35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Dziewczyny ja dopiero dopchałam się do kompa córka pojechała do siostry do wawy na tydzień więc z mała tylko siedzę a teraz padła z wyczerpania więc czytam co u Was u mnie strasznie padało i wyjęłam sobie piwko jabłkowe i sączę a dodam że nienawidzę piwa życzę udanego wekendu w zapylaniu
szczęśliwa 2, inessa, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja po poronieniu miałam @ tak regularną że 29 dniu dostałam ale odkąd poroniłam to mam takie @ ŻE SZOK nie nadążam podpasek wraz z tamponami zmieniać a nie ma mowy o gwałtowniejszych ruchach bo już jak gejsza zapylam do kibelka szok. przed poronieniem miałam obfite okresy ale co teraz mam to istny szok ale wytrzymam to
inessa, gosia7122, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Moja Lenka też bombarduje na maxa - uwielbiam to!promyk wrote:Megan suuuuuuper ze sie rusza malenstwo...przecudne uczucie. Duzo zdrowka ci-wam zycze
megan8, grosza, promyk, szczęśliwa 2, inessa, polarmiś, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ciezko sie odniesc Polarmisiu do tych danych,bo zakresy sa inne. Musze wytrzymac do wizyty, a poniewaz jestem strasznie niecierpliwa to zastanawiam sie czy nie isc do gina w poniedzialek...z drugiej strony nie moge sie tak nakrecac, poniedzialek to dopiero 7 dc...
polarmiś wrote:Jeszcze znalazłam coś takiego ale te normy są również w innych jednostkach. Trzeba by było je przeliczyć. Pytanie kiedy miałaś robione te badania, w którym dniu cyklu?
Estradiol
3 dzień cyklu: <75 pg/ml (poziomy niższe są lepsze do stymulacji, podwyższony poziom może oznaczać obecność torbieli lub obniżoną rezerwę jajnikową)
ok. 2 doby przed owulacją: >=200 pg/ml (norma na jeden dojrzały pęcherzyk)
6-8 dzień po owulacji: >=100 pg/mlinessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Popatrz co jeszcze znalazłam Polarmisiu:
Obniżona wartość estradiolu wskazuje zwykle na niewydolność jajników, natomiast jego podwyższenie może być spowodowane indukowaną owulacją wielu pęcherzyków, zastosowaniem zbyt dużych dawek hormonów bądź guzami jajnika.
Dzisiaj mam dzien z estradiolem;-)inessa, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki ja na chwilkę,nie wiem czy tam złapie jakiegoś neta ,to trzymam kciuki za zachodzace
,ciążówki i fajnego i owocnego urlopu wszystkim ,buziaki papa jedziemy jutro o 9:00 ...jak coś to inesska przekaże wieści :*
inessa, grosza, angela, Mango, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki, ja wlasnie po wakacyjnych zakupach, pomalu pakuje walizke. Pokupowalam troche ciuszkow, bo na plazy to takie upaly, ze nic co tu w Salamance uzywam sie nie nadaje. Poogladalam tez w sklepach ciuszki ciazowe, super teraz mozna sie ubrac w ciazy, nie to co kiedys, juz bym chciala z takich tez pokupowac
Panda dzieki za slowa o diecie, ja sobie zdaje sprawe z tego, ze sie nie powinno odchudzac starajac, ale mialam juz pol roku przy starankach i tak sie jakos zaniedbalam i niedobrze mi to na psychike wplywalo, nawet czasami ubrac sie nie mialam checi i datego jak tylko dowiedzialam sie o urlopie na plazy to sie zmotywowalam. Tez mysle ze co innego jest zajsc w ciaze majac wage prawidlowa niz zajsc z 12 kg nadwagi. Czasami mysle ze rozsadna dieta ma lepszy wplyw na nasz organizm niz jak w moim przypadko opychanie sie slodyczami, czipsami itp. Bardzo bym chciala teraz tylko przemowic sobie do rozsadku i nie wracac do starych nawykow i jesc zdrowo.
Alez sie rozpisalam zanudze Was tu....
Milego urlopu zycze dziewczynkom co juz wyjechaly!!! Bawcie sie na calego i serduszkujcie bo po wakacjach chcemy tu wysyp fasolek!!!
Milej nocygrosza, inessa, Panda, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Głowa do góry nie ma co się załamywać wiem że ta @ doprowadza Nas do szału w tych akurat dniach chcemy zobaczyć dwie grube krechy a nie co innego najgorsze dni przetrwać i dalej do roboty a może nie dostaniesz musisz zawsze być bardziej pewna i sobie powtarzać że się uda pozytywne myślenie to podstawa
grosza wrote:Pozdrawiam wszystkie gorąco
mam d kilku dni straaaaaaasznego doła, muszę sobie dać z tym rade pewnie jak jutro @ przyjdzie to trochę jeszcze potrwa
buziaki przesyłaminessa, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam widzę że od rana jestem sama na forum. Dziś czuję się jakoś dziwnie pobolewają mnie jajniki w krzyż mi coś wlazło a na dodatek boli mnie noga w pachwinie boli mnie tak jakby mi noga w biodrze wyskoczyła ze stawu szok jeszcze trochę to będę zastanawiać się czy się nie sypię a dopiero 9 sierpnia kończę 35 lat a może zrobię sobie prezent urodzinowy małe wyraźne dwie kreseczki. Z mężem staramy się teraz o syna więc musimy starać się zapłodnić jajeczko jak najbliżej ovu albo po. Mamy już dwie córki więc teraz syna nam trzeba. Ja już warjuję może któraś z Was ma metodę na chłopca?
inessa, Mango, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Miłego dnia
U mnie pogoda kiepska, ale jeszcze nie pada. @ nadal brakinessa, Mango, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Witam widzę że od rana jestem sama na forum. Dziś czuję się jakoś dziwnie pobolewają mnie jajniki w krzyż mi coś wlazło a na dodatek boli mnie noga w pachwinie boli mnie tak jakby mi noga w biodrze wyskoczyła ze stawu szok jeszcze trochę to będę zastanawiać się czy się nie sypię a dopiero 9 sierpnia kończę 35 lat a może zrobię sobie prezent urodzinowy małe wyraźne dwie kreseczki. Z mężem staramy się teraz o syna więc musimy starać się zapłodnić jajeczko jak najbliżej ovu albo po. Mamy już dwie córki więc teraz syna nam trzeba. Ja już warjuję może któraś z Was ma metodę na chłopca?
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o będę wdzięczna [email protected] czekam z utęsknieniem będę mniała zajęcie
Bozia3 wrote:Monia mam książkę o planowaniu płci w pdf. Gość się tym bardzo szczegółowo zajmuje. Jeśli chcesz, to podaj mi maila, a ja Ci wyślę ją - to sobie poczytasz. Kiedyś tu na forum już ją dziewczynom rozsyłałam....inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:o będę wdzięczna [email protected] czekam z utęsknieniem będę mniała zajęcie
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrego dnia Wam życze kochane
U nas słońce próbuje przebić się przez chmury.
PMS doprowadza mnie do szału, do tego chyba mam zapalenie pecherza bo bardzo mnie boli w podbrzuszu po prawej stronie i do tego chwilami pobolewa mnie nerka
Dzieci super choć pogoda nie sprzyja wyjsciu nad jeziorotrzeba coś pomysleć aby umilić im czas
gosia7122, Mango, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jolu przedewszsytkim baw sie cudownie na wakacjach, ja to tylko tak ku przestrodze, nawajzniejsze ze ty dobrze sie czujesz i teraz tylko hop siup maluszka zmajstrowac i zdrowo sie odzywiac a na wadze przybedzie tylko tyle i ma przybycJolka76 wrote:Czesc dziewczynki, ja wlasnie po wakacyjnych zakupach, pomalu pakuje walizke. Pokupowalam troche ciuszkow, bo na plazy to takie upaly, ze nic co tu w Salamance uzywam sie nie nadaje. Poogladalam tez w sklepach ciuszki ciazowe, super teraz mozna sie ubrac w ciazy, nie to co kiedys, juz bym chciala z takich tez pokupowac
Panda dzieki za slowa o diecie, ja sobie zdaje sprawe z tego, ze sie nie powinno odchudzac starajac, ale mialam juz pol roku przy starankach i tak sie jakos zaniedbalam i niedobrze mi to na psychike wplywalo, nawet czasami ubrac sie nie mialam checi i datego jak tylko dowiedzialam sie o urlopie na plazy to sie zmotywowalam. Tez mysle ze co innego jest zajsc w ciaze majac wage prawidlowa niz zajsc z 12 kg nadwagi. Czasami mysle ze rozsadna dieta ma lepszy wplyw na nasz organizm niz jak w moim przypadko opychanie sie slodyczami, czipsami itp. Bardzo bym chciala teraz tylko przemowic sobie do rozsadku i nie wracac do starych nawykow i jesc zdrowo.
Alez sie rozpisalam zanudze Was tu....
Milego urlopu zycze dziewczynkom co juz wyjechaly!!! Bawcie sie na calego i serduszkujcie bo po wakacjach chcemy tu wysyp fasolek!!!
Milej nocyinessa, Mango, Jolka76, promyk, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość