X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kisska kciuki :-)

kkisia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hej laski, siedzę w szpitalu i czekam na lekarza,poszedł na oddział. Ma mnie obejrzeć przed pobraniem materiału na wymaz. Ja piernicze...
    Ale jak to obejrzeć? A pomacać?

dorbie, gretka, ComeToMeBaby, chruszczow, Zofia8, Sabina, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hej laski, siedzę w szpitalu i czekam na lekarza,poszedł na oddział. Ma mnie obejrzeć przed pobraniem materiału na wymaz. Ja piernicze...
    Powodzonka

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Aaaaa przypomnialo mi sie do czego sie od kilku dni chcialam odniesc :)

Natka ty chyba z moich okolic jak prenatalne robisz w Genomie w Rudzie Slaskiej :)
    Z Kedzierzyna czyli Opolszczyzna ale urodzona w Tarnowskich Górach ;)

Dzien dobry

Witam nową koleżankę i jedyne co mi przychodzi do głowy to spokoj. Dziewczyno, spokojnie, stres ciąży nie służy. Nie wiem jakie są standardy prowadzenia ciazy w Szwecji ale pewnie jak cos sie zadzieje to trafisz do kliniki. Chodź do gina, obserwuj i bądź dobrej myśli.

moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkisua powodzenia, Bisca tobie tez :)

kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę w pracy jak na szpilkach, bo mojemy chuopowi kolano naprawiaja, pewnie go już znieczulili...

moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, gretka, Reni, Zofia8, Dziobak, iwcia77, Sabina, ania.g, kkisia, Elfik, Krakonka, caffe, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja siedzę w pracy jak na szpilkach, bo mojemy chuopowi kolano naprawiaja, pewnie go już znieczulili...
    Dorbie, naprawią. Spokojnie. Musi miec sprawne kolano, bo kto będzie z małym dzieciakiem biegal? ;-)

ComeToMeBaby, Zofia8, iwcia77, Sabina, dorbie, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz moje pytanie do doswiadczonych ;)
    mialam ich wiecej, ale aktualnie nie pamietam..

drogie Bravo!

- czy jak ze mnie jeszcze leci po prodzie to moge sie wcisnac w uciskajace majty? wlaze we wszytkie spodnie przedciazowe z luzami nawet (dziekuje ci moj ginie-gestapo!), ale ze une w wiekszosci moze nie biodrowki, ale niski stan maja, to nie przytrzymuja brzucha tam, gdzie ma wrocic.. A ja mam takie gaty sciagajace, ale dosyc mocno i nie wiem, czy mozna juz uciskac..

A w kwestii raportowania- po powrocie do domu zlazlo ze mnie 9 kg, czyli dokladnie tyle, ile mialam na plus na koncu ciazy.. ale jeszcze bylam spuchnieta, kostek nie bylo mi widac.. stan na dzis: -12kg ;)

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif

moremi, ComeToMeBaby, gretka, chruszczow, Zofia8, Dziobak, iwcia77, Sabina, kkisia, Elfik, BISCA, Aasiula, inessa, Krakonka, SolarPolar, Magdala, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Niedosc ze sie ta lajza martwie
    to za dwie godziny mam wizyte w klinice
    i az mnie zoladek z nerwow boli :(

Prosze o kciuki , kciugi , kegle i co tam jeszcze
    zebym juz zaczela

Kisiek, bedzie dobrze- zobaczysz, kota wroci.. gdzie jej bedzie tak dobrze..

A klinika- co to dla Ciebie!

iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzi koło mnie w poczekalni jedna ciężarna i masuje się po brzuchu :-D

iwcia77, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł
    Bursztyn się odezwała. Ma kryzys forumowy - jakoś nie może się zebrać, żeby tu wrócić - zresztą nie ma za bardzo jak. Remont wciąż trwa....mieszka przy kuchence dwupalnikowej i plastikowych talerzach - jak na biwaku :). Ma również chorego psa....
    Jak ktoś tęskni - pisać do niej na maila....bo maile jakoś ogarnia jeszcze...:)

Miłego dnia Dziopki...

Ja ledwo żyję - praca plus dom - zaczynam nie ogarniać - padam o 22.00 nieprzytomna - nie mam nawet siły robić Lenkę ...:)

gretka, kapturnica, Dziobak, iwcia77, Sabina, ania.g, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, stara.krycha, inessa, SolarPolar, megan8, Arwena, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a teraz moje pytanie do doswiadczonych ;)
    mialam ich wiecej, ale aktualnie nie pamietam..

drogie Bravo!

- czy jak ze mnie jeszcze leci po prodzie to moge sie wcisnac w uciskajace majty? wlaze we wszytkie spodnie przedciazowe z luzami nawet (dziekuje ci moj ginie-gestapo!), ale ze une w wiekszosci moze nie biodrowki, ale niski stan maja, to nie przytrzymuja brzucha tam, gdzie ma wrocic.. A ja mam takie gaty sciagajace, ale dosyc mocno i nie wiem, czy mozna juz uciskac..

A w kwestii raportowania- po powrocie do domu zlazlo ze mnie 9 kg, czyli dokladnie tyle, ile mialam na plus na koncu ciazy.. ale jeszcze bylam spuchnieta, kostek nie bylo mi widac.. stan na dzis: -12kg ;)

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/bye2-onion-head-emoticon.gif
    Paszcza - z tego, co ja się orientuję i z tego, jak mnie pouczano - obcisłe majty wkładasz jak najszybciej po porodzie - właśnie wtedy, kiedy kurczy się macica - co by jej pomóc. Tak więc niepotrzebnie zwlekasz - bo to nie przynosi korzyści...

moremi, iwcia77, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Siedzi koło mnie w poczekalni jedna ciężarna i masuje się po brzuchu :-D
    i co Ty na to? :)

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, jestem po. Trwało to pół sekundy. Wyniki będą w poniedziałek lub we wtorek.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oświadczam, że maili również nie ogarnia
    :-/
    Bozia3 wrote:
    Heloł
    Bursztyn się odezwała.
    Jak ktoś tęskni - pisać do niej na maila....bo maile jakoś ogarnia jeszcze...:)

Miłego dnia Dziopki...

Ja ledwo żyję - praca plus dom - zaczynam nie ogarniać - padam o 22.00 nieprzytomna - nie mam nawet siły robić Lenkę ...:)

iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pffff ja też tak potrafię
    ComeToMeBaby wrote:
    Fajne, kółeczka sobie na brzuchu robiła :-)

Jadę do domu.

moremi, ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko na sekundę,
    Już po usg
    It is a boy!

moremi, Reni, mamatrojki80, gretka, kapturnica, Zofia8, Bozia3, Dziobak, iwcia77, Sabina, paszczakin, ania.g, dorbie, kkisia, Elfik, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, stara.krycha, inessa, Krakonka, chruszczow, SolarPolar, macduska, Magdala, Luna76, Arwena, caffe, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Tylko na sekundę,
    Już po usg
    It is a boy!
    Hehe kolejny fistach :-) dziewczyny będą miały niezłe wzięcie ;-)

kapturnica, peppapig, Bozia3, iwcia77, Sabina, kkisia, Aasiula, caffe, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppekboy
    super

następny chłop na forum ;-)
    peppapig wrote:
    Tylko na sekundę,
    Już po usg
    It is a boy!

moremi, kapturnica, peppapig, iwcia77, kkisia, Arwena, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKisia nadawaj

Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 8836 8837 8838 8839 8840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ