35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela i Megan super macie ze mozecie czuc mala istotke pod sercem, to piekne uczucie, chcialabym jeszcze kiedys jego zaznac, mnie pod koniec ciazy corka tak kopala ze czulam jakby mi sie zoladek do gardla przesuwal
Ja bardzo chcialabym druga corke, jakos sobie nie wyobrazam dbac o te meskie sprawy, napletki itp, no ale jak bedzie synek to tez sie nie obraze, byleby zdrowa dzidzia.
Pozdrawiam i milej niedzieli Wam zycze!
inessa, megan8, promyk, Panda, bliska77, Lucky, Bozia3, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak w srode rano wyjezdzamy, ja bede dzialala przed wyjazdem, bo w hotelu bedziemy w pokoju z corka wiec ciezko cos zbroic
Ale z tego co widze to owulka bedzie dopiero wtorek sroda bo dzis jeszcze test ovulacyjny negatywny, wiec moze akurak sie wstrzelimy i potem na wakacjach zrelaksowana i nasloneczniona to niech sie fasolka zagniezdza
inessa, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór wszystkim
w ten lipcowy wieczorek
biore już duphaston 4ty dzien (od 12dc)
i niech mi nikt nie mówi że nie hamuje owulki,miałam piękny śluzik
w 12 dc i mi zniknął już po jednej tabletce
trudno, może chciaz mi te polipy podleczy...
właśnie gotuje sobie młody bób , pycha !
inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a i nie pogardzę bliżniakami też
mi po HSG wydłużył się cykl o 1-2 dn gin mówił że tak się czasami dzieje
Bozia3 wrote:Sama szukam przepisu na bliźniaki. Najlepiej na parkę...Myślę, że to syndrom większości starszych mam - nie ma czasu już na rodzenie kolejnych i kolejnych...
Bawiłam się świetnie - dopisała nam pogoda, wiele zwiedziłam - ale ten wyjazd chyba i choroba rozpierdzielił mi cykl...nie może coś małpa przyjść - a ja mam raczej regularnie....inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hejka
u mnie oznaki zbliżającej się owu
nareszcie temp nieco spadła, jajniki nadal szaleją
musimy podziałać wieczorem, na szczęście nastroje się poprawiły, oby M nie był wykończony dziś po pracy
kiedy robić tę sodową irygację? przed samym seksem?
wystarczy ze 2-3 godziny przed? bo głupio tak pruć do łazienki z różowym kolegą w ostatniej chwilibliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no właśnie trzeba chyba przed
śmignąć do łazieneczki ale chyba wystarczy z godz-dwie przed ...
trzymam &&&
Lucky wrote:hejka
u mnie oznaki zbliżającej się owu
nareszcie temp nieco spadła, jajniki nadal szaleją
musimy podziałać wieczorem, na szczęście nastroje się poprawiły, oby M nie był wykończony dziś po pracy
kiedy robić tę sodową irygację? przed samym seksem?
wystarczy ze 2-3 godziny przed? bo głupio tak pruć do łazienki z różowym kolegą w ostatniej chwilibliska77, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja za kilka dni kończę 36
Właśnie zaaplikowałam sobie luteinę. Mam nadzieję, że to przyspieszy @
Reni wygrzewaj dupsko
caffe Ty młoda laska jesteś..
Ja dziś 35dc i nic...chyba mnie szlag trafi....mam nadzieję, że wredota nadejdzie...caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
http://planowanieplci.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?1,2010
ciekawa stronka o planowaniu płci - jakaś nowatorska, choć nie brakuje też rad typu koguciowego.....np:
Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników męskich przez komórkę jajową:
- dym
- energia elektryczna (telefon komórkowy, prostownica, komputer, telewizor, klimatyzacja, mikrofalówka)
-pełnia księżyca
- kadzidło
- złoto
- piec
-olejki ( eukaliptusowy,pinowy, rozmarynowy, goździkowy, jałowcowy, tymiankowy)
-pełnia księżyca.
Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników żeńskich:
-woda (wodospady, prysznic, fontanna, deszcz)
-ogień
- lampa solna
- księżyc w nowiu
- oleje (grejfrutowy,pomarańczowy, cytrynowy, lawendowy,bergamotowy)
- wiatr
- świeca z wosku pszczelego
- kamienie( ametyst, kwarcowy,ONYX)
- rośliny
- węgiel drzewny.
Nie wystarczy otoczyć się odpowiednimi przedmiotami, w zależności od pożądanej płci. Ważne jest także, by ograniczyć te, które mają wpływ na płeć przeciwną.bliska77, inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:no właśnie trzeba chyba przed
śmignąć do łazieneczki ale chyba wystarczy z godz-dwie przed ...
trzymam &&&
grosza - coś nam te kogucie naturalne wspomagacze nie pomagają.... Zaczynasz nowy cykl...ja za chwilkę mam nadzieję, że dołączę...
Trzeba działać dalej..
bliska77, inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
u nas pochmurno i chłodno, wczoraj cały dzień walczyłam w ogródku, dziś się ruszyć nie moge ale jaka szczęśliwa jestem
wszystkim urlopującym udanego urlopu i życzę,
zafasolkowanym wszystkiego dobrego i jak najmniej mdłości
Samirka, co do TSH, to Polarmiś ma rację, ja mam sporą niedoczynność i przy staraniach, zarówno teraz jak i w 2007, tsh zbijane miałam do ok 1,2
Miłego dniainessa, Bozia3, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Od kilku dni czytałam forum od samego początku jeśli pozwolicie chciałabym tez dołączyć
Mam 38 lat 3 dzieci w wieku 17 15 i 8 oraz ostatnio 3 poronienia-1 ciąża biochemiczna dwie potwierdzone przez lekarza i usg ostatnie poronienie w lutym tego roku w 7tc porobiłam kilka badań między innymi wyszło że przechodziłam ostatnio cytomegalie
W ostatnią ciążę zaszłam w grudniu tamtego roku od listopada brałam pierwszy raz bromergon bo wyszła mi podwyższona prolaktyna po obciążeniu a rok nie mogłam zajść bo wczesniejsze poronienie miałam w styczniu no i udąło się od razu w pierwszym cyklu z bromkiem no ale poroniłam...jednakże w badaniu histopatologicznym ciąży nie stwierdzono-dziwne-test pozytywny pęcherzyk ciążowy na usg widoczny lecz jak to gin stwierdził ciąża przestała się rozwijać w 5tc w 7tc to stwierdził potem poronienie i czyszczenie...
Od tego cyklu ponowiliśmy starania-co z tego będzie życie pokaże choć już jakoś nie wierzę w to że się uda....
mierze temp jakoś skacze...dziś 17dc niby dni płodne ale owulacji nie wykryto-może dlatego że z tym mierzeniem to u mnie różnie bywa...a jeszcze teraz infekcje miałam...
Nie wie już czy to wiek czy co... kiedyś nie było problemu z zajściem...teraz takie historie....
Pozdrawiam Was serdecznieOlena, caffe, Kasik303, inessa, bliska77, Bozia3, grosza, Reni, Mango, samira, promyk, megan8, anna maria, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe Ty młoda laska jesteś..
Ja dziś 35dc i nic...chyba mnie szlag trafi....mam nadzieję, że wredota nadejdzie...
Tylko nie chciałabym brać bromergonu bo on kiedyś mnie ściął z nóg, nie wiem czy są jakies zamienniki tego. Może któraś z Was coś wie?inessa, bliska77, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość