35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie nie chcialam wypowiadac na temat sody, bo kazdy ma swoje zdanie , ale mnie to tez sie nie za bardzo widzi. Wszelkie irygacje TAM jak dla mnie sa jak to powiedziec...niezalecane.Ja nawet gdzies czytalam ze slina moze zle wplywac na sluz i moze zaburzac rownowage naturalnego srodowiska tam w pochwie. Ja chyba bym nie ryzykowala. Zgadzam sie ze Szczesliwa.
szczęśliwa 2 wrote:Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra
Zycze Wam udanego weekendu albo urloputroche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu
mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia
Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przydainessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola wrote:Dobrej nocki Samirko...oczywiscie stosunkowo;-)
,a stosunkowo udany wieczór był wczoraj przed praca G także nie narzekam
inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Megan, wyczytalam ze podczas stosunku pomaga sie czasami sobie slina i zeby tego nie robic bo to jest wlasnie nie wskazane ze wzgledu na to ze plemniczki sa bardzo wymagajace.
megan8, samira, inessa, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Caffe jesli sie dolujesz brakiem malpiszona i bolem w boku to zrob tak jak powiedzialas - idz do lekarza. Jesli to nic powaznego bedziesz spokojniejsza,a jesli to cos to w pore zareagujesz.
Ja gdy dostalam pewne tabletki zlekcewazylam swoj stan, myslalam ze przejdzie az wyladowalam na pogotowiu. Czasami lepiej dmuchac na zimne.....A podwyzszona temperatura sugeruje mi laikowi jakis stan zapalny...warto sprawdzicDla pewnosci
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualny
-
szczęśliwa 2 wrote:Hej dziewczyny , nie pisze bo nie mam sily nudnosci zgaga itp zoladek mi wysiadl i jadlam tylko siemie i suchary masakra
Zycze Wam udanego weekendu albo urloputroche czytalam i tak ta soda to nie wiem czy to dobry pomysl ja tym firanki wybielalam tez w rozcienczeniu
mysle ze jak sluz jest ok to lepiej nie kombinowac to juz lepiej ten zel co Mango pisala o nim , ale to tylko moja sugestia
Jolu fakt schudlas superowo moze podalabys jakiegos linka albo info jadlospisu jak nic ze sie przyda
Co do mojej diety to jadlospis mam bardzo zroznicowany, wszystko dozwolone na Dukanie. Waga leci u mnie tak kg na tydzien i to akurat nie problem w moim przypadku, bo jak mam motywacje jak plaza i wakacje. to nic mnie nie skusi, problemem jest utrzymanie wagi po schudnieciu niestety. W srode jade na wakacje i kompletnie olewam diete, zobaczymy ile kilo mi przybedzie, po powrocie zrobie faze na utrzymanie wagi i tak az zajde w ciaze, co mam nadzieje nie potrwa dluzej niz do konca lipca.
Piekne te dekoracje Samirka! Masz talent dziewczyno!
Ciekawe jak tam nasz Bursztynek...
Milego weekendu dziewczyny!grosza, Lucky, Panda, inessa, megan8, szczęśliwa 2, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jolu super że Ci się udaje wytrwać! Podziwiam, bo moje diety to zwykle trwają tydzien
hej!
nareszcie pochmurno
nie wiem czy i ja się łapię do tego klubu ogrodniczek fasolkowych, ale jestem dziś w 9dcMango, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no i teraz nie wiem co robić z tą sodą
wiem, że środowisko kwaśne jest groźne dla plemników, ale ja mam tendencję do problemów grzybkowych i u mnie non stop kwas w pochwie(sorry za dosadność)
myślałam że ta soda to dobry pomysł na zobojętnienie otoczenia, chciałam dodać też żel conceive
co do śliny to też o tym czytałaminessa, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry dziewczęta!
apropos sody, czy nigdy w dzieciństwie nie piłyście tzw. "bziukanki"? woda z cukrem i z kwaskiem a na koniec pół łyzeczki sody i bąbelki takie, że hoho...wszyscy to pili w sklepie oranżady nie było przeciez :)nie demonizujcie, jeżeli ktoś nie jest przekonany to oczywiscie niech nie probuje bo ta niepewność może zaszkodzić..ja tam próbujęMango, Panda, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziekuje Samirko, bardzo Ci zycze zebys znalazla konkretnego lekarza co moglby Ci pomoc, to jes taka ulga jak nic nie boil nie wieci i nie goni do kibelka..... ja teraz wciaz czekam na wyniki toksykologiczne czy sie pozbylam bakterii, ale czuje sie nieporownywalnie lepiej
...a ty jestes kwiaciarka czy to Twoj hobby? co tu zagladam to nowy utalentowany awatarek
samira wrote:panda cieszę się ze z twoimi jelitami w końcu ok
dzięki laski za opinię o doniczkach :*inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość