35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc laseczki u mnie juz pod wieczor wczoraj bylismy na imprezce, fajnie bylo, rano dzisiaj przyjemny poranek serduszkowy i moj szefuniu uplichcil sniadanko kontynentalne jak w jakims hoteliku kurcze co za przyjemna niedziela....teraz ja gotuje obiado/kolacyjke. Bozia worcilas widze, mam nadzieje ze swietnie sie bawilas...powiedz mi czy tam w tej ksiazce maja jakis przepis na blizniaki? Milej niedzieli wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 11:07
inessa, Mango, Jolka76, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:czesc laseczki u mnie juz pod wieczor wczoraj bylismy na imprezce, fajnie bylo, rano dzisiaj przyjemny poranek serduszkowy i moj szefuniu uplichcil sniadanko kontynentalne jak w jakims hoteliku kurcze co za przyjemna niedziela....teraz ja gotuje obiado/kolacyjke. Bozia worcilas widze, mam nadzieje ze swietnie sie bawilas...powiedz mi czy tam w tej ksiazce maja jakis przepis na blizniaki? Milej niedzieli wszystkim
. Najlepiej na parkę...Myślę, że to syndrom większości starszych mam - nie ma czasu już na rodzenie kolejnych i kolejnych...
Bawiłam się świetnie - dopisała nam pogoda, wiele zwiedziłam - ale ten wyjazd chyba i choroba rozpierdzielił mi cykl...nie może coś małpa przyjść - a ja mam raczej regularnie....inessa, Mango, Jolka76, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:ja po poronieniu miałam @ tak regularną że 29 dniu dostałam ale odkąd poroniłam to mam takie @ ŻE SZOK nie nadążam podpasek wraz z tamponami zmieniać a nie ma mowy o gwałtowniejszych ruchach bo już jak gejsza zapylam do kibelka szok. przed poronieniem miałam obfite okresy ale co teraz mam to istny szok ale wytrzymam to
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Violu mój gin i mój endo (dwie osobne osoby) mówią, że TSH powinno być w okolicach 1, wtedy najlepiej, co nie znaczy że z wyższym nie da się zajść.
Mnie zawsze każą robić TSH razem z FT3 i FT4 i wtedy wiadomo z czego wynika to TSH, bo może masz bardzo niskie FT4 i wtedy łatwo uregulować oba hormony.
Co do pozostałych badań to zgadzam się z dziewczynami, słyszałam to samoinessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - mój organizm coś zaszwankował na całej linii i też małpa nie chce mnie nawiedzić - nie wiem co za popieprzony cykl...tak więc nie jesteś sama...:)Może zaczniemy razem nowy?
Jak nie dostanę jutro to się umawiam do lekarza niech coś z tym zrobi, bo to mnie wykańczaMango, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:ja po poronieniu miałam @ tak regularną że 29 dniu dostałam ale odkąd poroniłam to mam takie @ ŻE SZOK nie nadążam podpasek wraz z tamponami zmieniać a nie ma mowy o gwałtowniejszych ruchach bo już jak gejsza zapylam do kibelka szok. przed poronieniem miałam obfite okresy ale co teraz mam to istny szok ale wytrzymam to
inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia ja też jestem z 9 sierpnia ale niestety kończę 42 lata.
MoniaT wrote:Witam widzę że od rana jestem sama na forum. Dziś czuję się jakoś dziwnie pobolewają mnie jajniki w krzyż mi coś wlazło a na dodatek boli mnie noga w pachwinie boli mnie tak jakby mi noga w biodrze wyskoczyła ze stawu szok jeszcze trochę to będę zastanawiać się czy się nie sypię a dopiero 9 sierpnia kończę 35 lat a może zrobię sobie prezent urodzinowy małe wyraźne dwie kreseczki. Z mężem staramy się teraz o syna więc musimy starać się zapłodnić jajeczko jak najbliżej ovu albo po. Mamy już dwie córki więc teraz syna nam trzeba. Ja już warjuję może któraś z Was ma metodę na chłopca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 17:06
Mango, inessa, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypodrasujesz jajniki hormonami i blizniaki gotowe.
Bozia3 wrote:Sama szukam przepisu na bliźniaki. Najlepiej na parkę...Myślę, że to syndrom większości starszych mam - nie ma czasu już na rodzenie kolejnych i kolejnych...
Bawiłam się świetnie - dopisała nam pogoda, wiele zwiedziłam - ale ten wyjazd chyba i choroba rozpierdzielił mi cykl...nie może coś małpa przyjść - a ja mam raczej regularnie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 14:07
caffe, inessa, grosza, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jolka jesli sie dobrze czujesz,masz dobrze wyniki krwi i na dodatek schodzisz z masy to jest ok. Dieta ktora prowadzisz nie ma za zadanie wyjalowic organizmu wrecz przeciwnie, odzywia skutecznie organizm w wartosci ktore mozna szybko spalic . Jesz czasto i nie ogromne porcje i to jest ok. Pozbawia efektu jojo
Moniu widac ze zalezy ci na chlopcu. Jestesmy w podobnej sytuacji tz.ja rowniez mam dwie corki- ale chyba wazne zeby bylo, bylo zdrowe i kochane. Majac dwie dziewczyny nie bardzo wiedzialabym co zrobic z dodatkowym interesem. Juz siebie widze w akcji..hi hi hi
Mycie jajeczek, naciaganie i sciaganie napletka,obserwacja czy jajeczko sie nie chowa. Jakos nie bardzo sie widze w tej roli....ale tak jak mowilam bedzie co bedzie o ile bedzie i jesli bedzie chlopak postaram sie sprostac zadaniu:-)Mango, megan8, caffe, Jolka76, inessa, bliska77, Bozia3, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
Dziewczyny nie dolujcie sie wiekiem. Ja w listopadzie koncze 43 no i co z tego...
Fakt ze czasami czuje sie jakbym miala 70 lat, ale czesto czuje sie jak 20-25 latkaLucky, Mango, caffe, Jolka76, inessa, Olena, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
I tak mnie wiekiem nie przebijecie
, więc się nie starajcie
Ja będę świętować (czytajcie - dołować się) zaraz po Polarmiśku i Moni - 10 sierpnia.
megan8, caffe, Jolka76, polarmiś, promyk, inessa, bliska77, Bozia3, MoniaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
no ja najchetniej na dwoch chlopakow
dzieci nie mam wiec dwa za jednym razem byloby cudnie, zawsze chcialam miec chlopakow...nie martw sie cyklem bo wlasnie sie konczy wiec ten kolejny pewno bedzie znowu fajny no i jak pamietam masz opieke najlepszych lekarzy w Krakowie czego bardzo zazdroszcze w pozytywnym sensie
w kazdym razie najwzniejsze to sie nie stresowac bo stres jest naszym wrogiem nr 1 w zachodzeniu niestety... tak ze wszelkim negatywom mowimy nie ;0)
Bozia3 wrote:Sama szukam przepisu na bliźniaki. Najlepiej na parkę...Myślę, że to syndrom większości starszych mam - nie ma czasu już na rodzenie kolejnych i kolejnych...
Bawiłam się świetnie - dopisała nam pogoda, wiele zwiedziłam - ale ten wyjazd chyba i choroba rozpierdzielił mi cykl...nie może coś małpa przyjść - a ja mam raczej regularnie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 14:49
Mango, caffe, Jolka76, inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewczynki ja na Mazurach pogoda dopisuje. O wykresach nie myślę. Super.
caffe, Mango, Jolka76, Panda, megan8, gosia7122, polarmiś, promyk, samira, inessa, grosza, bliska77, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny