35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
piekna, sloneczna pogoda a ja jakas nieprzytomna....
co prawda nad ranem wyrwal mnie ze snu telefon ( przypuszczam ze dziecko kolezanki wybralo ostatni wybierany nr- bo wczoraj zadzwonila do mnie, a ja z zamknietymi oczami odebralam, zaczelam przytomniec jak sie nikt nie odzywal a jakie niezidentyfikowane dzwieki to byly)
jakas nieprzytomna do tej pory jestem a tu tyle ogarnicia.....Sabina, kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny boszee jaka ulga majta to nogami
otwiera pyska
ohh...
I ahhh a teraz mogę nad imieniem myślećmoremi, kapturnica, gretka, iwcia77, Sabina, ania.g, kkisia, Elfik, Zofia8, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Krakonka, Magdala, Luna76, caffe, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppa- super!
raja- osobiscie znam laske z miesniakiem macicy...byl problem z zajsciem w ciaze bardzo dlugo ale w koncu sie udalo, laska od 3 miesiaca w szpitalu lezala na patologii ciazy a w 7 "wyjeli" dziecko. zdrowe i swietnie sie rozwija. glowa do gory, moze nie bedzie zle.moremi, kkisia, Zofia8, BISCA, Sabina, caffe, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
skoro w Pl robi sie tak miedzynarodowo z imionami, to podaje link do stronki jak to w innych krajach jest.Co prawda z roznych lat (cos nie wszedzie na bezaco)
Podaje jak w Szwajcarii (oczywiscie rozbite wg regionow ), a po prawej w szpalcie mozna sobie wybrac kraj
http://www.beliebte-vornamen.de/2607-schweizerische.htmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 12:27
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:skoro w Pl robi sie tak miedzynarodowo z imionami, to podaje link do stronki jak to w innych krajach jest.Co prawda z roznych lat (cos nie wszedzie na bezaco)
Podaje jak w Szwajcarii (oczywiscie rozbite wg regionow ), a po prawej w szpalcie mozna sobie wybrac krajmoremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Krakonka, zrób sobie wykres bez temperatur nawet, zawsze możemy Ci 'pozyczyc'
Bisca, bierzesz jakiegoś antygoniste (drugi zastrzyk, zeby jajka nie popekaly)? Czy tylko stymulacja?
Tak, w pierwszym dniu cyklu DECAPEPTYL 28 JOURS, ktor, jak nazwa wskazuje dziala przez 28 dni. Wlasnie ginka cos mowiala wczoraj, ze ten srodek mnie "chroni". Mysle, ze chodzilo o to, ze jaja dzieki temu nie beda pekac. Dopiero po Ovitrelle.Elfik, stara.krycha, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, naprawią. Spokojnie. Musi miec sprawne kolano, bo kto będzie z małym dzieciakiem biegal?
A tydzien wcześniej Maraton w Poznaniu przebiegł i to z czasem szyszym o pól godziny niż zakładałTaki rozgrzany był, ale ten wiek to już nie to, piłeczka urazowa jest
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Cześć babeczki
No i temp. wywalona w kosmos, chyba przez koszmarną noc. Od 2:00 nie spałam, było mi niedobrze - chyba się czymś zatrułam, albo wirus mnie jakiś dopadł. Nadal mnie muli. Mój młody to samo - o 3:00 przyszedł, że brzuch go boli. Położył się koło mnie, a za 5 min. zerwał do toalety - nie zdążył i zarzygał mi pół kuchni - nawet górne szafki! Padam na pysk, a za chwilę z uczniem na przesłuchanie na Policję jadę.
Byleby przetrwać do 13:00...
Jezu, jaka okrutna noc Luna. Trzymaj sie !Luna76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem
Micha mi sie cieszy bo zaczynamy
czekam teraz z niecierpliwoscia na @ i przez 21 dni ovulastan
w 16 dniu cyklu usg i sie dowiem od kiedy lece z koksem zastrzykowym
Musialam dostac te leki na wyciszenie bo mam torbiel z tego nie peknietego pechola
Czyli czerwiec bedzie moj
gretka, mamatrojki80, Elfik, Reni, Zofia8, moremi, dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, stara.krycha, inessa, paszczakin, Sabina, macduska, Luna76, Krakonka, caffe, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość