35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no, jak klikniesz w to pierwsze to chyba najlepiej widać, w powiększeniu.
Ale mi ta sie podoba nie ma tych korone i dziwnych wyciec na plecach
ComeToMeBaby, Aasiula, chruszczow, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:a jak sie ten model nazywa-ja musze jakieś niepodrasowane zdjęcia znaleźć w google bo tu materiał jakoś nierealnie wygląda
venus ve 8590chruszczow lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa a na co ci bolerko? To bedzie sierpień nie? suknia ładna, ty masz super figurę, szkoda zasłaniać
takie jakieś z krótkim rękawkiem, letnieZofia8 lubi tę wiadomość
-
Mnie się bardzo podoba. Jest bez koronek, skromna a jednocześnie bardzo elegancka. In my opiniom
- bolerko czy żakiecik spieprzy efekt pleców. Spłaszczy się cała ich uroda. Szłabym w samej kiecce. No i czerwienie jak dla mnie zbyt burdelowe- dodałabym coś szaro srebrnego. Sama sukienka piękna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:05
Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, caffe, Sabina, Arwena, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dobra, nie miałam na myśli kurewskiej czerwieni tylko taką ciemną wiśnię bardziej. ale Twoją propozycję jeszcze przemyślę, bo srebro tu pasuje. ja najpierw założyłam tu takie satynowe białe bolerko (chociaż odcień nie ten, bo sukienka jest taka śmietankowa- taka ciepła biel, nie śnieżnobiała) i fajnie pasowało, a ten szal z tyłu schował się pod bolerkiem jak był ułożony na tę okoliczność między ciało a sukienkę. Ale to jest chyba rozwiązanie pośrednie.
Mam dużo czasu do namysłu. W razie czego jak będę chciała mogę przyjść i przymierzyć suknię z różnymi dodatkami, żeby zobaczyć czy pasuje.Natka_79, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość