35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Mnie się bardzo podoba. Jest bez koronek, skromna a jednocześnie bardzo elegancka. In my opiniom
- bolerko czy żakiecik spieprzy efekt pleców. Spłaszczy się cała ich uroda. Szłabym w samej kiecce. No i czerwienie jak dla mnie zbyt burdelowe- dodałabym coś szaro srebrnego. Sama sukienka piękna
Kometa przemysl to bolerko, ślub w urzędzie wiec żadnego księdza nie zgorszysz nagimi plecami a jak dodasz buty kolczyki o bukiet w kolorze to wyjdzie w sam raz. Suknia nie zgubi sie pod intensywnym bolerkiemComeToMeBaby, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dalej mnie trzyma ten wirus. Nic jeszcze nie jadam. Muli mnie jak szlag, a tu ani z dołu ani z góry nie idzie. Byłam u lekarza - mówił, że pełno takich ma przypadków. Cholera, że też mi się to musiało przytrafić akurat w trakcie jajeczkowania!!!
-
Dziobak wrote:No ja nie wiem czy tak mozna. Albo jestes kolekcjonerem i wkladasz w to cala dusze, albo wcale. A w ogole to nie bylo cie pol roku i piszesz pierwszy post, ze chcesz magnesa??? Fuj!
A afrykańskie rzeczy to zawsze chcę, no może poza maskamiMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Kuźwa, urodziny spędzam w łóżku, zamiast balować!
No to 100 lat! Aaaalbo i ze dwieście! A co. Jak szaleć to szalećW szczęściu i radości
Luna76, BISCA, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny