35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ale mnie nie chodzi o kwestie delikatności ani wyboru czy lepszy gin kobieta czy gin mężczyzna, w końcu tak samo się uczyli i tytuł zdobyli więc teoretycznie kompetencje te same.
ja wiem, wiem. tu o co innego chodzi, nie w tym rzecz. poprostu blokada.
Juz rozumiem i nie draze
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dojrzale moga peknac jak sie za duzo skacze i inne wygibasy robi. Nie strasze, ostroznosc tylko zalecam.
To sie pieknie sklada, bo wlasnie zaplanowalam sobie caly weekend w nasteujacy sposob :
1) zrobic rosol
2) zjesc rosol
3) odpoczywac
4) nic nierobic
5) powtarzac na przemian pkt 2 do 4
Jak przy takim programie pekna to uj nie jaja. I dodam po Asiulowemu hyhyhyZofia8, iwcia77, paszczakin, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, SolarPolar, Aasiula, Sabina, kkisia, Magdala, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dokladnie.. to super, ze az taki na 28 dni- ja musialam sobie strzelac stymulacyjny zastrzyk i antagoniste codziennie..
Ah, ok. Jekbym musiala to bym spoko dala rade, ale ta opcja 28 dni jest bardzo komfortowa i mojej klinice standart. Mysle, ze mam szczescie, ze tu trafilam
Pamietasz ile mialas jajek po 6 dniach stymulacji ? I jakie endometrium ? Wiem, ze nie ma co porownywac, ale z ciekawoscistara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwcia jestem zła, jak się wygrzebię z choroby to pojadę na pocztę reklamacje składać (pewnie w poniedziałek), szok nigdy nic mi na poczcie nie zginęło, a wysyłam i odbieram mnóstwo paczek
co prawda krajowych.
iwcia77, moremi, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ah, ok. Jekbym musiala to bym spoko dala rade, ale ta opcja 28 dni jest bardzo komfortowa i mojej klinice standart. Mysle, ze mam szczescie, ze tu trafilam
Pamietasz ile mialas jajek po 6 dniach stymulacji ? I jakie endometrium ? Wiem, ze nie ma co porownywac, ale z ciekawosci
kurde, zajrzałam do wykresu, bo nie pamietam- zapisalam tylko, ze endo w normie, jajka 11-12 mm, 7 dzien stymulacji.
potem 9 dzien jajka tylko 3 duze (17,17,15) i ogolnie 11 wiekszych niz 10mm
11 dnia mialam 11 jajow w rozmiarach kwalifikujacych, pregnyl na pekanie wieczorem i punkcje 2 dni pozniej.. zadne nie popekaly przypadkiem, nawet te najwieksze, wyciagneli 11..stara.krycha, moremi, ania.g, Sabina, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Iwcia jestem zła, jak się wygrzebię z choroby to pojadę na pocztę reklamacje składać (pewnie w poniedziałek), szok nigdy nic mi na poczcie nie zginęło, a wysyłam i odbieram mnóstwo paczek
co prawda krajowych.
Jestem w szoku, ze ja tak szybko poradzilam sobie z przeziebieniem. Ale Cie mozno wzielo
Polecam goraca wode z imbirem
mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Jestem w szoku, ze ja tak szybko poradzilam sobie z przeziebieniem. Ale Cie mozno wzielo
Polecam goraca wode z imbirem
Zosia jestem chora raptem 2 dzień. Wcześniej dzieciaki były chore. Imbir mam w wersji z miodem i cytryną (syrop).moremi, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Iwcia jestem zła, jak się wygrzebię z choroby to pojadę na pocztę reklamacje składać (pewnie w poniedziałek), szok nigdy nic mi na poczcie nie zginęło, a wysyłam i odbieram mnóstwo paczek
co prawda krajowych.
-
paszczakin wrote:kurde, zajrzałam do wykresu, bo nie pamietam- zapisalam tylko, ze endo w normie, jajka 11-12 mm, 7 dzien stymulacji.
potem 9 dzien jajka tylko 3 duze (17,17,15) i ogolnie 11 wiekszych niz 10mm
11 dnia mialam 11 jajow w rozmiarach kwalifikujacych, pregnyl na pekanie wieczorem i punkcje 2 dni pozniej.. zadne nie popekaly przypadkiem, nawet te najwieksze, wyciagneli 11..
Super dzieki Paszcza. Hm, zdecydowanie za zybko mi rosna na prawym jajniku. Mam nadziej,ze bedzie ok. Pocieszam sie tym, ze ginka nie byla niczym zmartwiona. Tego sie trzymam na razie.stara.krycha, moremi, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Super dzieki Paszcza. Hm, zdecydowanie za zybko mi rosna na prawym jajniku. Mam nadziej,ze bedzie ok. Pocieszam sie tym, ze ginka nie byla niczym zmartwiona. Tego sie trzymam na razie.
iwcia77, moremi, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Elfik jeśli jesteś to napisz mi na priv swój nr tel bo kurier nie może paczki dostarczyć, dzwoni do mnie i mówi, że tam sa jakieś podnumery i on się pogubił, tuman jeden.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny