X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • gretka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-) piekna, sloneczna pogoda a ja jakas nieprzytomna....
    co prawda nad ranem wyrwal mnie ze snu telefon ( przypuszczam ze dziecko kolezanki wybralo ostatni wybierany nr- bo wczoraj zadzwonila do mnie, a ja z zamknietymi oczami odebralam, zaczelam przytomniec jak sie nikt nie odzywal a jakie niezidentyfikowane dzwieki to byly)
    jakas nieprzytomna do tej pory jestem a tu tyle ogarnicia.....

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    OK, Dziobak zyrafa
    Iwcia, Bisca zostaja słonie, może byc?
    no innej opcji nie mamy ;D dawaj te slonie :D

melduje sie

nick nieaktualny, BISCA, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza ja tylko info zaslyszane- pas poporodowy sie zaklada zeby ladnie sie wsio obkurczalo co powinno ,wiec pewnie majty tez ok :-)

Peppa- gratuluje fistacha- wiec teraz jakie imie?

nick nieaktualny, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Tylko na sekundę,
    Już po usg
    It is a boy!
    AAAA peppcia gratki wielkie!!! Drugi synalek 8)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co jest?- taka przewaga chlopakow!
    tutaj tez to samo- ostatnoi cos szukalam na stronie szpitala w w galerii na 12 chlopakow 2 dziwczynki!

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gretka
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny boszee jaka ulga majta to nogami :-) otwiera pyska :D ohh...
    I ahhh a teraz mogę nad imieniem myśleć :-)

moremi, kapturnica, gretka, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Elfik, Zofia8, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Krakonka, Magdala, Luna76, caffe, nick nieaktualny, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sory ją z komórki nadaje do później

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja siedzę w pracy jak na szpilkach, bo mojemy chuopowi kolano naprawiaja, pewnie go już znieczulili...
    A kto go robi i gdzie?

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa gratuluje!!
    U nas w gazecie sa noworodki co tydzień o w zesz tygodniu był tylko jeden chłopak, ale zaskoczyła mnie mała Karolinka - 4700 g

moremi, gretka, iwcia77, Reni, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, gratulejszyn boja!
    Ale to nie bedzie Adas??

iwcia77, moremi, paszczakin, Reni, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppa- super!

raja- osobiscie znam laske z miesniakiem macicy...byl problem z zajsciem w ciaze bardzo dlugo ale w koncu sie udalo, laska od 3 miesiaca w szpitalu lezala na patologii ciazy a w 7 "wyjeli" dziecko. zdrowe i swietnie sie rozwija. glowa do gory, moze nie bedzie zle.

moremi, nick nieaktualny, Zofia8, BISCA, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa gratuluję, niech zdrowo rośnie Twój synek <3

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • gretka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skoro w Pl robi sie tak miedzynarodowo z imionami, to podaje link do stronki jak to w innych krajach jest.Co prawda z roznych lat (cos nie wszedzie na bezaco)
    Podaje jak w Szwajcarii (oczywiscie rozbite wg regionow ), a po prawej w szpalcie mozna sobie wybrac kraj :-)

http://www.beliebte-vornamen.de/2607-schweizerische.htm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:27

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

gretka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    skoro w Pl robi sie tak miedzynarodowo z imionami, to podaje link do stronki jak to w innych krajach jest.Co prawda z roznych lat (cos nie wszedzie na bezaco)
    Podaje jak w Szwajcarii (oczywiscie rozbite wg regionow ), a po prawej w szpalcie mozna sobie wybrac kraj :-)
    dzie ten link?

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Peppa gratuluje!!
    U nas w gazecie sa noworodki co tydzień o w zesz tygodniu był tylko jeden chłopak, ale zaskoczyła mnie mała Karolinka - 4700 g
    no fakt "malutka" :-O :D

Natka_79 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Krakonka, zrób sobie wykres bez temperatur nawet, zawsze możemy Ci 'pozyczyc' ;)

Bisca, bierzesz jakiegoś antygoniste (drugi zastrzyk, zeby jajka nie popekaly)? Czy tylko stymulacja?

Tak, w pierwszym dniu cyklu DECAPEPTYL 28 JOURS, ktor, jak nazwa wskazuje dziala przez 28 dni. Wlasnie ginka cos mowiala wczoraj, ze ten srodek mnie "chroni". Mysle, ze chodzilo o to, ze jaja dzieki temu nie beda pekac. Dopiero po Ovitrelle.

Elfik, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dorbie, naprawią. Spokojnie. Musi miec sprawne kolano, bo kto będzie z małym dzieciakiem biegal? ;-)
    Tak, grał ze starszymi w nogę, to i ma ;-)
    A tydzien wcześniej Maraton w Poznaniu przebiegł i to z czasem szyszym o pól godziny niż zakładał ;-) Taki rozgrzany był, ale ten wiek to już nie to, piłeczka urazowa jest :-)

moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Cześć babeczki

No i temp. wywalona w kosmos, chyba przez koszmarną noc. Od 2:00 nie spałam, było mi niedobrze - chyba się czymś zatrułam, albo wirus mnie jakiś dopadł. Nadal mnie muli. Mój młody to samo - o 3:00 przyszedł, że brzuch go boli. Położył się koło mnie, a za 5 min. zerwał do toalety - nie zdążył i zarzygał mi pół kuchni - nawet górne szafki! Padam na pysk, a za chwilę z uczniem na przesłuchanie na Policję jadę.
    Byleby przetrwać do 13:00...

Jezu, jaka okrutna noc Luna. Trzymaj sie !

Luna76 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)

Micha mi sie cieszy bo zaczynamy
    czekam teraz z niecierpliwoscia na @ i przez 21 dni ovulastan
    w 16 dniu cyklu usg i sie dowiem od kiedy lece z koksem zastrzykowym :)

Musialam dostac te leki na wyciszenie bo mam torbiel z tego nie peknietego pechola

Czyli czerwiec bedzie moj :)

gretka, nick nieaktualny, Elfik, Reni, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Luna76, Krakonka, caffe, nick nieaktualny, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 8837 8838 8839 8840 8841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ