X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zobaczcie mojego Artyste. Zawsze przyjmuje takie pozy w trakcie popoludniowej drzemki :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b94a484659a.jpg

O ! ale super !!!!! zaglaskalabym na smierc :)
    mi sie teskni zeby miec jakas psine ale dopoki bedziemy w tym domu, nie da rady bo nie ma ogrodu a nie mam zamiaru o 6H w zime z nim wychodzic siku ;) Polar mnie zrozumie ....

Reni, Zofia8, moremi, stara.krycha, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    że w czym robić????
    w żyłe przeciwbólowy i rzeźnia
    ból taki, że aż się chce stolca postawić
    masakra
    No ja tam na spiocha mialam...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tyz na spiocha ale dzieki temu ze byla to laparo..Niestety Krycha w wielu szpitalach hsg jest na zywca w pseudo znieczuleniu lekami jedynie.Pal licho jak sa drozne ale jak cos przytkane to podobno potrafi niezle zabolec.Brrr jak ja sie ciesze,ze uniknelam tego watpliwego zaszczytu poczuc to w swiadomosci , bo moj lewy przekaźnik nie dziala 8)
    Łepetyne mi rozpierdala , spie na raty dzis.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 15:57

stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tyz na spiocha aler dzieki temu ze byla to laparo..Niestety Krycha w wielu szpitalach hsg jest na zywca w pseudo zniecuzleniu lekami jedynie.Pal licho jak sa drozne ale jak cos przytkane to podobno potrafi niezle zabolec.Brrr jak ja sie ciesze,ze uniknelam tego watpliwego zaszczytu poczuc to w swiadomosci , bo moj lewy przekaźnik nie dziala 8)
    Łepetyne mi rozpierdala , spie na raty dzis.
    A widzisz, bo my to samo mialy, mi tez z laparoskopia polaczyli, jeszcze histeroskopie w pakiecie dorzucili. A spalo sie fajnie, jakbym doplacila, pewnie i kolonoskopie by mi od razu machneli ;-)

Zofia8, Sabina, Margolcia88, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A widzisz, bo my to samo mialy, mi tez z laparoskopia polaczyli, jeszcze histeroskopie w pakiecie dorzucili. A spalo sie fajnie, jakbym doplacila, pewnie i kolonoskopie by mi od razu machneli ;-)
    Histerie tez mialam w macicy zrobiona Full pakiet to full pakiet 8)

stara.krycha lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Szkoda, ze nie zaplodnili przy okazji :-P

BISCA, Sabina, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja komete rozumiem - nie lubie ginow mezczyzn i unikam jak moge a jak juz musze to przezywam to bardzo- nie mam urazow!

Bisca - nie kupuj psa !!!! Dopiero jak bedziesz miala wielki ogrod, wtedy kup sobie jakas drobinke co by ogrod jej wystarczal.

Bozia wspolczuje.

Papa! Gratuluje chlopaka!

stara.krycha, BISCA, Bozia3, Sabina, kkisia, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chwała ,ze mnie nie zaplodnili wtedy bo chUopa w domu nie bylo i by mnie chyba zajebal za lewizne 8)

stara.krycha, Reni, chruszczow, Sabina, kkisia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chruszczow sie czai. Zalajkowal posty o siasiadach, pewnie przez okno mnie podglada...

SolarPolar, chruszczow, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Chwała ,ze mnie nie zaplodnili wtedy bo chUopa w domu nie bylo i by mnie chyba zajebal za lewizne 8)
    Ja z mezem bylam, mogliby go wpuscic na chwilke i...

Zofia8, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Ja z mezem bylam, mogliby go wpuscic na chwilke i...
    No to T to mialas inna sytuejszyn , moj zjechal miesiac pozniej dopiero hehehe

stara.krycha lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca - przygarnij psa
    pies tyle radości daje
    Polara nie słuchaj - to odosobniony przypadek, a sam ogród psu nie wystarczy i tak powinno się z nim wychodzić (chociażby dla jego zdrowia psychicznego)

wcześniej po prostu poczytaj o psie, jaki ma charakter itd
    ludzie biorą np Husky albo Beagle, a potem dziwią się, że uciekają jak się je spuści, albo własnie takie na polowanie, których natura to dużo ruchu i potem mają ;-)

jak trzeba to i wyjdę z moim w nocy o północy - miłość jaką mnie obdarza wynagradza mi wszystko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 16:12

stara.krycha, SolarPolar, Dziobak, BISCA, Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Krakonka, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bisca - przygarnij psa
    pies tyle radości daje
    Polara nie słuchaj - to odosobniony przypadek, a sam ogród psu nie wystarczy i tak powinno się z nim wychodzić (chociażby dla jego zdrowia psychicznego)

ludzie biorą np Husky albo Beagle, a potem dziwią się, że uciekają jak się je spuści, albo własnie takie na polowanie, których natura to dużo ruchu i potem mają ;-)

jak trzeba to i wyjdę z moim w nocy o północy - miłość jaką mnie obdarza wynagradza mi wszystko

Zwierze to obowiazek. Najpierw dziec a potem piesek. A jakbym miala westa to tez bym z nim wychodzila o 4 by sie wybiegal bo potem wiele godzin siedzi sam - dla mnie ponoc te spacery tez na zdrowie wyjda tylko dlaczego kuzwa jestem taka zmeczona - ale to moj wybor to fakt. Zawsze tak mialam. Duzy poziom empatii mam dla zwierzat.

stara.krycha, BISCA, Bozia3, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    hyhyhy nie muszę podglądać w realu wystarczy że ovufrienda odpale
    łączę się z Tobom w bólu, miałam kiedyś fanów kosza uprawianego w mieszkaniu pode mną i bez korków w uszach bym zwariowała
    Moi w kosza to nie, oni tak raczej towarzyscy bardzo sa, goscinni tacy. Zawsze ich kurna plno w chalupie i sie dra do siebie.

chruszczow, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    ide na obiad, na razie to mnie nieźle nastraszyłyście bo myślałam że hsg ze znieczuleniem (tak mam napisane na skierowaniu) nic mię nie będzie boleć
    Nic sie nie boj, one wszystkie to przezyly i dalej chca miec dzieci! Bedzie dobrze!

Bozia3, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bisca - przygarnij psa
    pies tyle radości daje

Nie masz pojecia jaka mam ochote na psa. À le w sumie, dobrze, ze chlopa glos rozsadku jak na razie wygrywa. Wiem ile radosci przynosci pies. Mialam zawsze psy. À le w obecny warunkach, trzeba by bylo sie zrywac co swit i isc daleko gdzies na trawke bo mieszkamy w centrum malego wybrukowane miasteczka i nie ma po prostu gdzie z psem wyjsc. A jak ma sie duzy ogrod, to wystarczy otworzyc drzwi i pies moze sobie polatac i sie wysikac.

À le zamierzamy kupic dom z duuuuuzym ogrodem za jakies 2 lata (jak bedziemy drugie dziecko planowac ;) i jak tylko sie przeprowadzimy to bedzie pies, albo nawet 2 :)
    Prawdopodobnie ze schroniska, bo sa kochane i bardzo wierne ;)

Zofia8, Sabina, SolarPolar, kkisia, Reni, moremi, iwcia77, Aasiula, Krakonka lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Nie masz pojecia jaka mam ochote na psa. À le w sumie, dobrze, ze chlopa glos rozsadku jak na razie wygrywa. Wiem ile radosci przynosci pies. Mialam zawsze psy. À le w obecny warunkach, trzeba by bylo sie zrywac co swit i isc daleko gdzies na trawke bo mieszkamy w centrum malego wybrukowane miasteczka i nie ma po prostu gdzie z psem wyjsc. A jak ma sie duzy ogrod, to wystarczy otworzyc drzwi i pies moze sobie polatac i sie wysikac.

À le zamierzamy kupic dom z duuuuuzym ogrodem za jakies 2 lata (jak bedziemy drugie dziecko planowac ;) i jak tylko sie przeprowadzimy to bedzie pies, albo nawet 2 :)
    Prawdopodobnie ze schroniska, bo sa kochane i bardzo wierne ;)
    Bisca przygarnij mnie !;-) też chce do pięknego domu z ogrodem, gdzieś we Francji... <3

Zofia8, BISCA, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepka gratuluję synka :-D
    Kkisia no to ruszacie z koksem i nasz rację, czerwiec musi być Wasz!!! <3

kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoibak, dawal fotke nowego nabytku, bo zasnac tu mozna z nudow ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzoibak, dawal fotke nowego nabytku, bo zasnac tu mozna z nudow ;)
    Moge dac fotke kota, bo auto next week przyjezdza.

Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 8841 8842 8843 8844 8845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ