35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Zobaczcie mojego Artyste. Zawsze przyjmuje takie pozy w trakcie popoludniowej drzemki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b94a484659a.jpg
O ! ale super !!!!! zaglaskalabym na smierc
mi sie teskni zeby miec jakas psine ale dopoki bedziemy w tym domu, nie da rady bo nie ma ogrodu a nie mam zamiaru o 6H w zime z nim wychodzic sikuPolar mnie zrozumie ....
Reni, Zofia8, moremi, stara.krycha, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tyz na spiocha ale dzieki temu ze byla to laparo..Niestety Krycha w wielu szpitalach hsg jest na zywca w pseudo znieczuleniu lekami jedynie.Pal licho jak sa drozne ale jak cos przytkane to podobno potrafi niezle zabolec.Brrr jak ja sie ciesze,ze uniknelam tego watpliwego zaszczytu poczuc to w swiadomosci , bo moj lewy przekaźnik nie dziala
Łepetyne mi rozpierdala , spie na raty dzis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:57
stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja tyz na spiocha aler dzieki temu ze byla to laparo..Niestety Krycha w wielu szpitalach hsg jest na zywca w pseudo zniecuzleniu lekami jedynie.Pal licho jak sa drozne ale jak cos przytkane to podobno potrafi niezle zabolec.Brrr jak ja sie ciesze,ze uniknelam tego watpliwego zaszczytu poczuc to w swiadomosci , bo moj lewy przekaźnik nie dziala
Łepetyne mi rozpierdala , spie na raty dzis.Zofia8, Sabina, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A widzisz, bo my to samo mialy, mi tez z laparoskopia polaczyli, jeszcze histeroskopie w pakiecie dorzucili. A spalo sie fajnie, jakbym doplacila, pewnie i kolonoskopie by mi od razu machneli
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja komete rozumiem - nie lubie ginow mezczyzn i unikam jak moge a jak juz musze to przezywam to bardzo- nie mam urazow!
Bisca - nie kupuj psa !!!! Dopiero jak bedziesz miala wielki ogrod, wtedy kup sobie jakas drobinke co by ogrod jej wystarczal.
Bozia wspolczuje.
Papa! Gratuluje chlopaka!stara.krycha, BISCA, Bozia3, Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Histerie tez mialam w macicy zrobiona Full pakiet to full pakiet
stara.krycha, Reni, chruszczow, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisca - przygarnij psa
pies tyle radości daje
Polara nie słuchaj - to odosobniony przypadek, a sam ogród psu nie wystarczy i tak powinno się z nim wychodzić (chociażby dla jego zdrowia psychicznego)
wcześniej po prostu poczytaj o psie, jaki ma charakter itd
ludzie biorą np Husky albo Beagle, a potem dziwią się, że uciekają jak się je spuści, albo własnie takie na polowanie, których natura to dużo ruchu i potem mają
jak trzeba to i wyjdę z moim w nocy o północy - miłość jaką mnie obdarza wynagradza mi wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 16:12
stara.krycha, SolarPolar, Dziobak, BISCA, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Krakonka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca - przygarnij psa
pies tyle radości daje
Polara nie słuchaj - to odosobniony przypadek, a sam ogród psu nie wystarczy i tak powinno się z nim wychodzić (chociażby dla jego zdrowia psychicznego)
ludzie biorą np Husky albo Beagle, a potem dziwią się, że uciekają jak się je spuści, albo własnie takie na polowanie, których natura to dużo ruchu i potem mają
jak trzeba to i wyjdę z moim w nocy o północy - miłość jaką mnie obdarza wynagradza mi wszystko
Zwierze to obowiazek. Najpierw dziec a potem piesek. A jakbym miala westa to tez bym z nim wychodzila o 4 by sie wybiegal bo potem wiele godzin siedzi sam - dla mnie ponoc te spacery tez na zdrowie wyjda tylko dlaczego kuzwa jestem taka zmeczona - ale to moj wybor to fakt. Zawsze tak mialam. Duzy poziom empatii mam dla zwierzat.stara.krycha, BISCA, Bozia3, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:hyhyhy nie muszę podglądać w realu wystarczy że ovufrienda odpale
łączę się z Tobom w bólu, miałam kiedyś fanów kosza uprawianego w mieszkaniu pode mną i bez korków w uszach bym zwariowałachruszczow, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:ide na obiad, na razie to mnie nieźle nastraszyłyście bo myślałam że hsg ze znieczuleniem (tak mam napisane na skierowaniu) nic mię nie będzie boleć
Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bisca - przygarnij psa
pies tyle radości daje
jak trzeba to i wyjdę z moim w nocy o północy - miłość jaką mnie obdarza wynagradza mi wszystko
Nie masz pojecia jaka mam ochote na psa. À le w sumie, dobrze, ze chlopa glos rozsadku jak na razie wygrywa. Wiem ile radosci przynosci pies. Mialam zawsze psy. À le w obecny warunkach, trzeba by bylo sie zrywac co swit i isc daleko gdzies na trawke bo mieszkamy w centrum malego wybrukowane miasteczka i nie ma po prostu gdzie z psem wyjsc. A jak ma sie duzy ogrod, to wystarczy otworzyc drzwi i pies moze sobie polatac i sie wysikac.
À le zamierzamy kupic dom z duuuuuzym ogrodem za jakies 2 lata (jak bedziemy drugie dziecko planowaci jak tylko sie przeprowadzimy to bedzie pies, albo nawet 2
Prawdopodobnie ze schroniska, bo sa kochane i bardzo wierne
Zofia8, Sabina, SolarPolar, kkisia, Reni, moremi, iwcia77, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Nie masz pojecia jaka mam ochote na psa. À le w sumie, dobrze, ze chlopa glos rozsadku jak na razie wygrywa. Wiem ile radosci przynosci pies. Mialam zawsze psy. À le w obecny warunkach, trzeba by bylo sie zrywac co swit i isc daleko gdzies na trawke bo mieszkamy w centrum malego wybrukowane miasteczka i nie ma po prostu gdzie z psem wyjsc. A jak ma sie duzy ogrod, to wystarczy otworzyc drzwi i pies moze sobie polatac i sie wysikac.
À le zamierzamy kupic dom z duuuuuzym ogrodem za jakies 2 lata (jak bedziemy drugie dziecko planowaci jak tylko sie przeprowadzimy to bedzie pies, albo nawet 2
Prawdopodobnie ze schroniska, bo sa kochane i bardzo wierneteż chce do pięknego domu z ogrodem, gdzieś we Francji...
Zofia8, BISCA, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny