X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki wielkie za lekturę spadam pobawić się z moją Marysią bo mi ni daje spokoju życzę udanej niedzieli
    :)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc laseczki u mnie juz pod wieczor wczoraj bylismy na imprezce, fajnie bylo, rano dzisiaj przyjemny poranek serduszkowy i moj szefuniu uplichcil sniadanko kontynentalne jak w jakims hoteliku kurcze co za przyjemna niedziela....teraz ja gotuje obiado/kolacyjke. Bozia worcilas widze, mam nadzieje ze swietnie sie bawilas...powiedz mi czy tam w tej ksiazce maja jakis przepis na blizniaki? Milej niedzieli wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 11:07

inessa, Mango, Jolka76, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    czesc laseczki u mnie juz pod wieczor wczoraj bylismy na imprezce, fajnie bylo, rano dzisiaj przyjemny poranek serduszkowy i moj szefuniu uplichcil sniadanko kontynentalne jak w jakims hoteliku kurcze co za przyjemna niedziela....teraz ja gotuje obiado/kolacyjke. Bozia worcilas widze, mam nadzieje ze swietnie sie bawilas...powiedz mi czy tam w tej ksiazce maja jakis przepis na blizniaki? Milej niedzieli wszystkim :)
    Sama szukam przepisu na bliźniaki :). Najlepiej na parkę...Myślę, że to syndrom większości starszych mam - nie ma czasu już na rodzenie kolejnych i kolejnych...:)
    Bawiłam się świetnie - dopisała nam pogoda, wiele zwiedziłam - ale ten wyjazd chyba i choroba rozpierdzielił mi cykl...nie może coś małpa przyjść - a ja mam raczej regularnie....

inessa, Mango, Jolka76, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    ja po poronieniu miałam @ tak regularną że 29 dniu dostałam ale odkąd poroniłam to mam takie @ ŻE SZOK nie nadążam podpasek wraz z tamponami zmieniać a nie ma mowy o gwałtowniejszych ruchach bo już jak gejsza zapylam do kibelka szok. przed poronieniem miałam obfite okresy ale co teraz mam to istny szok ale wytrzymam to
    Monia ja też mam @ bardzo obfitą po poronieniach ,ostatnio to nawet w urzędzie szukalam toalety bo tak mnie zalało,wcześniej tak nie miałam.

201408184765.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam i ja
    oj ja też bym chciała bliźniaki :)
    może Clo pomoże
    jajniki szaleją, bolą od dwóch dób, ciekawa jestem co tam się dzieje w środku, nie mam jak skoczyć na usg

• Lucky Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violu mój gin i mój endo (dwie osobne osoby) mówią, że TSH powinno być w okolicach 1, wtedy najlepiej, co nie znaczy że z wyższym nie da się zajść.
    Mnie zawsze każą robić TSH razem z FT3 i FT4 i wtedy wiadomo z czego wynika to TSH, bo może masz bardzo niskie FT4 i wtedy łatwo uregulować oba hormony.
    Co do pozostałych badań to zgadzam się z dziewczynami, słyszałam to samo

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę się dołuję, bo jak zwykle w porze owu, kumulują nam się stresy i spięcia wiszą w powietrzu, i M nie za chętnie współpracuje a tu trzeba by już siać ziarno :(

inessa, Mango, Jolka76, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - mój organizm coś zaszwankował na całej linii i też małpa nie chce mnie nawiedzić - nie wiem co za popieprzony cykl...tak więc nie jesteś sama...:)Może zaczniemy razem nowy?
    Bozia, a który u Ciebie dc? U mnie dziś 43 o.O

Jak nie dostanę jutro to się umawiam do lekarza niech coś z tym zrobi, bo to mnie wykańcza :P

Mango, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    ja po poronieniu miałam @ tak regularną że 29 dniu dostałam ale odkąd poroniłam to mam takie @ ŻE SZOK nie nadążam podpasek wraz z tamponami zmieniać a nie ma mowy o gwałtowniejszych ruchach bo już jak gejsza zapylam do kibelka szok. przed poronieniem miałam obfite okresy ale co teraz mam to istny szok ale wytrzymam to
    Ja dwie @ to też takie miałam, że szok. Lało się ze mnie jakby ktoś odkręcił kurek w zlewie. Trzecia @ była ok i do tego krótsza jak na mnie. Ale co z tego, jak czwarta wcale nie przyszła i czekam :P

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja też jestem z 9 sierpnia ale niestety kończę 42 lata.
    MoniaT wrote:
    Witam widzę że od rana jestem sama na forum. Dziś czuję się jakoś dziwnie pobolewają mnie jajniki w krzyż mi coś wlazło a na dodatek boli mnie noga w pachwinie boli mnie tak jakby mi noga w biodrze wyskoczyła ze stawu szok jeszcze trochę to będę zastanawiać się czy się nie sypię a dopiero 9 sierpnia kończę 35 lat a może zrobię sobie prezent urodzinowy małe wyraźne dwie kreseczki. Z mężem staramy się teraz o syna więc musimy starać się zapłodnić jajeczko jak najbliżej ovu albo po. Mamy już dwie córki więc teraz syna nam trzeba. Ja już warjuję może któraś z Was ma metodę na chłopca?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 17:06

Mango, inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podrasujesz jajniki hormonami i blizniaki gotowe.
    Bozia3 wrote:
    Sama szukam przepisu na bliźniaki :). Najlepiej na parkę...Myślę, że to syndrom większości starszych mam - nie ma czasu już na rodzenie kolejnych i kolejnych...:)
    Bawiłam się świetnie - dopisała nam pogoda, wiele zwiedziłam - ale ten wyjazd chyba i choroba rozpierdzielił mi cykl...nie może coś małpa przyjść - a ja mam raczej regularnie....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 14:07

caffe, inessa, grosza, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka jesli sie dobrze czujesz,masz dobrze wyniki krwi i na dodatek schodzisz z masy to jest ok. Dieta ktora prowadzisz nie ma za zadanie wyjalowic organizmu wrecz przeciwnie, odzywia skutecznie organizm w wartosci ktore mozna szybko spalic . Jesz czasto i nie ogromne porcje i to jest ok. Pozbawia efektu jojo
    Moniu widac ze zalezy ci na chlopcu. Jestesmy w podobnej sytuacji tz.ja rowniez mam dwie corki- ale chyba wazne zeby bylo, bylo zdrowe i kochane. Majac dwie dziewczyny nie bardzo wiedzialabym co zrobic z dodatkowym interesem. Juz siebie widze w akcji..hi hi hi
    Mycie jajeczek, naciaganie i sciaganie napletka,obserwacja czy jajeczko sie nie chowa. Jakos nie bardzo sie widze w tej roli....ale tak jak mowilam bedzie co bedzie o ile bedzie i jesli bedzie chlopak postaram sie sprostac zadaniu:-) :-) :-)

Mango, megan8, caffe, Jolka76, inessa, bliska77, Bozia3, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie dolujcie sie wiekiem. Ja w listopadzie koncze 43 no i co z tego...
    Fakt ze czasami czuje sie jakbym miala 70 lat, ale czesto czuje sie jak 20-25 latka

Lucky, Mango, caffe, Jolka76, inessa, Olena, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Promyk
  • Mango Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak mnie wiekiem nie przebijecie ;) , więc się nie starajcie :) Ja będę świętować (czytajcie - dołować się) zaraz po Polarmiśku i Moni - 10 sierpnia.

megan8, caffe, Jolka76, polarmiś, promyk, inessa, bliska77, Bozia3, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Panda Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja najchetniej na dwoch chlopakow :) dzieci nie mam wiec dwa za jednym razem byloby cudnie, zawsze chcialam miec chlopakow...nie martw sie cyklem bo wlasnie sie konczy wiec ten kolejny pewno bedzie znowu fajny no i jak pamietam masz opieke najlepszych lekarzy w Krakowie czego bardzo zazdroszcze w pozytywnym sensie :) w kazdym razie najwzniejsze to sie nie stresowac bo stres jest naszym wrogiem nr 1 w zachodzeniu niestety... tak ze wszelkim negatywom mowimy nie ;0)

Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 14:49

Mango, caffe, Jolka76, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:32

Mango, caffe, Jolka76, promyk, inessa, grosza, bliska77, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby jak najszybciej, bo każde kolejne urodziny obchodzę coraz ciężej :(

caffe, megan8, gosia7122, promyk, inessa, grosza, bliska77, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki ja na Mazurach pogoda dopisuje. O wykresach nie myślę. Super.

caffe, Mango, Jolka76, Panda, megan8, gosia7122, polarmiś, promyk, samira, inessa, grosza, bliska77, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za kilka dni kończę 36 :P

Właśnie zaaplikowałam sobie luteinę. Mam nadzieję, że to przyspieszy @ :)

Reni wygrzewaj dupsko :P

Mango, inessa, grosza, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni może avatar z mazurskich okoliczności przyrody - lubiłam ten poprzedni:-)

Reni, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 888 889 890 891 892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ