskazane ze wzgledu na to ze plemniczki sa bardzo wymagajace.

megan8, samira, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jesli sie dolujesz brakiem malpiszona i bolem w boku to zrob tak jak powiedzialas - idz do lekarza. Jesli to nic powaznego bedziesz spokojniejsza,a jesli to cos to w pore zareagujesz.
    Ja gdy dostalam pewne tabletki zlekcewazylam swoj stan, myslalam ze przejdzie az wyladowalam na pogotowiu. Czasami lepiej dmuchac na zimne.....A podwyzszona temperatura sugeruje mi laikowi jakis stan zapalny...warto sprawdzic :-) :-) Dla pewnosci

Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam i ide lulu. Jutro pobudka o 4.15. Kurcze jak ja nienawidze ranek. Chyba sie zaczynam sypac bo juz zadna zmiana mi nie odpowiada. Sciskam i caluje - karaluchy do poduchy :-) :-)

samira, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Samirko jestes niezastapionym zrodlem informacji - pomoc i baza medyczna w zasiegu - ssssuuuuppppeeeerrrr :-) :-)
    DZIĘKI BARDZO <3

grosza, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 12 lipca 2013, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra :-)
    Zycze Wam udanego weekendu albo urlopu :-) troche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu :-D mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia :-)
    Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przyda :-)

Co do mojej diety to jadlospis mam bardzo zroznicowany, wszystko dozwolone na Dukanie. Waga leci u mnie tak kg na tydzien i to akurat nie problem w moim przypadku, bo jak mam motywacje jak plaza i wakacje. to nic mnie nie skusi, problemem jest utrzymanie wagi po schudnieciu niestety. W srode jade na wakacje i kompletnie olewam diete, zobaczymy ile kilo mi przybedzie, po powrocie zrobie faze na utrzymanie wagi i tak az zajde w ciaze, co mam nadzieje nie potrwa dluzej niz do konca lipca :).
    Piekne te dekoracje Samirka! Masz talent dziewczyno!
    Ciekawe jak tam nasz Bursztynek...
    Milego weekendu dziewczyny!

grosza, Lucky, Panda, inessa, megan8, szczęśliwa 2, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolu super że Ci się udaje wytrwać! Podziwiam, bo moje diety to zwykle trwają tydzien ;)

hej!
    nareszcie pochmurno
    nie wiem czy i ja się łapię do tego klubu ogrodniczek fasolkowych, ale jestem dziś w 9dc

Mango, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i teraz nie wiem co robić z tą sodą
    wiem, że środowisko kwaśne jest groźne dla plemników, ale ja mam tendencję do problemów grzybkowych i u mnie non stop kwas w pochwie :( (sorry za dosadność)
    myślałam że ta soda to dobry pomysł na zobojętnienie otoczenia, chciałam dodać też żel conceive
    co do śliny to też o tym czytałam

inessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dziewczęta!
    apropos sody, czy nigdy w dzieciństwie nie piłyście tzw. "bziukanki"? woda z cukrem i z kwaskiem a na koniec pół łyzeczki sody i bąbelki takie, że hoho...wszyscy to pili w sklepie oranżady nie było przeciez :)nie demonizujcie, jeżeli ktoś nie jest przekonany to oczywiscie niech nie probuje bo ta niepewność może zaszkodzić..ja tam próbuję

Mango, Panda, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Samirko, bardzo Ci zycze zebys znalazla konkretnego lekarza co moglby Ci pomoc, to jes taka ulga jak nic nie boil nie wieci i nie goni do kibelka..... ja teraz wciaz czekam na wyniki toksykologiczne czy sie pozbylam bakterii, ale czuje sie nieporownywalnie lepiej :)

...a ty jestes kwiaciarka czy to Twoj hobby? co tu zagladam to nowy utalentowany awatarek :)

samira wrote:
    panda cieszę się ze z twoimi jelitami w końcu ok :)

dzięki laski za opinię o doniczkach :*

inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 885 886 887 888 889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ